Hala monticisin yani
Nasıl bir tartın bar merviş 50 gr da tartıyor?Günaydınlaaarrr
Kilo bildirimimi yapayım, kilo da beklediğim olmadı ama o 59 buraya gelmedi
Geçen hafta: 60.60
Güncel: 60.45
Fark: 0,25
Yüzde: 0,41
Hipoysan bize gl endeksdli menüler şart ...Hala monticisin yaniben yenimahalle serhatta yim...Bende ver al modunda surunuyorum korumada basarisizim agustos ayin da 66 kiloydum simdi 68.5hipoglisemi ve barsak problemim mahfediyor beni
Üzülme saram normal senin ilaçlarla , emimim ödem ilacı bırakınca fıss diye inecek
Efserim yeni listeni gördüm bencede 5 porsiyon meyven çok, gerisi benim listeye benziyor.
Kilona göre gayet iyi vermişsin amoraGeçen hafta : 54
Bu hafta :53.6
Fark : 400 gr
%0.07 :)
Aprilcim geriye dönük 1 haftalıl menülerine bak egerki iç sesin kilo artışına ödem sadece diyorsa eyvallah, yoksa kaçamaklarından diyorsa vicdanın, o vakit sopa gelsingeçen hafta 67.6
bu hafta 68.4
fark=+800
regli olacağım için mi böyle oldu bilmiyorum ama cok moralim bozuldu zaten düşüktü modum
Sanırım 0 baştaki meyve hakkım önce 2 yazmış sonra hata olunca 1 çevirmiş fotoğrafta 2 gibi çıkmışEfserim yeni listeni gördüm bencede 5 porsiyon meyven çok, gerisi benim listeye benziyor.
Esmerim biçim biçim pazartesi oasta ,sonra komşuda 2kurabe , sonra sığara böregi yenmiş bu hafta kuşlar didi , acep şişlikler bundanmıP.tesi günü aksam pasta yiyince dün az yedim ablacm biraz dengelemek istedim
Kumsal canım menülerine bakamadım kilo vermiş olman Güzel,Günaydın
Geçen hafta:108 kilo
Bu hafta: 107.5 kilo
Fark:500 gr
Tarti nasil oyle tartyor bilmiyorum da tartti oyle bu hafta kardiyo yapmadim ondan hep tahminimce donecegim kardiyo yapmaya da donemiyorum belim agriyor. Bu hafta 59a inmeyi hedefliyordum ama olmadi ama haftaya cuma o 59 buraya gelecekNasıl bir tartın bar merviş 50 gr da tartıyor?
Az vermişsindaha dikkatli olmalısın
Üzülme saram normal senin ilaçlarla , emimim ödem ilacı bırakınca fıss diye inecek
Gelince haberim olsun tanismis oluruz..Hipoysan bize gl endeksdli menüler şart ...
Serhatta 2 tane arkadaşım oturuyor.
Diyetisyene gidince ekmek fobimden az kurtuldum. Öpünlerde 1-2 dl yiyorum
halimize hamdolsun diyelim aebenimmoni ayşem sen nasıl oldun? Tansiyonun iyimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?