- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah şu mübarek cuma günü hürmetine senin evinide çocuk sesiyle şenlendirsin inşallahAmin canım
Hayat ne tuhaf değilmi siz bebelerle hayat zor derken ben o bebek sesleri benim evindede olsun diye dua ediyorum bende geceler bebeklerim için uykusuz kalıp uykusuzluktan bu sebepten şikayet etmek istiyorum onlar için koşturmak bir yerlere yetişmek yada geç kalmak istiyorum evdeki tek gürültülü ses çocuk sesi olsun istiyorum onların gülüşüyle evim şenlensin istiyorum hayat ne tuhaf değilmi........
Aynı ben hatta ben kaçamak yapınca birilerini burda olumsuz etkilerim azmi duser diye korkup üzülüyorum da ve yazmak istemiyorum o zamanlardaValla hep aklımda . Bi eksiklik kk ya girmemek benim için ..ama nasıl desem . Bi utaniom . Baklava börek yediğim gün burada Kilo vermek isteyen insanları gayreti gorunce. Ben de o kıvamda iken katılmayı doğru buluom
moni ben mezun olmak istiyorum tatlım hedefim değişsin madem 62 den kurtuluş yok etraftan da diyolar yeter iyisin zorlama diye :) bugün 62.7 yım +700 Gr ama son bir aydır hep böyle artık sıkıldım diyet modumodumda kaçtı ok canım emekleriniz için herkese çok teşekkür ederim
sara_28 seni o kadar iyi anlıyorumki bende aynı şeyleri yaşadım 17 yılda anne oldum asla umudunu kesme inşallah en kısa zamanda bütün Dilek'lerin kabul olur bu kilolar tedavilerden kaldı
oy oy kuzum olacak Rabbimin izniyle inşallah
Allah şu mübarek cuma günü hürmetine senin evinide çocuk sesiyle şenlendirsin inşallah
Insaallah canim tez zamanda sende evinde cocuk seslerine kavusursun insaallah
sara_28 Can'ım tedavi ile oldu
saçmalama kuzum pes etmek te ne demek, daha azimle haftaya güzel eksiler göreceksinGünaydın hanımlar kilom 56,7 çıktı bugünmoni
+200 gramım var. Ben sanırım pes edeceğim yaa çok moralim bozuk.
Temiz ağızla edilen dua kabul olurmuş temiz ağız demekte müminin mümine ettiği dua anlamındaymış bu mübarek günde birbirimizi hiç tanımadığımız halde benim evlat hasretimi bilip dua ettiniz ya Allahım da sizin gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin bana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah ve tabiki isteyen herkese
@Ssy8491 arkadaşımızın ve hamile olanların çocuklarını sağlıkla kucaklarına almalarını ve büyütmelerini nasip etsin
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?