Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Esmerim angaranın neresindensin?
Y.mahalle ablacım
Hadi 4 dilim etmesin aplam 2 etsin lavaş yiyincesi cig köfte yemeyeydin iyidi 3 cig köftede 1 dilim ekmek

Canm fazla suda ödem yapiyor yanlis bilmiyorsam kilonu 33 ile carp ne kadar icmen gerektigini bulabilirsin
Hacamatin sifa olsun

Hosgeldin canm masallah cocugun 5 aylik ama fazla kilon yok

günaydınnnn monicimm ya ben spor yapamuyorum iki yaşında bir veledim var eve girince mümkün değil bırakmıyor iş saatllerimde geç koştur koştur anca

Y.mahalle ablacım

Hadi 4 dilim etmesin aplam 2 etsin lavaş yiyincesi cig köfte yemeyeydin iyidi 3 cig köftede 1 dilim ekmek
Haklı söze ne denir
Dışarda uzun süre aç kalınca hipoglisemiden şekerim baya düşüyor kurt gibi oluyorsun seni bile yiyebilirim modundaydım esmerim , eşimle cepadaydık alışveriş uzadı baya acıkmıştım.
2 öğün olunca vede 5-6 dl ekmek yemiş oluncada gün boyu pek gözüme batmadı açıkçası ,ama yemesem daha iyiydi tabi

Bende dikmendeyim kuzum
Eşimin ofis yenimahallede ...

Gayet güel gidiyorsun fatmam
Akşam bezelye miktarın kaçmadıysa iyi biliyorsun bezelye sebze değil bakliyat

haftasonu menüleri cumartesi öğle yok akşam 2 köfte az ççorba öldüm açlıktan:)
10 gibi tarçınlı süt içtim
Pazar anne evinde kahvaltı vardı direndim yemedim ama o ballar börekler kaymaklar sucuklar beni benden etti :)
yumurta bir dilim ekmek az domates peynir 4 zeytin
pazar öğlen direnemediğim boşnak böreği yanında da yarım çay bardaği kola
Akşam yağsız tavuk kavurma 2 kaşık kabak yemeği salata yoğurt
9:30 gibi ananaslı activia

pazartesi tartısı sadece hafta sonu kaçırmamak için, takıma etkisi sadece cuma günü oluyor. ama pazartesi kötü olursa toparlaması da zor olur, o yüzden hafta sonu da çok dikkat etmeliyiz.

böreğin miktarını kaçırmadıysan çok sıkıntı değil aprilim :)
Hoşgeldin dedimmi bu arada hatırlamıyorum bu sıra yeni arkadaşlar baya çokta .
Hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…