Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende dün akşama ayca soymuştum kabuklarını atmadım şimdi ıhlamurla kaynatıp içecem bu soğuk kış günlerinde iyi gider diye düşündüm içine çubuk tarçında atacam ohhhh mis

Ne güzel yazmışssın bi kendime getirdi beni çok sağol canım regli olucam sanırım böyle onun ruh hali havalar da falan bunalım moduna girdim herşeye de koştur koştur yetmeye çalışırken insan arada bi of deyip herşeyi bırakası geliyor Ama toparlıyorum hemen kendimi kaldığım yerden devam -ler önemli :)

günaydın hanımlar
dünkü menüm moni

08.00 2 yumurtadan peynirli omlet
3 çeri domates
3 zeytin

13.00 peynirli salata
ayran

19.30
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase analı kızlı çorbası
1 avuç fındık
su 2 litre spor yok

salı günü kendimi öyle yormuşum ki spora gidemedim sızıp kalmışım yemekten sonra

Günaydın canım nasılsın canım hiç görüşemiyoruz artık

Bu arada menün güzelmiş afiyet olsun

Menüleriniz ne güzel ya. Ben neden düşüremiyorum hala. Hep midem kazılmış gibi sürekli bir yeme isteği.
herkesin metabolizması yaşam şekli hareketliliği vs farklı,bu yüzden menüler de farklı olmalı,mesela benim şartlarıma göre menülerim az görünse de doyuyorum,sağlıklı şeylerle doymak önemli aç kalırsan sonrası fena oluyor biliyorsundur,hepimiz yaşadık böyle şeyler,beni karbonlar acıktırıyor yememeye çalışıyorum ama ekmekle daha iyi doyuyorum diyen var yada o da ihtiyaç diyen var ben ekmek yersem çabuk acıkıyorum ondan yemiyorum,o yüzden suçluluğa kapılma sevdiğin sağlıklı şeylerle menülerini planla,çatlayana kadar değil ama doyana kadar ye gönül rahatlığıyla,imkanı olup planlı gidenler daha başarılı oluyor,umarım kızmazsın naçizane bir abla tavsiyesi

Günaydın canım nasılsın canım hiç görüşemiyoruz artık

Bu arada menün güzelmiş afiyet olsun
ah saram teşekkür ederim,şartlarımı bir bilsen,bugün de küçük ergenin okula gitmek istememe kriziyle uğraştım sabah sabah,her anlamda yorgunum şükür diyelim canım elbet düzelecek

geleneksel kutsal perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
minnak ejderyalayımm,

malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…