Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim evde dort kedi var. Sokakta sahipsiz kalmis yavru sahiplenin. Inan geldikten sonra kilina tuyune bakmicaksin. Evlat gibi olacak. Annem temizlik hastadidir kedi var diye gelmezdi. En son geldi giderken bana ciddi ciddi ogut veriyor sulari cok bitiyor bakin surekli susuz kalirlar :) kopek sorumlulugu fzzla kedi ilk sene asilari var sonra hic bakim yüku yok.

Burda sokak kedisi yokki canım

Bu akşam yılbaşı diye diyeti aksatmak yok hanımlar yarın sabah pişman uyanmamak için bu akşam yediğimize içtiğimize dikkat edelim

Ben bu akşama fırında hindi kapama sarımsaklı yoğurtlu (brokoli, közlenmiş kırmızı biber, yeşil biber) yeşil salata ve tel şehriyeli pirinç pilavı yapıyorum çorbaya karar veremedim fikirleriniz varsa alabilirim

Sizlerin planı nedir yemekle ilgili

Günaydın cuma 73.8 bugün 74.2
+400 malesef
Haftasonu doğum günü vs derken biraz hamur işleri girdi listeye ölçülüydu telafi de ettim ama malum bunlar ödem tutuyor

Bugün öğlen Musli yiyerek ve akşam karnabahar kısır ile hsllolur insallah

Akşam ev partisine davetliyiz. Alkol içeceğimiz için sabahtan dikkat etmeye başladım bende. 3 yk yulaf bir kase sütle birlikte içine 5 adet badem, çörekotu ve susam koydum yarısını anca yiyebildim akşam da aynı performansı göstermeyi diliyorum kendimden

Akşam menüsü de sanırım; tavuk, pilav, salata, meze (mezeleri bilmiyorum), kalburabastı.

Pilavı bir yemek kaşığı, tatlıyı da ucundan bir çatal yemek gibi hedefim var.

moni bu benim menü bildirimim olsun akşam yazamayabilirim. Söylediğim kadar yicem söz

Bugün durduramıyorum kendimi. Evde olunca ne zamandır sıkıldım sürekli elimde iğne damar yolu açık filan insanın morali bozuluyor. Kendimi yemeğe veriyorum. Akşam için kokoreç sipariş ettim yarım 4 tanede midye dolma yedim. Yarım diyorum ama çeyrek gibi sanki miktarını çok azaltmışlar. Benim için daha iyi aslında ne kadar az.

Corba, fırinda karnabahar uzeri yogurt

Kokoreç çok severim.o kadar uzun zamandır yemedim ki

Ben de ikinci kedi bakmaya müsait olduğumda sokaktan sahipleneceğim normalde de sokaktan sahiplenmeyi istiyordum ama profil resmimdeki burunsuz hiç beklemediğim bir anda girdi hayatıma ilerde ona kardeş de düşünüyorum. Ama bir kaç yılı daha var maalesef. Şu anda yapabildiğim sürekli sokak hayvanları için sokaklara mama bırakmak.

Benim öyle yılbaşı dertlerim yok, her günüm nasıl geçiyorsa bugün de öyle geçecek. Tek başına bir şehirde yaşamanın dezavantajları işte

Çorba olarak un çorbası olabilir. Ya da ezogelin vs.

10.takımın tombul hatunları yeni yılda hepinize ( tabii önce kendime) sağlık, mutluluk, huzur diliyorum

Yeni yıl hepimize zayıflamak için daha fazla azim, hırs ve kararlılık getirir insallah

Duana bol eksili bir yıl olsun diye de ekleyerek amiiiiinn diyorum

Sabah 09:00
3 kaşık bulgur pilav
2 tavuk şiş et
3 çatal omlet
Salatalık, havuç
1/2 den biraz fazla simit

Ara
2 çig ceviz içi
5 çig badem içi
1 portakal, havuç

Öğle
1 sade lavaş
1/2 avuç çekirdek, beyaz leblebi
20 gr çikolata

Akşam
1 yarım kokoreç
4 midye dolma

Su : 2,5 lt
Spor : 20 dk kondisyon bisikleti

Kalorisi bol ve karışık bir gün. Yine o psikolojiye girdim. Diyetteyim dediğimde gün içerisinde daha çok abartıyorum. Sanki midemin içinde bi kara delik açılıyor ne atsam doymuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…