Sen yanarken bizi hiç düşünmüyon fatma biz ne kadar yanıyozNasılsın canım bir ah Fatma dedin yüreğimi yaktin
Bunu duyacaktım demek :)Milletin kaynanası gelinine gözlemeler yapıyor benim kaynana ve görümcekler yedi kat el gibi telefonla geçmiş olsun dediler ki benim balkonundan evleri gözüküyor o kadar yakınlar bi kere olsun evime geçmiş olsuna gelmediler çünkü şimdi gelseler ben hastayım onlara hizmet edemem gelmek için iyileşmemi bekliyorlar o zaman gelirlerse de eski sarayı eski hizmeti görmeyecekler
Ayyyy kaynana lafı geçince çenem düşüyor oooooy oooooy
Sağol canım benim sen nasılsın bugün toparlayabildinmi biraz
Ben menü paylaşım anladimda puan durumunu anlamadım kendime benim puan vericem çok zamansal bir takıma girdim sanırım elimden geldiğince menü bildirimi sohbet falan tamam da şu puan verme olayı sanki size dışarıdan mi eşlik etsem dedirtti banaYazılanları okudum anladım yalnız soru kısımlarını nasıl dolduracagim cevapla kismindanmi yazacagim yoksa metnin uzerinemi yazacagim ve burdanmi paylaşacağım geçmişe baktım kimse paylasmamis sanki
Kilo verdiğin sürece kısma menünü gıdılımaynen canım 12 de kahvaltı 5 de akşam yemeği
Ben de bakıyorum menülere en çok yiyen benim sanki kendimi kötü hissediyorum
sabah yediğim yumurta küçük boy
Ama yine de diyette gibi değilim tıka basa doyuyorum gece süt içiyodum onu bile içmedim düşün yani
Sen yanarken bizi hiç düşünmüyon fatma biz ne kadar yanıyozseni ne düşündüğümüzü biliyon halbuki .
He bu akşam çeneleri düştü , hep bu gezo yüzünden
Daha neler
Sude puanı sen vermiyon sıkıntı yok moni puanlıyo zaten . Spor için o puanlama sistemi .Ben menü paylaşım anladimda puan durumunu anlamadım kendime benim puan vericem çok zamansal bir takıma girdim sanırım elimden geldiğince menü bildirimi sohbet falan tamam da şu puan verme olayı sanki size dışarıdan mi eşlik etsem dedirtti bana
Gıdılım??Kilo verdiğin sürece kısma menünü gıdılım
Herkesin bünyesi farklı , kilosu farklı , diyeti farklı
Hatırladığım kadarıyle kilo verimin iyi aynen devam
sütlaç hariç iyi . Sen bugun ödülmü aldın diyetisyenden ? Sütlaç nerden çıktı ?
Bugun tartı öncesi yemesen iyiydi ama sen yediysen vardır bir açıklaması
Okadar kusur kadı kızındada olur bakalım ..
Niye obezim kendisi demişti gıdısı oldugu için nicini gıdı yapmış demi ama gıdılımGıdılım??
Allah iyiliğini versin aybenim
Aa hakikaten mi?Niye obezim kendisi demişti gıdısı oldugu için nicini gıdı yapmış demi ama gıdılım
Olmasa bile öle dedim gitti bak sende bana aybenim diyon
Hı tahmin ettiğim gibi yoksa sen yaş tahtaya basmazsınDün yapmıştım ama yememiştim diyetisyenime sordum ye bugünün nazarı olsun moralin yerine gelir hem deyince yidimne yalan söyliyim özlemişimde artık bi daha ne zaman yerim kimbilir
Sanada küsüm terkettin bizi özlüyoz dedikAa hakikaten mi?
Ben bilmiyordum gerçekten :)
Şöyle anladım mesela ben spora ara verdim grip nedeni ile haftanın 5 günü 5 km hızla bir saat yuruyorum bunu tempolu düşünürsek 4 ×60=240 böyle anladım yada işte 45 dk ise 180 eğer bu şekilde ise yazarım menü altına sorun değil .Hafta sonu sporum yok ama vücut dinlendiriyorum.Sude puanı sen vermiyon sıkıntı yok moni puanlıyo zaten . Spor için o puanlama sistemi .
Ya hiç sorma senide aletmi ettilerHepsi geveze bunlarin.
Hep de gece çeneleri düşüyor
Habibem nasılsın ? Kv ler gittimi ? Dersler nasıl ?Yarın oruca baslamyi düşünüyorum sahura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?