- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Sabah 09:00
3 kaşık bulgur pilav
2 tavuk şiş et
3 çatal omlet
Salatalık, havuç
1/2 den biraz fazla simit
Ara
2 çig ceviz içi
5 çig badem içi
1 portakal, havuç
Öğle
1 sade lavaş
1/2 avuç çekirdek, beyaz leblebi
20 gr çikolata
Akşam
1 yarım kokoreç
4 midye dolma
Su : 2,5 lt
Spor : 20 dk kondisyon bisikleti
Kalorisi bol ve karışık bir gün. Yine o psikolojiye girdim. Diyetteyim dediğimde gün içerisinde daha çok abartıyorum. Sanki midemin içinde bi kara delik açılıyor ne atsam doymuyorum.
Akşam ev partisine davetliyiz. Alkol içeceğimiz için sabahtan dikkat etmeye başladım bende. 3 yk yulaf bir kase sütle birlikte içine 5 adet badem, çörekotu ve susam koydum yarısını anca yiyebildimakşam da aynı performansı göstermeyi diliyorum kendimden
Akşam menüsü de sanırım; tavuk, pilav, salata, meze (mezeleri bilmiyorum), kalburabastı.
Pilavı bir yemek kaşığı, tatlıyı da ucundan bir çatal yemek gibi hedefim var.
moni bu benim menü bildirimim olsun akşam yazamayabilirim. Söylediğim kadar yicem söz
Ben de ikinci kedi bakmaya müsait olduğumda sokaktan sahipleneceğim normalde de sokaktan sahiplenmeyi istiyordum ama profil resmimdeki burunsuz hiç beklemediğim bir anda girdi hayatıma ilerde ona kardeş de düşünüyorum. Ama bir kaç yılı daha var maalesef. Şu anda yapabildiğim sürekli sokak hayvanları için sokaklara mama bırakmak.
Benim öyle yılbaşı dertlerim yok, her günüm nasıl geçiyorsa bugün de öyle geçecek. Tek başına bir şehirde yaşamanın dezavantajları işte
Çorba olarak un çorbası olabilir. Ya da ezogelin vs.
Duana bol eksili bir yıl olsun diye de ekleyerek amiiiiinn diyorum
Sabah 09:00
3 kaşık bulgur pilav
2 tavuk şiş et
3 çatal omlet
Salatalık, havuç
1/2 den biraz fazla simit
Ara
2 çig ceviz içi
5 çig badem içi
1 portakal, havuç
Öğle
1 sade lavaş
1/2 avuç çekirdek, beyaz leblebi
20 gr çikolata
Akşam
1 yarım kokoreç
4 midye dolma
Su : 2,5 lt
Spor : 20 dk kondisyon bisikleti
Kalorisi bol ve karışık bir gün. Yine o psikolojiye girdim. Diyetteyim dediğimde gün içerisinde daha çok abartıyorum. Sanki midemin içinde bi kara delik açılıyor ne atsam doymuyorum.
Bende her zamanki gibi yemeğimi yapıyorum ama bir yılı bitirip yeni bir yıla girmenin sevinciyle biraz daha özeniyorum o kadar
Evet epey karışık bi menü olmuş canım ve bol karbonhidratlı
Diyetteyim diye düşünme bence kendini o zaman insan psikolojik olarak yemek istiyor yedikçe yiyesi geliyor insanın
Diyette olmadığını sağlıklı beslendiğini düşün çünkü her şey beyinde bitiyor.
Ben dünden kalan yemeğimi yiyorum yoksa yarına kalır ve yemek dökmeyi israf gördüğümden hiç bir özenme gösteremiyorum. Yeni yıla girdiğim için mutluyum geçen yıla göre çoooook daha zayıf giriyorumVe yıl için çok iyi dileklerim var umarım hepsi gerçekleşir Ve umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir
Evet bir an kıtlık düşüncesi oluşuyor sanırım. Asıl problem evde olmam dışarı çıkamıyorum. Can sıkıntısı bir haftadır evde tıkılı kaldım sağlık yüzünden. Evde iş güç bulamayınca yemeğe sarıyorum. Neyse ki spora başladım azıcık olsa da ama yeterli değil. Daha çok gayret göstermeliyim.
Bende bu yıla hayatımda hiç olmadığım kadar zayıf giriyorum
Yemeğe değil de diziye miziye kitaba mitaba sar yaaa.. Ben de senin gibiydim canım sıkılınca, sevinince, üzülünce yemek yerdim kısaca her anımda 5 6 öğün yerdim evdeyken ama artık film izliyorum kitap okuyorum spor yapıyorum falan bi şekilde bunu yenmeyi başardım inş bir daha o yemek yeme sevdası beni yenmez. İnanıyorum da yenmeyeceğine çünkü kendime güveniyorum
geçen cuma 81.8 dim canım.Ben gibi.. benmde ilk hedef 75 sonra 70 sonra 65.. kilon kacti canm suan
Herkese mussmutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum. İsteklerimizin, dileklerimizin, gönüllerimizden geçenlerin gerçekleştiği bir yıl olur umarım
Benim evde dort kedi var. Sokakta sahipsiz kalmis yavru sahiplenin. Inan geldikten sonra kilina tuyune bakmicaksin. Evlat gibi olacak. Annem temizlik hastadidir kedi var diye gelmezdi. En son geldi giderken bana ciddi ciddi ogut veriyor sulari cok bitiyor bakin surekli susuz kalirlar :) kopek sorumlulugu fzzla kedi ilk sene asilari var sonra hic bakim yüku yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?