AaaaBende yenimahalledeyim
Yan komşu çıkıyormuşsunuz
Benim evde dort kedi var. Sokakta sahipsiz kalmis yavru sahiplenin. Inan geldikten sonra kilina tuyune bakmicaksin. Evlat gibi olacak. Annem temizlik hastadidir kedi var diye gelmezdi. En son geldi giderken bana ciddi ciddi ogut veriyor sulari cok bitiyor bakin surekli susuz kalirlar :) kopek sorumlulugu fzzla kedi ilk sene asilari var sonra hic bakim yüku yok.Bende alırsanız beyaz olsun diyorum, benim oğlanlar tutturuyor ille köpek alacaz diye. Asla kabul etmiyorum, korkarım köpekten. Alırsanız kedi alın diyorum. Resim gösteriyorlar grili filan. Yok beyaz olsun deyip geri vazgeçiyorum. Aşısı , kılı, tüyü uğraşamam
Burda sokak kedisi yokki canımBenim evde dort kedi var. Sokakta sahipsiz kalmis yavru sahiplenin. Inan geldikten sonra kilina tuyune bakmicaksin. Evlat gibi olacak. Annem temizlik hastadidir kedi var diye gelmezdi. En son geldi giderken bana ciddi ciddi ogut veriyor sulari cok bitiyor bakin surekli susuz kalirlar :) kopek sorumlulugu fzzla kedi ilk sene asilari var sonra hic bakim yüku yok.
Ödem canım. 2 gün evdeydim. ayrıca spor da yapmadım ondan. En azından sabit olmam lazımdı.ödem mi oldu acaba, cumaya kadar dikkatli beslenmeyle ve sporla eksi gelmelisin fulyam
Yurt disinda misiniz? Cok ilan aciliyor burada maalesef ama iste yetisilmiyorBurda sokak kedisi yokki canım
Evet, almanyadayimYurt disinda misiniz? Cok ilan aciliyor burada maalesef ama iste yetisilmiyor
Keşke Türkiye'de de sokaklarda kalmasa canlar. Ama iste kurtarabildigimiz kadarina ulasabiliyoruz.Evet, almanyadayim
Tamam yani cuma günü 73.5 idiHayır canım, cumadan cumaya olanı hesaplayacaksın
Geçen hafta
Bugünkü
Fark
Yüzde
Akşam ev partisine davetliyiz. Alkol içeceğimiz için sabahtan dikkat etmeye başladım bende. 3 yk yulaf bir kase sütle birlikte içine 5 adet badem, çörekotu ve susam koydum yarısını anca yiyebildimBu akşam yılbaşı diye diyeti aksatmak yok hanımlar yarın sabah pişman uyanmamak için bu akşam yediğimize içtiğimize dikkat edelim
Ben bu akşama fırında hindi kapama sarımsaklı yoğurtlu (brokoli, közlenmiş kırmızı biber, yeşil biber) yeşil salata ve tel şehriyeli pirinç pilavı yapıyorum çorbaya karar veremedim fikirleriniz varsa alabilirim
Sizlerin planı nedir yemekle ilgili
Tr dekiler bilmiyor bunu, bende bilmiyordum :)Burda sokak kedisi yokki canım
Corba, fırinda karnabahar uzeri yogurtBu akşam yılbaşı diye diyeti aksatmak yok hanımlar yarın sabah pişman uyanmamak için bu akşam yediğimize içtiğimize dikkat edelim
Ben bu akşama fırında hindi kapama sarımsaklı yoğurtlu (brokoli, közlenmiş kırmızı biber, yeşil biber) yeşil salata ve tel şehriyeli pirinç pilavı yapıyorum çorbaya karar veremedim fikirleriniz varsa alabilirim
Kokoreç çok severim.o kadar uzun zamandır yemedim kiBugün durduramıyorum kendimi. Evde olunca ne zamandır sıkıldım sürekli elimde iğne damar yolu açık filan insanın morali bozuluyor. Kendimi yemeğe veriyorum. Akşam için kokoreç sipariş ettim yarım 4 tanede midye dolma yedim. Yarım diyorum ama çeyrek gibi sanki miktarını çok azaltmışlar. Benim için daha iyi aslında ne kadar az.
Benim evde dort kedi var. Sokakta sahipsiz kalmis yavru sahiplenin. Inan geldikten sonra kilina tuyune bakmicaksin. Evlat gibi olacak. Annem temizlik hastadidir kedi var diye gelmezdi. En son geldi giderken bana ciddi ciddi ogut veriyor sulari cok bitiyor bakin surekli susuz kalirlar :) kopek sorumlulugu fzzla kedi ilk sene asilari var sonra hic bakim yüku yok.
Bu akşam yılbaşı diye diyeti aksatmak yok hanımlar yarın sabah pişman uyanmamak için bu akşam yediğimize içtiğimize dikkat edelim
10.takımın tombul hatunları yeni yılda hepinize ( tabii önce kendime) sağlık, mutluluk, huzur diliyorum
Yeni yıl hepimize zayıflamak için daha fazla azim, hırs ve kararlılık getirir insallah
Yan komşu çıkıyormuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?