Saram sıkılsam 10 yıldır buralarda olmazdım kuzumtamamen yoğunluktan . Akşamları boş oluyorum onada enişteniz laf ediyo çoçuk gibi ilgi bekliyorlar
Akşam menülere bakim dedim son sayfadakile baktım geriyi okuyamadım bile
Benim anam da geldi . Bi gün tahammül etti. Daha da bize gelin bir gün demedı demez.. zor yav bebelerle hayat. Allah saglik versın. Eksikliklerını gostermesin de5 gündür torunlarlaydık, onlar bizde, biz onlarda. Dün artık kovduk.anneleri almaya geldi, babanızda sizi çok özlemiş, hadi gidin babayı görün dedik . Oh be dünya varmış, sessizlik ne güzel bisey. Canları sağolsun 1 gün yeter
Sanirim benim gelecegim de boyle olacak yalnizligi huzuru seviyorum gurultulu kalabalik evler kacis sebebim5 gündür torunlarlaydık, onlar bizde, biz onlarda. Dün artık kovduk.anneleri almaya geldi, babanızda sizi çok özlemiş, hadi gidin babayı görün dedik . Oh be dünya varmış, sessizlik ne güzel bisey. Canları sağolsun 1 gün yeter
5 gündür torunlarlaydık, onlar bizde, biz onlarda. Dün artık kovduk.anneleri almaya geldi, babanızda sizi çok özlemiş, hadi gidin babayı görün dedik . Oh be dünya varmış, sessizlik ne güzel bisey. Canları sağolsun 1 gün yeter
Işte onu demek istiyorum, kaçamak yapda belli zamanlarda, geç saatlerde deyil. Gündüz öğününde yediğim, kilo verdiğim oldu. Miktarıda abartma. Kizartmami yedin. Bir defa olsun. Devamı gelmesin.Düzgün olamiom ablam pek de .en azından kontrollü isem geleyim.ne bilim yağda pişmiş hamur yememissem ya da şerbetli tatlı gommemissem. Menü yazacakk kadar yüzüm varsa geleyim. . Şu ara tehliké çanları çalıyor dün yazın giydigm kalem etegimin sıkıştırıp giyilmez hale geldgini görünce . Endiselendim
Benim anam da geldi . Bi gün tahammül etti. Daha da bize gelin bir gün demedı demez.. zor yav bebelerle hayat. Allah saglik versın. Eksikliklerını gostermesin de
Işte onu demek istiyorum, kaçamak yapda belli zamanlarda, geç saatlerde deyil. Gündüz öğününde yediğim, kilo verdiğim oldu. Miktarıda abartma. Kizartmami yedin. Bir defa olsun. Devamı gelmesin.
Gerçekten burda işi sıkı tutan arkadaşlarımız var. Onlarınki nefis deyilmi
Amin canım
Hayat ne tuhaf değilmi siz bebelerle hayat zor derken ben o bebek sesleri benim evindede olsun diye dua ediyorum bende geceler bebeklerim için uykusuz kalıp uykusuzluktan bu sebepten şikayet etmek istiyorum onlar için koşturmak bir yerlere yetişmek yada geç kalmak istiyorum evdeki tek gürültülü ses çocuk sesi olsun istiyorum onların gülüşüyle evim şenlensin istiyorum hayat ne tuhaf değilmi........
Aoben sanırım sende Ankara dasın.Burayı çok bilmiyorum diyetisyen arıyorum önereceğin biri var mı
Selam samanyolu , sana daha evvelde yazdım lakin yazılanlara dönmüyorsun.
Seni tanıyormuyum montiğnacdan yoksa nick benzerliğimi?
evet kuzum cumadan cumaya hesaplıyoruz.Selam kaptan
Bugün hesaplamayı buradaki kiloya göre yapacağız değil mi? Pazartesiye göre değil. Tahminimce öyle de yine de sorarsam incilerim dökülmez hani :) çok güzel gidiyordum ama dünkü iğneden sonra ve de regl günüme 4-5 gün kaldığımı düşünürsek, benim bağırsaklar yine kapattı kendini dün akşam 2.8 lt su içtim bakalım saat 12ye kadad ödemim iner inşallah.ama birdahaki haftaya baya bi ineceğim diye düşünüyorum sonuçta sıkıntılı bir hafta bu hafta
gel kuzum gel, girebildiğin kadar paylaşım yaparsın. listelerden muaf olursun,yeterki kilo almaSelam herkese. Şu aralar pek gelmeye yuuzm yok..aslında diyet yapmayı özledim desem yeridir . Burayı çok özledim. Spor ve yeme düzeni ile gelmek istedgmden takıma da bakmak istemiyorum. Herkes iyidir insallah. Yeni Gelenler hosgelms
Amin canım
Hayat ne tuhaf değilmi siz bebelerle hayat zor derken ben o bebek sesleri benim evindede olsun diye dua ediyorum bende geceler bebeklerim için uykusuz kalıp uykusuzluktan bu sebepten şikayet etmek istiyorum onlar için koşturmak bir yerlere yetişmek yada geç kalmak istiyorum evdeki tek gürültülü ses çocuk sesi olsun istiyorum onların gülüşüyle evim şenlensin istiyorum hayat ne tuhaf değilmi........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?