Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bunu duyacaktım demek :)

Bugün nerden aklıma geldi bilinmez tv seyrederken senin görümcek lafı geldi aklıma.sonra kendi kendime " sara daha görümcelerinden bahsetmiyo, demek ki araları düzeldi" diye düşündüm..

Fekat yanılmışım

Sağol canım benim sen nasılsın bugün toparlayabildinmi biraz

Evet canım çok şükür iyiyfim kaç haftadır güneşi görmedik nerdeyse bugün hava çok güzel di bir güzel temizligimi yaptım beslenme ne dikkat ettim yarında inşallah erkenden spor salonuna gidicem canım benim

Yazılanları okudum anladım yalnız soru kısımlarını nasıl dolduracagim cevapla kismindanmi yazacagim yoksa metnin uzerinemi yazacagim ve burdanmi paylaşacağım geçmişe baktım kimse paylasmamis sanki
Ben menü paylaşım anladimda puan durumunu anlamadım kendime benim puan vericem çok zamansal bir takıma girdim sanırım elimden geldiğince menü bildirimi sohbet falan tamam da şu puan verme olayı sanki size dışarıdan mi eşlik etsem dedirtti bana

Kilo verdiğin sürece kısma menünü gıdılım
Herkesin bünyesi farklı , kilosu farklı , diyeti farklı
Hatırladığım kadarıyle kilo verimin iyi aynen devam

He bu akşam çeneleri düştü , hep bu gezo yüzünden

Haha olabilir

O iş hiç belli olmaz işte. Bazı insanlar zayıflamak için saçma şeyler yapabiliyorlar sonunun nereye gideceğine bakmadan Onlar okuyabilir diyerekten şaka demek lazım olabiliyor ki şaka desen de bazıları gene onu görmeyebilir

Sude puanı sen vermiyon sıkıntı yok moni puanlıyo zaten . Spor için o puanlama sistemi .

Dün yapmıştım ama yememiştim diyetisyenime sordum ye bugünün nazarı olsun moralin yerine gelir hem deyince yidim ne yalan söyliyim özlemişimde artık bi daha ne zaman yerim kimbilir

Sude puanı sen vermiyon sıkıntı yok moni puanlıyo zaten . Spor için o puanlama sistemi .
Şöyle anladım mesela ben spora ara verdim grip nedeni ile haftanın 5 günü 5 km hızla bir saat yuruyorum bunu tempolu düşünürsek 4 ×60=240 böyle anladım yada işte 45 dk ise 180 eğer bu şekilde ise yazarım menü altına sorun değil .Hafta sonu sporum yok ama vücut dinlendiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…