Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam monicim lavaboya çıkmamıştım acayip şişkinlik var bazen bu bende 1 kilo farkediyor ama kilo veremeyeceğimi zaten biliyordum bu hafta hatalar yaptık sporu eksik yapım filan tamam canım

İnşallah canım çok sağol
Saracim bizim burda hamile kalmak isteyenler topiği vardı bir ara ve herkes hamile kaldı çok Şükür o grubun eksisi de oldu niye cunku birileri hamile kalınca kalanlar stres yapamaya başladı ve bu hamile kalmak açısından iyi değil, neyse 2-3 kişi kaldı en sona ben zaten ilki boş kese oldu kürtaj oldum, instegam dan görüşürüz onlarla ve sağlık problemleri olanlar da dahil herkes hamile kaldı eninde sonunda yani ne güzel öncesinde kiloda veriyorsun Allah'ım doğru zamanda hayırlı evlat versin canım hiç kafaya takılacak bişey değil unutma şu güzel günlerinin tadını çıkar inan bu zamanlar hayatının sadece sana ait olan kısmı çocuk olana kadar ne yaparsan yanına kâr kalacak

Banada yasak dedi kısır.cig köfte hep yasak her övüne 1bucuk dilim ekmek yazdı.hızlı kilo vermeni istemiyorum dedi verdiğin kiloları geri çabuk alabilirmisim
Geçen kilo verdiğinde banada çoğu şey yasaktı kiloda verdim hemde ćok çabuk verdim sonra çok kısa dönemde aldım malesef
Bu sefer diyetisyenimi değiştirdim hiçbir şey yasak değil sadece porsyonlar önemli kilo veriyorum sorunda yok

10 yıl oldu canım bu arada bide evladımı kaybedince hasretim katmerlenerek büyüdü artık olsun istiyorum Mevlam en iyisini bilir olacak inanıyorum güzel sözlerin için teşekkür ederim canım benim

Aylardan sonra patates yemeği yaptım bol sebzeli ve bir yemek kaşığı zeytinyağı ile hindi eti katarak pişirdim çok hafif ve çok lezzetli oldu biraz kekik pulbiber kimyon ve karabiber ilede tatlandırdım tabiki tuzsuz çok güzel oldu tavsiye ederim yanında bir kase mercimek çorbası ve bir kase yoğurt ile güzel bir öğle öğünü oldu bana

Patatesi nasıl özlemişsem az daha yazsam destan olacak

Hayırlı cumalar herkese...
moni Kusura bakmayin kaptanim. Gelemedim kaç gundur haberde veremedim internet sorunum vardı. Oğlum hastalandı hastahanelik olduk o iyi şimdi çok şükür . Ama ben hastalandım deminden tir tir esiyordum soğuktan şimdide sıcak bastı Atesim var . Tartı alamadım hala hastalık nedeniyle dışarı çikamadım. Eşime dedim ama kaç gundur tartidan haber yok İyileşince çikip alicam.

geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım önce sağlık iyileş sonra diyeti düşünürsün

Geçmiş olsun canım

Bende bugün yumruğu kadar 1 haşlanmış patates yedimpatates çok güzel bir sebze doyurucuda abartmadan arada bir yemek lazım .Afiyet olsun

Bende bugün yumruğu kadar 1 haşlanmış patates yedimpatates çok güzel bir sebze doyurucuda abartmadan arada bir yemek lazım .Afiyet olsun

Sanada afiyet olsun canım diyetisyenine sordum bu hafta patates hiçmi yemeyeceğim diye yok dedi haftada bir gün yiyebilirişim bende bugüne pişirelim dedim iyide oldu

Günaydın ballı bademler :) Pazartesi 69 kiloydum bu gün 68.200

Tebrikler canim

Kilo bildirimi yapayım
Gecen hafta 88.1
Bu hafta 87.2
Fark - 900 gr moni

Tebrikler canim
Günaydın
G.hafta 99
B.hafta 98
Fark -1 kg.
%1.01

Ooo maşallah

Cuma günü :79.0
Bugün :79.5
Fark:+500 gr
Yüzde : - 0.63

moni

Olsun canım sen hallederiz
Geçen hafta : 54
Bu hafta :53.6
Fark : 400 gr
%0.07 :)

Tebrikler canim

Merhaba Canim nasılsın

Canım tuylerim ürpererek amin dedim

Aleykümselam canim

Sen yaparsın canım
Cuma : 73.5
Bugün: 72.9
Fark. : 0.6

Yüzde : 0.816
Ya pazartesiye göre 700 gram gelmiş ama hala taş gibiyim ödemi atınca iner inşallah inanıyorum

Tebrikler canim

Hayırlı cumalar cümleten

Abla kilom 66.9

1.9 kilo daha verirsem tamamdır inşallah bu sefer koruyabilirim

Oooo süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…