Amin canm bende zamaninda ne dualar ettim ne kendim icin ve ne dualar aldim şükürler olsun Rabbim bana nasip etti insallah sana ve tüm anne babaligi hak edenlerede nasip etsin
Yine cok güzel afiyet olsun mervecm
Amin inşallahAmin canm bende zamaninda ne dualar ettim ne kendim icin ve ne dualar aldim şükürler olsun Rabbim bana nasip etti insallah sana ve tüm anne babaligi hak edenlerede nasip etsin
Yine cok güzel afiyet olsun mervecm
Amin Allah razı olsun canm Rabbim senin de tez zamanda sağlıkli bebisle kucağını doldursunAmin canım Allah razı olsun senden inancımı umudumu hiç kaybetmiyorum ben ve bebeğim kızda olsa erkekde olsa ismini Umut koyacam bu yüzden inşallah geldim anne der artık
Allahım senin ve tüm anne babaların evladını bağışlasın Allahım hiç bir anne babayı evladıyla sınamasın canım
Pamugum sabahın güzel , öğlenin az ama hep karbon olmuş daha dengeli yemelisin salata sebzen niye yok?Sabah bir dilim ekmek, omlet, zeytin 3, kk peynir , çk bal
Ara türk kahvesi
Öğlen iki kaşık makarna ve kase ayran aşı çorbası
Akşam 16:30 da yedim 3 dilim ekmek kuru sebze kavurması bir tabak , TK yağ/ bal, üç kaşık yoğurt su 2 lt spor 30 dk pump it up 120 p
Amin Allah razı olsun canm Rabbim senin de tez zamanda sağlıkli bebisle kucağını doldursun
Ay söyleyene bakBence faydası vardır. Ama vücut kendini korumaya alınca yapılmasından yanayım
Monicim ben menü spor paylaşmıştim yamenü ve sporlar bildirilsin
sara_28 +100p + + +90 +90p +210p . @Antepia27 - + - - - - . Pamukprncess +120p + + +90p +140p - . @ozlemkartal + + - - - - . @Efser + + + + - + . @hedef56 - - - - - - . @Wydra +80p +80p +285 +280p +280p - . @IKokunhuzur +20p + +64p + + + . GIDI + + + +260p + +360p . esmerm91 +80p + + +165 +80p +210p . @gulsahhh01 + + + + + - . @optumkibbye +90p + + +210p +250p + . @april1109 - - - - - - . @Baby cat + +60p + + + + . @Amor-a - +60p +60p + + + . @Kumsal ve deniz + + + + + - . @samanyolu - +380p - +320p +320p - . @_happy_mom_ - - + +80p +230p - . @cascade- m m +80p +45p +60p - . @Sudem_mmm m m m m m + . @zeyneppk m m m m m +200p . aeben + +120p - + + +240p .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[td ]+ [/td]
E ölek o zaman :)Kızlar yarın perşembe
Sporlar erken saatte yapılsın
Akşam erken yatılsın
2 lt sular içilsin
Tatlı ve tuzlulardan uzak durulsun
Bulgur ve pirinç yenmesin
Turşu, turşu suyu olmasın
Kısaca hiçbirşey yemeyin
Ay söyleyene bakbacııı bir daha aç kalıp şok diyet yok diyen sen değilmiydin
güzel menüIyi akşamlar
SABAH
2 dilim ekmek
2 yumurta
Lor
Maydanoz
Salça
1 tatlı kaşığı tereyağı -bal
Ö
ĞLE
çeyrek ayva
AKŞAM
2 kepçe mercimek
Mor kelem-havuç salatası
Tavuklu mantar 1 tabak
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 120 dk.yürüyüş
120×3=360 puan
moni
Çok açılmıştim tutamadım erken bir saatte yedim bı de ogleö okulda yemekhane de akşam annem ne pişirirse menüleri pek seçme şansım yok çocuklar da zaten iki küçük firsaf bırakmaz ayrıca bir şey hazırlamama mecburi oluyor biraz daPamugum sabahın güzel , öğlenin az ama hep karbon olmuş daha dengeli yemelisin salata sebzen niye yok?
Akşamında fazla hele ekmek akşam için çokk . Gerçekten kuru sebzen harik hiç salata sebzen yok menünde
Akşam bal yağ hi olmamış zaten.
Aynen canım 12 de kahvaltı ettik bugünKahvaltı ve akşam yemeğin güzel öğle çok boş geçmiş. Aran da yok. Bu kadar uzun süre aç kalırsan metabolizmanı yavaşlatırsın. Yavaşlarsa da kilo verimin durur. Canım bişey istemezse 2 3 lokma bişey at ağzına mesela bi salatalık ye ya da havuç ye. Gerçi saatlerin yakın da olabilir onu da bilmiyorum. Eğer yakında öğle ara gidi olmuş olur zaten. Ben klasik sabah 8te kahvaltı gibi düşünürsek öğleye bi iki bişey eklemelisin.
Kızlar yarın perşembe
Sporlar erken saatte yapılsın
Akşam erken yatılsın
2 lt sular içilsin
Tatlı ve tuzlulardan uzak durulsun
Bulgur ve pirinç yenmesin
Turşu, turşu suyu olmasın
Kısaca hiçbirşey yemeyin
geçmiş olsun efserim .Kusurabakmayın dün biraz rahatsızdım o yüzden gelemedim
Bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
1 k.k yağsız peynir
5 zeytin
2 tam tahıllı ekmek
Ara 1 mandalina
Öğlen
1 peynirli gözleme
1 bardak ayran
Yeşillik
Akşam 1 tane kayısılı kefirli yoğurt
Ara 1 portakal
Rahatsızlığımdan dolayı menüm pek içime sinmedi
moni
Olur. Az önce eşimle dizi bakıyorduk.E ölek o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?