sagol canim ters hareket oldugunu sanmiyorum cunku kardiyo vs calismadim bu hafta hep basit egzersizler yaptim o zaman usutmusumdur
Tarcin cubugu nar vicegi ve ihlamir karistirip iciyorum simdi gecer insallah
Sıcak tut belini ve çok yorumlamaya çalış inşallah çabucak geçer canım benim
Ohhhh afiyet şifa olsun inşallah
Daha şimdiden ilaçlarla beraber bir litre su içtim ilaçların tek güzelliği bol su içirmeleri ama yinede Allah sağlık versin suyuda sağlığımızla içelim
Insallah okula kalin kalin gidecegim artik
Ne öğretmeniydin canım
Ne güzel yazmışssın bi kendime getirdi beni çok sağol canım regli olucam sanırım böyle onun ruh hali havalar da falan bunalım moduna girdim herşeye de koştur koştur yetmeye çalışırken insan arada bi of deyip herşeyi bırakası geliyorBu düşüncelere sahip olmak normal ama bu düşüncelerin sizi yenmesine izin vermeyin. Ömür boyu kısıtlı yaşam diye bişey yok ki hedef kilona indin mi ondan sonra kıtlık çıkmış gibi yemeyeceksin o kadar her şeyden yiycen ama azar azar. Şimdi kilo verilirken sadece yediğimiz içtiğimize dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bi hedefimiz var. Hedefimize ıulaştıktan sonra yeni hedef de onu korumak olacak ki 1 2 yıl kadar hiç kilo almadan kalabilirsek zaten sonrasında kilo alma hızımız bile düşecek. Şu an evet verilenler geri hemen alınabilir çünkü vücud ona müsait ancak üzerinden zaman geçtikten sonra o oturacak ve vücut daha zor kilo alacak. Kendimden biliyorum ben kilo alamayan bi insandım bi hastalıktan sonra ilaçlar sağolsun 2 - 3 haftada 10 kilo aldırdı ve gerisi de geldi. Vermedim ve almaya da devam ettim. özellikle son 4 -5 yıldır. Sporu bıraktım ye iç yat aldığımın üzerine yine aldım. Çünkü vücudum şuan kilo almaya meyilli. Ancak verdikten ve koruduktan sonra kilo alma hızı düşecek ve şuan olduğu gibi artıları çok görmeyeceğiz. O yüzden de az biraz dişimizi sıkacağız. No pain no gain lafı tam da bunun için şöylenmiş acı yoksa ödül de yok demek. O yüzden yılmayacağız ve sabredeceğiz. Başardıkça daha mutlu olacağız. Ben en azından öyleyim şuan ayna beni çok motive ediyor. Geçen yıl girmediğim zorla girince de sürgüsünü çekemediğim elbiseye girdim geçen gün alsana en büyük motive. Giydiğim kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum kendime bu da bir motivedir. Olumsuzluklara odaklanmak yerine geleceğe güzel bakmalıyız. Pozitif olmalıyız. Kendimizi kısıtlanmış hissedersek hemen vazgeçeriz kıralım zincirleri ve mutlu olalım. Şuan kozada olduğumuzu ve çıkmaya çalıştığımızı düşünelim. Sonunda kelebek olmak varken kozada kalmayalım.
günaydın hanımlar
dünkü menümmoni
08.00 2 yumurtadan peynirli omlet
3 çeri domates
3 zeytin
13.00 peynirli salata
ayran
19.30
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase analı kızlı çorbası
1 avuç fındık
su 2 litre spor yok
salı günü kendimi öyle yormuşum ki spora gidemedim sızıp kalmışım yemekten sonra
herkesin metabolizması yaşam şekli hareketliliği vs farklı,bu yüzden menüler de farklı olmalı,mesela benim şartlarıma göre menülerim az görünse de doyuyorum,sağlıklı şeylerle doymak önemli aç kalırsan sonrası fena oluyor biliyorsundur,hepimiz yaşadık böyle şeyler,beni karbonlar acıktırıyor yememeye çalışıyorum ama ekmekle daha iyi doyuyorum diyen var yada o da ihtiyaç diyen var ben ekmek yersem çabuk acıkıyorum ondan yemiyorum,o yüzden suçluluğa kapılma sevdiğin sağlıklı şeylerle menülerini planla,çatlayana kadar değil ama doyana kadar ye gönül rahatlığıyla,imkanı olup planlı gidenler daha başarılı oluyor,umarım kızmazsın naçizane bir ablaMenüleriniz ne güzel ya. Ben neden düşüremiyorum hala. Hep midem kazılmış gibi sürekli bir yeme isteği.
ah saram teşekkür ederim,şartlarımı bir bilsen,bugün de küçük ergenin okula gitmek istememe kriziyle uğraştım sabah sabah,her anlamda yorgunum şükür diyelim canım elbet düzelecekGünaydın canım nasılsın canım hiç görüşemiyoruz artık
Bu arada menün güzelmiş afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?