Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yeni hedefin hayırlı olsun inşallah

10 yıl oldu canım bu arada bide evladımı kaybedince hasretim katmerlenerek büyüdü artık olsun istiyorum Mevlam en iyisini bilir olacak inanıyorum güzel sözlerin için teşekkür ederim canım benim
Slm canım bende bebek için çok ugrasanlardanim benim 4 yıl çocuğum olmadı canım esimde hormon sorunu vardı çok tedavi oldu bizim doktorumuz çok iyiydi 2 defa tup bebek yaptık ikiside tutmadı sonra banads esimde birsürü tahlil yaptırdık ve eşim ilaç kullanmaya başladı bu ilaçlardan 3 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden oldu ve bizimki tam mucize tip bebek bile olmaz demişlerdi biz doktor yönünden çok şanslıydık eğer o tahlili yaptirmasaydi biz hala uğraşıyor olurduk inşallah dizinde bebisiniz olacak canım umudunu hiç kaybetme

Allah bağışlasın canım evladını

İnşallah benimde çocuğum olacak ben inanıyorum çok sağol güzel sözlerin için

Teşekkürler canım
Oğlumun doğum günü ablalarim öğün 89 olursam biri pijama takımı biri spor ayakkabı si alacak olamazsan olamazssansen bize al diyirlar
Ben de oğlumun doğum gününe kadar kilo vermek istiyorum
Benim zayıf olmamı çok istiyor
Daha 5.5 yaşında

Aobencigim gormemisim❤kusura bakma telden girdim bu ara atlamisim demek ki....evet canim o donem katilmistim bende
Zor bir bünyen vardı diye hatırlıyorum 500 gr gr veriyordun , yanlış hatırkamıyorsam sende kırklı bizim altın kızlardansın
Tekrar hoşgeldin

Teşekkürler canım
Oğlumun doğum günü ablalarim öğün 89 olursam biri pijama takımı biri spor ayakkabı si alacak olamazsan olamazssansen bize al diyirlar
Vuuu sıkı pazarlık
Ben fatmayı tutuyom aldırcaz o geceliği ayakkabıyı :rapci)

Hadi pazartesi kilo vermiş gelirsen bu iş tamamdır fatmam , diyetisyen menüne dön

Aoben sanırım sende Ankara dasın.Burayı çok bilmiyorum diyetisyen arıyorum önereceğin biri var mı
Bacım ben özele gitmedim hiç, geçen aylarda devletin sağlık olcagı var ketemlerde ona gittim . Ben dikmendeyim , yakınsan gidebilirsin buraya , liste düzgün uygulanırsa kilo gidiyor
Listeler genelde aynı . Ama grupta özelde diyetisyene giden hanımlar var , onlarında farklı metod uygulayan diyetisyenleri var . Ama dediğim gibi ben çok bilgi sahibi değilim özel diyetisyen konusunda malum ben monticiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…