saramm bugun daha iyisin inşallahİnsülin direnci yada hipoglisemi varmı canım ondan çok acıkıyor olabilirsin
Geçmiş olsun canım anan diyim dikkat et kendine
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın nolur
Yzun süre açlıklarda dikkat kaybı ,yemege saldırma , çabuk doymama oluşuyorsa hipoglisemide vardır esmerim.İnan tekrar 100leri görmeni istemiyorum o yüzden böyle diyorum ablacm nolur dikkat et
Sagol canm evet insülin var malesef o acıktırıyor
İnan tekrar 100leri görmeni istemiyorum o yüzden böyle diyorum ablacm nolur dikkat et
Sagol canm evet insülin var malesef o acıktırıyor
saramm bugun daha iyisin inşallah
Bende alırsanız beyaz olsun diyorum, benim oğlanlar tutturuyor ille köpek alacaz diye. Asla kabul etmiyorum, korkarım köpekten. Alırsanız kedi alın diyorum. Resim gösteriyorlar grili filan. Yok beyaz olsun deyip geri vazgeçiyorum. Aşısı , kılı, tüyü uğraşamamKilom sabit 60.60
Geçen haftaki menümdeki kahvaltı kısmı daha kalabalıktı 4-5 güne kadar. kahvaltı yapasım yok da kendimi zorluyorum. Tabağıma koyduklarımın çoğunu yiyemiyorum bile. Bugün çok erken kalkarak acıkacağımı düşünüyorum kahvaltı saatime kadar da bakalım. Yemek yemeği de seven bi insanım bu iştahsızlık niye acaba
Evet o gerçek. Ben kedi almak istiyordum da bunu değilBeyaz, dişi ve burnu basık bi kedi istemiyordum. İstemediğim her özelliğe sahip bi kedim var Ama çok seviyom keratayı
Bulgurla çok seviyoruz, geçenlerde artan pirinç pilavıyla yaptım, ben yemedim. Eşim sevmedi. Bide ben bulamaç yapmıyorum. Önce yumurtaya sonra galeta ununa batırıyorum.Tamam o zaman
Benim diyetisyenime göre iki dilim ekmem ediyor canım
Belirgin bir düzelme yok canım ama ilaçlar daha yeni bakalım düzelecek inşallah
Hmmmm bulgurla denememiştim hiç tadı nasıl oluyor
Hiç sıkıntı olmaz ölçülü olduktan sonra yanındada bol salata yedin mi tamamdır
Teşekkür ederimCanm fazla suda ödem yapiyor yanlis bilmiyorsam kilonu 33 ile carp ne kadar icmen gerektigini bulabilirsin
Hacamatin sifa olsun
Sevgili moni , cuma ginü 73.5 çıkmıştım ama ilk girdiğim kilodan mı hesaplıyoruzCUMA & PAZARTESİ TARTISI
moni 93,9>>94,3
sara_28 79>>79
Antepia27 99,3 >>?
Pamukprncess 62 >>?
ozlemkartal 95,1>>?
obezzto 79,8 >>?
60kiloyum 81,8 >>?
Efser 88,1 >>?
phalanx 68,5>>?
hedef56 73,8 >>?
Wydra 60,6>>60,6
IKokunhuzur 72,2 >>?
esmerm91 79,5 >>78,8
Y Ya habibi 93,5>>?
G gulsahhh01 63>>?
O optumkibbye 56,5>>?
april1109 67,6 >>67,6
GIDI 99,0>>?
Lonely single girl 74,8 >>?
@Amor-a 54 >>53,8
KumsalveDeniz 108 >>107,8
samanyolu 69,5 >>?
@_happy_mom_ 57,5 >>?
aeben 70>>69,4
gezegenfeza 72,3>>?
divinity 67,4 >>?
yasom7272 65 >>?
Esmahan38 69>>?
Allah şifa versin canımGünaydın geceyi acilde geçirdik çoçuğun ateşi yükseldi şükür şimdi iyi
Çok geçm,ş olsunGünaydın geceyi acilde geçirdik çoçuğun ateşi yükseldi şükür şimdi iyi
kontrol edip düzelttim, bugün ki kilon nedirSevgili moni , cuma ginü 73.5 çıkmıştım ama ilk girdiğim kilodan mı hesaplıyoruz
BiraZdan bakacağım bildiririmkontrol edip düzelttim, bugün ki kilon nedir
Kaçamaklarım yüzünden verdiğim kilodan 100 gram almışımkontrol edip düzelttim, bugün ki kilon nedir
Bende alırsanız beyaz olsun diyorum, benim oğlanlar tutturuyor ille köpek alacaz diye. Asla kabul etmiyorum, korkarım köpekten. Alırsanız kedi alın diyorum. Resim gösteriyorlar grili filan. Yok beyaz olsun deyip geri vazgeçiyorum. Aşısı , kılı, tüyü uğraşamam
Günaydın geceyi acilde geçirdik çoçuğun ateşi yükseldi şükür şimdi iyi
Kilom 99.5 olmuşmoni
neden böyle oldu anlamadım
1 - dün çok spor yaptım
2- gece uykum kaçtı sabah 5te uyudum
3 -akşam yemeğinde bir dilim ekmek yedim meyve falan bişey yemedi
Sabah kalkınca ayaklarım acıyordu ödemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?