- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
ramazan a kadar canım bayram sonrası yine devam edicemAaa seninde hedefin Mayıs'a kadarmış mende 12 Mayıs doğum günüm o güne 67 hedeflerim ana bakalim insallah su 9 verelim. Önümüze daha iyi goruruz
ay çok sevindim o zamanO puan yarismadan onceydi ki
merve kimMerve ve hedef, tebrik ederim kızlar süpersiniz
Yok bak kaç haftadır sabitim gel yarışalım ben yenilirimayy kadın kadın sen hastalarını bayılt, ne uğraşıyon yorgun yaşlı kadınla aaa
vınn
Evet kızçelerim, Aylinimin güzel mantılarından misaifrlerime ikram etmek istedim.tabiiki bende tadıcam Belki sizde faydalanmak istersiniz diye buraya da yazdık. Gerisini özel mesajla halledersiniz.
düş yakamdan kızzz aaaYok bak kaç haftadır sabitim gel yarışalım ben yenilirimyılbaşı malum oğlumda geliyor monicim hem sonra kıymetini bil ben hiç yarış sevmem eskiler bilir çünkü güvenim zayıftır ama senle yarışacam banene
Çok
Gel ablam gel artık.
Ben bunu bir düşüneyim Aylincim. Fırınlı ya da fırınsız farketmez bana, benim adam çiğ de yer.
Gel beri bakayım şöyle bana doğru.
Amin cnm sen tr ye gel ben sana göndericemAllah bol kazanç versin. Orda yaşasam alırdım
erişteyi çiğden verir yero kadar mı seviyor? Unutmuşum erişte de kesiyorum
Ayliş dondurucuya atılıyor mu yoksa dışarıda mı saklıcaz. Her ikisi de.Amin cnm sen tr ye gel ben sana göndericem
Erişte zaten çok güzel kurutuluyor.Torbasından çıkardığın sürece dışarda durur.Ben bez torbaya koyup soğuk olan odaya koydum.Mantıyı da dondurucuya koyarsan daha iyi olur.Ama yerin yoksa dolabın alt kısmında da durabilir monicimAyliş dondurucuya atılıyor mu yoksa dışarıda mı saklıcaz. Her ikisi de.
gerçi dondurucuya koymaya zaman kalmazErişte zaten çok güzel kurutuluyor.Torbasından çıkardığın sürece dışarda durur.Ben bez torbaya koyup soğuk olan odaya koydum.Mantıyı da dondurucuya koyarsan daha iyi olur.Ama yerin yoksa dolabın alt kısmında da durabilir monicim
At çok merak ettimdüş yakamdan kızzz aaa
aklıma bi replik geldi de uygunsuz olcak yazamıcam
mesaj atıyım mı:))))
Wydra nickli arkadaşmerve kim
kaptan bunak oluncaWydra nickli arkadaş
Kafamı karıştırdın, eskiye dönüp baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?