Y.mahalle ablacımEsmerim angaranın neresindensin?
Hadi 4 dilim etmesin aplam 2 etsin lavaş yiyincesi cig köfte yemeyeydin iyidiMenüm
Sabah
2 sevis kaşıgı yumurtalı patatesli yeşillikli salata . Yr.dl ekmek peynir
Ara :
1 acuç karışık kuruyemiş kuru üzüm karışımı.
Akşam
Balık tava , salata, 1 ince lavaş ( 4 dl ekmek etmez yalannn )
2 çiğköfte
Su 1,5
Spor yok
Canm fazla suda ödem yapiyor yanlis bilmiyorsam kilonu 33 ile carp ne kadar icmen gerektigini bulabilirsinSelammm gece kuşu ben geldim . ders çalışıyorum oğlan uyuyunca . bi bakem dedim napıyorsunuz. Yarınki kilonun takım puanına etkisi var mı yoksa cuma günleri mi önemli . dünkü makarnanın acısı bugun çıktı azıcık yükselmiş ben de su içiyorum habire. 2.1 içtim bugun. Şu an yanımda 1.4 var onu içiyorum bitsin , yarın saat 12ye kadar inecek inşallah kilom bakalım
Hacamatin sifa olsunBugün biraz erken kalktım.
10: 15 gibi
1 mandalina, 2 tüm ceviz
Öğle 12: 30 gibi
2 dilim ekmek
1 kk peynir
4 chery domates
2 lokma tahin pekmez
Hacamat için ac olmam gerekiyordu
19:30 gibi
3 köfteli mantar
2 top patates püresi ( sarımsaklı yoğurtlu)
1 şişin 4 parca eti ve 2 parca biberi
Salata
Bu kadar. Valla ne çeşitler vardı. Sofraya
Oturmadigim için iyi atlattım
Hosgeldin canm masallah cocugun 5 aylik ama fazla kilon yokİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 22
Boyunuz:155
Mesleginiz: X
Şu anda çalışıyomusunuz: Hayır
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 5 aylık 1 oğlum var
Emziriyormusunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bakü
Kilo alma hikayeniz : Kısaca hamilelik diyelim :)))
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: En çok sağlığım icin ama baska nedenlerde var tabiki mesela Eski kıyafetlerimi giyince rahatsız olmamak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)2 takımda yarıştım kullanıcı adımı değiştirmedim.
Şu anki kilonuz: En son tartıldığımda geçen cuma 57.4
Hedef kilonuz: 50
günaydınnnn monicimm ya ben spor yapamuyorum iki yaşında bir veledim var eve girince mümkün değil bırakmıyor iş saatllerimde geç koştur koştur ancaEksik menüler gelsin
moni + +120p + . . . . @sara_28 + m +80p . . . . Antepia27 +300p + - . . . . @Pamukprncess +120p +120p +120p . . . . @ozlemkartal - - + . . . . @obezzto + +85p + . . . . @60kiloyum +240p + + . . . . @Efser + - - . . . . @phalanx + + - . . . . @hedef56 +210p +310p +240p . . . . @Wydra +240p +300p +460p . . . . @IKokunhuzur + +270p + . . . . esmerm91 +90p + + . . . . @Ya habibi - - - . . . . @gulsahhh01 - - - . . . . @optumkibbye + + +180p . . . . april1109 + - - . . . . @GIDI +90p +225p +510p . . . . @Baby cat +140p +120p +60p . . . . aeben + + + . . . . @Esmahan38 +65p - - . . . . @miyaww__ +50p +120p + . . . . @Amor-a m +75p +135p . . . . @Kumsal ve deniz m - + . . . . @samanyolu m m m . . . . @_happy_mom_ m m m . . . .
[th]28ARALIK - 4 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
Haklı söze ne denirY.mahalle ablacım
Hadi 4 dilim etmesin aplam 2 etsin lavaş yiyincesi cig köfte yemeyeydin iyidi3 cig köftede 1 dilim ekmek
Geçmiş olsun ...Günaydın herkeseGece 4 bucuga kadar bas agrisindan uyuyamadim şuan cok şiş hissediyorum kendimi ödem topladi vücut sanirim :/ bakalm tarti durumum ne olacak
Daha sık burda olursan toparlanma yardımcı olur pamugum yoksa kaçak göçek menüler oluşuyor .Haklısın canım cozum bulamiyorum çok zor donemdeyim aynı zamanda da irade kalmamış bende
BU arada esmerim menü yorumları çok isabetli, bilgi birikimin güzel kuzumCanm fazla suda ödem yapiyor yanlis bilmiyorsam kilonu 33 ile carp ne kadar icmen gerektigini bulabilirsin
Hacamatin sifa olsun
aybalam hoşgelmişsen
Bizim eski takım kaptanlarından @_AYNURA_ Sen gibi oda türkçeyi iyi okur yazardı , şimdilerde net üzerinden diyet koçlugu yapıyor oda baküde.[/USER]
Gayet güel gidiyorsun fatmamDünkü menüm
Sabah
2-3 dlm tam buğday ekmeği boyutları farklı olduğu için tam kestirmeden
Peynir
Yumurta
Zeytin
Öğle
1 bardak süt
2 ceviz
2 mandalina
Aksam
Bezelye
Yumurta li ıspanak
1.5 dlm tam buğday ekmeği
Yoğurt
Ara
1 bardak tarçınlı süt
moni
Bizim cadı işi genişletti ticarete döktüNeyapiyor Aynura canım mende tel yok iyimi
pazartesi tartısı sadece hafta sonu kaçırmamak için, takıma etkisi sadece cuma günü oluyor. ama pazartesi kötü olursa toparlaması da zor olur, o yüzden hafta sonu da çok dikkat etmeliyiz.Selammm gece kuşu ben geldim . ders çalışıyorum oğlan uyuyunca . bi bakem dedim napıyorsunuz. Yarınki kilonun takım puanına etkisi var mı yoksa cuma günleri mi önemli . dünkü makarnanın acısı bugun çıktı azıcık yükselmiş ben de su içiyorum habire. 2.1 içtim bugun. Şu an yanımda 1.4 var onu içiyorum bitsin , yarın saat 12ye kadar inecek inşallah kilom bakalım
böreğin miktarını kaçırmadıysan çok sıkıntı değil aprilim :)haftasonu menüleri cumartesi öğle yok akşam 2 köfte az ççorba öldüm açlıktan:)
10 gibi tarçınlı süt içtim
Pazar anne evinde kahvaltı vardı direndim yemedim ama o ballar börekler kaymaklar sucuklar beni benden etti :)
yumurta bir dilim ekmek az domates peynir 4 zeytin
pazar öğlen direnemediğim boşnak böreğiyanında da yarım çay bardaği kola
Akşam yağsız tavuk kavurma 2 kaşık kabak yemeği salata yoğurt
9:30 gibi ananaslı activia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?