Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaaaa çok mutluyum takım üçüncüsü mü oldum ben şimdiii

Olur yazarım öyle çok haşin şeyler yapmadım ama yaptıklarımı yazarım.

Hayat felfesem bi hocamın sözüdür. "Where is hareket There is bereket" diye dolanırdı ortalıklarda

1. olduğum için çok mutluyum, madalyada almış oldum Umarım hiç bozmadan devam ederim ve takımda her zaman dereceleri görürüz. Kendimin derece almasını demiyorum ha sizin de diyorum O derece yerleri inş. hep 10. takımla dolu olur
Ve tebrik eden arkadaşlar çok teşekkür ederim burdaki motivasyon olmasa gerçekten olacak iş değil o yüzden de beni motive ettiğiniz için asıl ben size teşekkür ederim

64.9 ile mezun oldum, bu hafta 72.3 çıktım.
Bazen misafirliğe yada uzun yola gidiyorum, su içemiyorum. O zamanlar 75i bile görüyorum.

10 kilo koymak adetimiz olmuş bizim.

o kadar mı seviyor? Unutmuşum erişte de kesiyorum

erişteyi çiğden verir yer

Acil durumlar için süper koy önüne yesin üstüne az yoğurt:) miyaww__

gerçi dondurucuya koymaya zaman kalmaz

Erişteyi kesmeden yiyor falan.

Çooook tebrik ederimmmm..

Kaç kilo verdiniz bu hafta

moni canım benim yüzden 2.94 degilmi ben mi yanlış hesap aldım
3 kilo verdim 102 den
300÷102=2.94 değilmi

moni çok teşekkür ederim grubunuza çağırdığın için. Kendimi tanıtayım 36 yaşındayım 154 boyund 53-54 kilo civarındayım. Şu an kortizon alıyorum yüksek dozajlı. iki gün sonra bitecek insallah. Diyete başlamak istiyorum. Gün içerisinde düzenli menü oluşturamıyorum bunu kazanmak için gruba katıldım. Şu an evde kondisyon bisikletim var. Her gün yarım saat ya da haftada 4-5 gün 45-60 pedal çevireyim. Kurallara bakacağım. İnşallah yarın başlangıç kilomu belirleyeyim gerçi kortizon şişkinliği var yüzüm şişti ama olsun bu noktadan başlıyorum. Helpp me plss 2015 civarı 48 kilolara düşmüştüm hatta 46 kilo ile gruptan mezun olmuştum. Yani tecrübem var. Ama kalori şey yiyeceğim inadım çok. Hedefim yine 46 şeklinde eğer sakıncalı olursa 47 de bırakacağım.

Bugünkü menüm
Sabah
Kepek ekmekli kaşarlı tost
1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 mandalina
1 muz

Ara
1 bitki çayı

Öğle
1 yarım ekmek tantuni

Ara
7-8 çiğ badem
3 parça bitter çikolata

Akşam
1 bardak form çay

Spor
25 dk kondisyon bisikleti

Su :
3,5 litre

Belki birazdan yine kondisyonda çalışırım. Bu şekilde başlangıç bi menüsü alayım bismillah deyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…