Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim anam da geldi . Bi gün tahammül etti. Daha da bize gelin bir gün demedı demez.. zor yav bebelerle hayat. Allah saglik versın. Eksikliklerını gostermesin de

Sanirim benim gelecegim de boyle olacak yalnizligi huzuru seviyorum gurultulu kalabalik evler kacis sebebim

Işte onu demek istiyorum, kaçamak yapda belli zamanlarda, geç saatlerde deyil. Gündüz öğününde yediğim, kilo verdiğim oldu. Miktarıda abartma. Kizartmami yedin. Bir defa olsun. Devamı gelmesin.
Gerçekten burda işi sıkı tutan arkadaşlarımız var. Onlarınki nefis deyilmi

Benim anam da geldi . Bi gün tahammül etti. Daha da bize gelin bir gün demedı demez.. zor yav bebelerle hayat. Allah saglik versın. Eksikliklerını gostermesin de

Amin canım

Hayat ne tuhaf değilmi siz bebelerle hayat zor derken ben o bebek sesleri benim evindede olsun diye dua ediyorum bende geceler bebeklerim için uykusuz kalıp uykusuzluktan bu sebepten şikayet etmek istiyorum onlar için koşturmak bir yerlere yetişmek yada geç kalmak istiyorum evdeki tek gürültülü ses çocuk sesi olsun istiyorum onların gülüşüyle evim şenlensin istiyorum hayat ne tuhaf değilmi........

evet kuzum cumadan cumaya hesaplıyoruz.

gel kuzum gel, girebildiğin kadar paylaşım yaparsın. listelerden muaf olursun,yeterki kilo alma

Selamın Aleyküm kardeşceğizlerimmmmmmmmmmmmm

Biz takım olarak bildirimlerimizi de yaptık hatta paylaşım alanına bile taşıdık tek rakibimi türk hava yolları

Sizlerde bol eksili bildirimler yaparsınız inşallahhhhhh

oy oy kuzum olacak Rabbimin izniyle inşallah

A selam banuşum, hayırlı cumalar
oy maşallah thy sönük kaldı yanınızda kuşum

Son düzenleme:
moni ben mezun olmak istiyorum tatlım hedefim değişsin madem 62 den kurtuluş yok etraftan da diyolar yeter iyisin zorlama diye :) bugün 62.7 yım +700 Gr ama son bir aydır hep böyle artık sıkıldım diyet modumodumda kaçtı ok canım emekleriniz için herkese çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…