Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hoşgeldin canım

Önemli olan cuma tartısı.
Yarınki tedbir amaçlı

Kilom sabit 60.60

Mervecim menüne bakınca geçen hafta verdiğin kiloya şaşırmadım lakin bu menülerle hızlı koşar tez yorulursun , apla tavsiyesi ve tecrübesi

Geçen haftaki menümdeki kahvaltı kısmı daha kalabalıktı 4-5 güne kadar. kahvaltı yapasım yok da kendimi zorluyorum. Tabağıma koyduklarımın çoğunu yiyemiyorum bile. Bugün çok erken kalkarak acıkacağımı düşünüyorum kahvaltı saatime kadar da bakalım. Yemek yemeği de seven bi insanım bu iştahsızlık niye acaba

Kız o gerçekmi ? ne tatlı maşallah. Bende arada niyeti bozuyorumda geri vazgeçiyorum. Yaşlandım artık. Kediyle kuşla uğraşamam.
Ama oğlanları evlendirirsem yalniz kalmayım diye olabilir

Evet o gerçek. Ben kedi almak istiyordum da bunu değil Beyaz, dişi ve burnu basık bi kedi istemiyordum. İstemediğim her özelliğe sahip bi kedim var Ama çok seviyom keratayı

Tamam o zaman

Benim diyetisyenime göre iki dilim ekmem ediyor canım

Sara bugün nasılsın, düzelme varmı?

Belirgin bir düzelme yok canım ama ilaçlar daha yeni bakalım düzelecek inşallah

Ben pirinçle deyil bulgurla yapıyorum.
Kızartma olduğu için diyetlik deyil. Bol salata ve yoğurtla 2 taneden bisey olmaz heralde. Saati geciktirme

Hmmmm bulgurla denememiştim hiç tadı nasıl oluyor

Iyi geceler kızlar.

Yarın menüde mangal var
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Hiç sıkıntı olmaz ölçülü olduktan sonra yanındada bol salata yedin mi tamamdır

Ne çabuk aldiniz listeye beni yaaa benim tartima bir seyler oldu pilinide degisdirdim ama calismiyor bu gun vakit bulursam cikip yenisi alacagim.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 22
Boyunuz:155
Mesleginiz: X
Şu anda çalışıyomusunuz: Hayır
Evli/bekar: Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 5 aylık 1 oğlum var
Emziriyormusunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bakü
Kilo alma hikayeniz : Kısaca hamilelik diyelim :)))
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: En çok sağlığım icin ama baska nedenlerde var tabiki mesela Eski kıyafetlerimi giyince rahatsız olmamak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)2 takımda yarıştım kullanıcı adımı değiştirmedim.
Şu anki kilonuz: En son tartıldığımda geçen cuma 57.4
Hedef kilonuz: 50

aybalam hoşgelmişsen

Bizim eski takım kaptanlarından _AYNURA_ Sen gibi oda türkçeyi iyi okur yazardı , şimdilerde net üzerinden diyet koçlugu yapıyor oda baküde .[/USER]

Ovvvv baya fazla olmuş bugün

Canım ya rtşk yanlış yazmışım farkettiğimdede 10 dakika dolmuştu düzeltemedim doğrusu kuru erik olacak

Öğün aralarını uzun tutsamda acıkmıyorum canım
Ahaha iyiki sormuşum ne oldugunu anlamayacaktik yoksa ayy ben cok fena acıkıyorum nedendir bilmem
Tatlm aksam hem ekmek hem patates yemekten ne zaman vazgeçeceksin:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…