- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Erken tartılma sebebiyle + 200Antepia27
ozlemkartal
60kiloyum
phalanx
@IKokunhuzur
@Ya habibi
@Baby Cat
happy_mom_
gezegenfeza
divinity
yasom7272
KIZLAR HANİ KİLO BİLDİRİMLERİ
Tamam monicim lavaboya çıkmamıştım acayip şişkinlik var bazen bu bende 1 kilo farkediyor ama kilo veremeyeceğimi zaten biliyordum bu hafta hatalar yaptık sporu eksik yapım filan tamam canımkuzum mezun olabilmen için en az 59 kilo olman gerekiyor, genel kurallar gereği bu kiloyla mezun olamıyorsun.
birkaç saat sonra tekrar tartıl wc den sonra falan az da hreket edip, belki en azından sabit gelirsin. birkaç haftada mezun olabilirisn az dişini sıksan.
Takıma geliş bilgilerin şu şekilde:
Pamukprncess(65,8/64,7/1,1/%1,67)Mezun üye. Takıma geliş 25.09.2018 gk: 66,8 Hedef:57
Saracim bizim burda hamile kalmak isteyenler topiği vardı bir ara ve herkes hamile kaldı çok Şükür o grubun eksisi de oldu niye cunku birileri hamile kalınca kalanlar stres yapamaya başladı ve bu hamile kalmak açısından iyi değil, neyse 2-3 kişi kaldı en sona ben zaten ilki boş kese oldu kürtaj oldum, instegam dan görüşürüz onlarla ve sağlık problemleri olanlar da dahil herkes hamile kaldı eninde sonunda yani ne güzel öncesinde kiloda veriyorsun Allah'ım doğru zamanda hayırlı evlat versin canım hiç kafaya takılacak bişey değil unutma şu güzel günlerinin tadını çıkar inan bu zamanlar hayatının sadece sana ait olan kısmı çocuk olana kadar ne yaparsan yanına kâr kalacakİnşallah canımçok sağol
Hayırlı cumalar cümleten
Geçen kilo verdiğinde banada çoğu şey yasaktı kiloda verdim hemde ćok çabuk verdim sonra çok kısa dönemde aldım malesefBanada yasak dedi kısır.cig köfte hep yasak her övüne 1bucuk dilim ekmek yazdı.hızlı kilo vermeni istemiyorum dedi verdiğin kiloları geri çabuk alabilirmisim
Saracim bizim burda hamile kalmak isteyenler topiği vardı bir ara ve herkes hamile kaldı çok Şükür o grubun eksisi de oldu niye cunku birileri hamile kalınca kalanlar stres yapamaya başladı ve bu hamile kalmak açısından iyi değil, neyse 2-3 kişi kaldı en sona ben zaten ilki boş kese oldu kürtaj oldum, instegam dan görüşürüz onlarla ve sağlık problemleri olanlar da dahil herkes hamile kaldı eninde sonunda yani ne güzel öncesinde kiloda veriyorsun Allah'ım doğru zamanda hayırlı evlat versin canım hiç kafaya takılacak bişey değil unutma şu güzel günlerinin tadını çıkar inan bu zamanlar hayatının sadece sana ait olan kısmı çocuk olana kadar ne yaparsan yanına kâr kalacak
geçmiş olsun canım.Hayırlı cumalar herkese...
moni Kusura bakmayin kaptanim. Gelemedim kaç gundur haberde veremedim internet sorunum vardı. Oğlum hastalandı hastahanelik olduk o iyi şimdi çok şükür . Ama ben hastalandım deminden tir tir esiyordum soğuktan şimdide sıcak bastı Atesim var . Tartı alamadım hala hastalık nedeniyle dışarı çikamadım. Eşime dedim ama kaç gundur tartidan haber yok İyileşince çikip alicam.
Tesekkur ederimgeçmiş olsun canım.
Hayırlı cumalar herkese...
moni Kusura bakmayin kaptanim. Gelemedim kaç gundur haberde veremedim internet sorunum vardı. Oğlum hastalandı hastahanelik olduk o iyi şimdi çok şükür . Ama ben hastalandım deminden tir tir esiyordum soğuktan şimdide sıcak bastı Atesim var . Tartı alamadım hala hastalık nedeniyle dışarı çikamadım. Eşime dedim ama kaç gundur tartidan haber yok İyileşince çikip alicam.
Geçmiş olsun canımHayırlı cumalar herkese...
Bende bugün yumruğu kadar 1 haşlanmış patates yedimAylardan sonra patates yemeği yaptım bol sebzeli ve bir yemek kaşığı zeytinyağı ile hindi eti katarak pişirdim çok hafif ve çok lezzetli oldu biraz kekik pulbiber kimyon ve karabiber ilede tatlandırdım tabiki tuzsuz çok güzel oldu tavsiye ederim yanında bir kase mercimek çorbası ve bir kase yoğurt ile güzel bir öğle öğünü oldu bana
Patatesi nasıl özlemişsem az daha yazsam destan olacak
Bende bugün yumruğu kadar 1 haşlanmış patates yedimpatates çok güzel bir sebze doyurucuda abartmadan arada bir yemek lazım .Afiyet olsun
Günaydın ballı bademler :) Pazartesi 69 kiloydum bu gün 68.200
Günaydın
G.hafta 99
B.hafta 98
Fark -1 kg.
%1.01
Geçen hafta : 54
Bu hafta :53.6
Fark : 400 gr
%0.07 :)
Selam herkese. Şu aralar pek gelmeye yuuzm yok..aslında diyet yapmayı özledim desem yeridir . Burayı çok özledim. Spor ve yeme düzeni ile gelmek istedgmden takıma da bakmak istemiyorum. Herkes iyidir insallah. Yeni Gelenler hosgelms
Amin canım
Hayat ne tuhaf değilmi siz bebelerle hayat zor derken ben o bebek sesleri benim evindede olsun diye dua ediyorum bende geceler bebeklerim için uykusuz kalıp uykusuzluktan bu sebepten şikayet etmek istiyorum onlar için koşturmak bir yerlere yetişmek yada geç kalmak istiyorum evdeki tek gürültülü ses çocuk sesi olsun istiyorum onların gülüşüyle evim şenlensin istiyorum hayat ne tuhaf değilmi........
moni ben mezun olmak istiyorum tatlım hedefim değişsin madem 62 den kurtuluş yok etraftan da diyolar yeter iyisin zorlama diye :) bugün 62.7 yım +700 Gr ama son bir aydır hep böyle artık sıkıldım diyet modumodumda kaçtı ok canım emekleriniz için herkese çok teşekkür ederim
Cuma : 73.5
Bugün: 72.9
Fark. : 0.6
Yüzde : 0.816
Ya pazartesiye göre 700 gram gelmiş ama hala taş gibiyim ödemi atınca iner inşallah inanıyorum
Hayırlı cumalar cümleten
Abla kilom 66.9
1.9 kilo daha verirsem tamamdır inşallah bu sefer koruyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?