Bu çok önemli bir ayrıntı hanımlar aslında kilo hafta sonu veriliyorpazartesi tartısı sadece hafta sonu kaçırmamak için, takıma etkisi sadece cuma günü oluyor. ama pazartesi kötü olursa toparlaması da zor olur, o yüzden hafta sonu da çok dikkat etmeliyiz.
derin mevzular.Niye ki acep
Yaaa ne güzel belki birgün görüsme fırsatimiz olurHaklı söze ne denir
Dışarda uzun süre aç kalınca hipoglisemiden şekerim baya düşüyor kurt gibi oluyorsun seni bile yiyebilirim modundaydım esmerim, eşimle cepadaydık alışveriş uzadı baya acıkmıştım.
2 öğün olunca vede 5-6 dl ekmek yemiş oluncada gün boyu pek gözüme batmadı açıkçası ,ama yemesem daha iyiydi tabi
Bende dikmendeyim kuzum
Eşimin ofis yenimahallede ...
Evet ama cok şükür ki genede eksideyim ablacmGeçmiş olsun ...
Uysuzuzluk ödem yapar kuzum.
Neden böyle oldu gecen haftaki menüler nerde bu menüler nerdeeDünkü menüm
Sabah
2-3 dlm tam buğday ekmeği boyutları farklı olduğu için tam kestirmeden
Peynir
Yumurta
Zeytin
Öğle
1 bardak süt
2 ceviz
2 mandalina
Aksam
Bezelye
Yumurta li ıspanak
1.5 dlm tam buğday ekmeği
Yoğurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
moni
2 kez diyetisyene gidinceBU arada esmerim menü yorumları çok isabetli, bilgi birikimin güzel kuzum
tek rakibimiz thyNe çabuk aldiniz listeye beni yaaabenim tartima bir seyler oldu pilinide degisdirdim ama calismiyor bu gun vakit bulursam cikip yenisi alacagim.
Gecen hafta daha güzeldi çünkü menüler canm cumadan sonra ekmek fazla kactiHafta sonu hiç spor yapamadım sebze ekmek Ağırlıklı olunca bugün artiyim ama bakalım birazdan nekadar
Böregi anladim da canm bende pek dayanamayabiliriM çünkühaftasonu menüleri cumartesi öğle yok akşam 2 köfte az ççorba öldüm açlıktan:)
10 gibi tarçınlı süt içtim
Pazar anne evinde kahvaltı vardı direndim yemedim ama o ballar börekler kaymaklar sucuklar beni benden etti :)
yumurta bir dilim ekmek az domates peynir 4 zeytin
pazar öğlen direnemediğim boşnak böreğiyanında da yarım çay bardaği kola
Akşam yağsız tavuk kavurma 2 kaşık kabak yemeği salata yoğurt
9:30 gibi ananaslı activia
Tebrik ederim cok iyi
Yaaa cok gecmis olsun.. çocuklar hic hasta olmasa keske ya kıyamıyorumGünaydın geceyi acilde geçirdik çoçuğun ateşi yükseldi şükür şimdi iyi
geçmiş olsun canımGünaydın geceyi acilde geçirdik çoçuğun ateşi yükseldi şükür şimdi iyi
Bizim cadı işi genişletti ticarete döktü
Diyet koçlugu yapıyor
Yaaa ne güzel belki birgün görüsme fırsatimiz olur
İste o göz dönmesi neden ? Sende az cok biliyorsundur kahvaltidan sonra iki kez ara yapmis olsaydin o kadar gözün dönmezdi ablacim
Evet ama cok şükür ki genede eksideyim ablacm
Neden böyle oldu gecen haftaki menüler nerde bu menüler nerdee
2 kez diyetisyene gidincebide bayadr diyetteym az cok ordan biliyorum teşekkür ederim ablacım bu arada
Günaydın geceyi acilde geçirdik çoçuğun ateşi yükseldi şükür şimdi iyi
Gecen hafta daha güzeldi çünkü menüler canm cumadan sonra ekmek fazla kactibezelyeyi diyette pek vermezler sen hem bezelye yiyip hemde ekmek yemissin neyse bakalm geçti gitti bugün harika bir gün basliyor harika menü bekliyorum senden fatma ablacim
Böregi anladim da canm bende pek dayanamayabiliriM çünküama kola neden
Tebrik ederim cok iyi
Ahaha iyiki sormuşum ne oldugunu anlamayacaktik yoksaayy ben cok fena acıkıyorum nedendir bilmem
Tatlm aksam hem ekmek hem patates yemekten ne zaman vazgeçeceksin:/
Günaydın herkeseGece 4 bucuga kadar bas agrisindan uyuyamadim şuan cok şiş hissediyorum kendimi ödem topladi vücut sanirim :/ bakalm tarti durumum ne olacak
Günaydın geceyi acilde geçirdik çoçuğun ateşi yükseldi şükür şimdi iyi
İnan tekrar 100leri görmeni istemiyorum o yüzden böyle diyorum ablacm nolur dikkat etGörüşürsen selam sosöy canım bı selam versin bize ozledik
Canım tam bir ekmek bağımlısıyım inan bu kontrollü halim hafta sonları yiyorum ama bu günden sonra en fazla 2 dlm kahvaltı da Çarşamba Perşembe de hiç yemeyi düşünmüyirum geçen hafta 99 için biraz daha katı idim hafta içi menülerini beğenirsin inşallah
Geçmiş olsun canım
Sagol canm evet insülin var malesef o acıktırıyorİnsülin direnci yada hipoglisemi varmı canım ondan çok acıkıyor olabilirsin
Geçmiş olsun canım anan diyim dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?