Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben günlerde sohbette hep alıp beririm ama genelde hep korurum verom .
Canım ablam sen kontrolü kaybetmessn bilirim. . Hele ben hele ben.. lakin buraya geldimse yavaştan iyi ayak sesleri bunlar.. dikkat edicim . En azindan şu ara saat 23 te yeme aliskanliginı biraktim

Ayyy ozlediniz mi siz de beni. Canım ailemmmm

Burada sohbet tanışıp sohbet ettiğimiz kişileri merak ediyorum doğal olarak sen özlemiyomusun bizi

Cumanın hayrı bereketi üzerinize olsun güzel hanımlar

Hayırlı cumalar canım

Sende bizi burayı iyice boşladım sıkıldın belki sende haklısın ama ben senin menü yorumlarını özledim

Doğruyumu söyleyim? Duymak istediğinimi?

Hepinizi özlüyorum, en çok 1 hafta. Sonra genel dünya telaşına kapılıp buraya uğramayan, bağını koparanları unutuyorum
Sen sevmessn ya hep benim menu listelerinı . Bence ozlemedin. Ah gelse de dmezzsin. Duymak istedigm hep gel voronesim demen tabi. Ben bağı koparmàm yav . Kapıdan kovsan bacadan misali

Saram sıkılsam 10 yıldır buralarda olmazdım kuzum tamamen yoğunluktan . Akşamları boş oluyorum onada enişteniz laf ediyo çoçuk gibi ilgi bekliyorlar
Akşam menülere bakim dedim son sayfadakile baktım geriyi okuyamadım bile

Valla hep aklımda . Bi eksiklik kk ya girmemek benim için ..ama nasıl desem . Bi utaniom . Baklava börek yediğim gün burada Kilo vermek isteyen insanları gayreti gorunce. Ben de o kıvamda iken katılmayı doğru buluom

He kk da her nane konuşulur ama dine gelince yassak , onlarda haklı biryerde ne diyim

Ay abla öyle valla anne olmak ne zormuş hele iki çocuk ev Vs. Bi de okul tabi. Allah yardım etsın. Belli ki senin gbi büyüyünce de pek rahatlık yok. Gece hiç uyuyamadım . Şimdi ... şimdi nasıl geldim mesela . 9 . Sınıflar in seçmeli dersı. Cok da önemli değil konu işlemek . Yaziliları varmış bıraktım ben de . Serbestsiniz dedim de girdim buraya

Sen sevmessn ya hep benim menu listelerinı . Bence ozlemedin. Ah gelse de dmezzsin. Duymak istedigm hep gel voronesim demen tabi. Ben bağı koparmàm yav . Kapıdan kovsan bacadan misali
Hep gel verom, ama adam akıllı menülerle gel. Mezun olduğumdan beri senin gibiydim. Kâh yazdım menülerimi, kâh yazmadım. 1 ileri 2 geri gidip gidip geldim. Son 1 haftadır daha başarılıyım. Sadece pazartesi ve salı evimde olmadigim, su içemediğim, hareket edemediğim için 500 gr artim vardı çarşamba sabah tartisinda. 2 gün dikkat ederek onuda verdigimi zannediyorum. Sadece bugün erken tartıldım.200 gr fazlam var.
Hergün tartıldığım saatte tartılsaydım oda olmayacaktı.

Demem oki ne olursan ol gel, amma düzgün gel, düzeleceksen gel.

Düzgün olamiom ablam pek de .en azından kontrollü isem geleyim.ne bilim yağda pişmiş hamur yememissem ya da şerbetli tatlı gommemissem. Menü yazacakk kadar yüzüm varsa geleyim. . Şu ara tehliké çanları çalıyor dün yazın giydigm kalem etegimin sıkıştırıp giyilmez hale geldgini görünce . Endiselendim

5 gündür torunlarlaydık, onlar bizde, biz onlarda. Dün artık kovduk.anneleri almaya geldi, babanızda sizi çok özlemiş, hadi gidin babayı görün dedik. Oh be dünya varmış, sessizlik ne güzel bisey. Canları sağolsun 1 gün yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…