Yeni hedefin hayırlı olsun inşallahTebrikler canim
Tebrikler canim
Ooo maşallah
Olsun canım sen hallederiz
Tebrikler canim
Merhaba Canim nasılsın
Canım tuylerim ürpererek amin dedim
Aleykümselam canim
Sen yaparsın canım
Tebrikler canim
Oooo süpersin canım
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Ooo maşallah
Olsun canım sen hallederiz
Tebrikler canim
Merhaba Canim nasılsın
Canım tuylerim ürpererek amin dedim
Aleykümselam canim
Sen yaparsın canım
Tebrikler canim
Oooo süpersin canım
Yeni hedefin hayırlı olsun inşallah
Slm canım bende bebek için çok ugrasanlardanim benim 4 yıl çocuğum olmadı canım esimde hormon sorunu vardı çok tedavi oldu bizim doktorumuz çok iyiydi 2 defa tup bebek yaptık ikiside tutmadı sonra banads esimde birsürü tahlil yaptırdık ve eşim ilaç kullanmaya başladı bu ilaçlardan 3 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden oldu ve bizimki tam mucize tip bebek bile olmaz demişlerdi biz doktor yönünden çok şanslıydık eğer o tahlili yaptirmasaydi biz hala uğraşıyor olurduk inşallah dizinde bebisiniz olacak canım umudunu hiç kaybetme10 yıl oldu canım bu arada bide evladımı kaybedince hasretim katmerlenerek büyüdü artık olsun istiyorum Mevlam en iyisini bilir olacak inanıyorum güzel sözlerin için teşekkür ederim canım benim
Slm canım bende bebek için çok ugrasanlardanim benim 4 yıl çocuğum olmadı canım esimde hormon sorunu vardı çok tedavi oldu bizim doktorumuz çok iyiydi 2 defa tup bebek yaptık ikiside tutmadı sonra banads esimde birsürü tahlil yaptırdık ve eşim ilaç kullanmaya başladı bu ilaçlardan 3 ay sonra hamile kaldım kendiliğinden oldu ve bizimki tam mucize tip bebek bile olmaz demişlerdi biz doktor yönünden çok şanslıydık eğer o tahlili yaptirmasaydi biz hala uğraşıyor olurduk inşallah dizinde bebisiniz olacak canım umudunu hiç kaybetme
Insallah olacak her seni gördüğümde dua ediyorum ınsallah sağlıklı bir bebisin olur canimAllah bağışlasın canım evladını
İnşallah benimde çocuğum olacak ben inanıyorum çok sağol güzel sözlerin için
Ben de oğlumun doğum gününe kadar kilo vermek istiyorumTeşekkürler canım
Oğlumun doğum günü ablalarim öğün 89 olursam biri pijama takımı biri spor ayakkabı si alacak olamazsan olamazssansen bize al diyirlar
Tek çocuğun var canımsara _28 evet Can'ım şimdi oğlum 13 yaşında darısı sana
Insallah olacak her seni gördüğümde dua ediyorum ınsallah sağlıklı bir bebisin olur canim
sara _28 evet Can'ım şimdi oğlum 13 yaşında darısı sana
Zor bir bünyen vardı diye hatırlıyorum 500 gr gr veriyordunAobencigim gormemisim❤kusura bakma telden girdim bu ara atlamisim demek ki....evet canim o donem katilmistim bende
Vuuu sıkı pazarlıkTeşekkürler canım
Oğlumun doğum günü ablalarim öğün 89 olursam biri pijama takımı biri spor ayakkabı si alacak olamazsan olamazssansen bize al diyirlar
Bugun kaçtın esmahan ??Cuma 69 dum
Aynennnnn beni tarif ettin canimZor bir bünyen vardı diye hatırlıyorum 500 gr gr veriyordun, yanlış hatırkamıyorsam sende kırklı bizim altın kızlardansın
Tekrar hoşgeldin
Bacım ben özele gitmedim hiç, geçen aylarda devletin sağlık olcagı var ketemlerde ona gittim . Ben dikmendeyim , yakınsan gidebilirsin buraya , liste düzgün uygulanırsa kilo gidiyorAoben sanırım sende Ankara dasın.Burayı çok bilmiyorum diyetisyen arıyorum önereceğin biri var mı
Amannnn yenilmişim 200 gr cıknanGünaydın ballı bademler :) Pazartesi 69 kiloydum bu gün 68.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?