- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Iyi gecelerSohbet çok güzel di eşim hadi Fatma diyor iyi geceler canlarim
Bu hafta bende düşünüyordum. Malesef boğazım ağrıyacak gibi. Sürekli islatmam gerekiyorYarın oruca baslamyi düşünüyorum sahura
Evet, beni onlar yoldan çıkardı. Yoksa ben hiç konuşmamYa hiç sorma senide aletmi ettiler
Monisim sinirlendi cidden nerde bu millet gün icinde de cok aktif olunmuyor niyeyse geliyorum bakiyorm kimse yok geri çıkıyorum
Canm acil sifalar diliyorum tursu suyu icmeyeydin iyidi malum yarin persembe ertesi gün tarti var ödem yapmasın
bugün menü veren sadece 10 kişi.
üstelik yine sadece 3 ü listede
yarın perşembe farkındasınız di mi?
sorumluluklar bilinmeyecekse kapatalım tükkanı gidelim..
Aynen dışardaydım kuafördeoptum öğlen dışardamı oluyorsun yemeksiz sandöviçle geçirmişsin?
Ama akşam karbon yemeyerek dengelemişsin günü
Su içinde tebrikler
O benim sanırımÇalışanlara birsey demiyorm da giriyorum bakiyorum sitede aktif ama buraya ugramiyor yada asagida adi yaziyor ama bakip çıkıyor onlar icin diyorum
Bundan sonra hep güzel olacak inşallahBaby sudan başlayım kuzum kısa bir sürede bu kadar su içmek doğru değil böbreklerine yüklenmiş olursun . Lütfen uyanık oldugun saatlere yay !
Zaten birden içilen sular direk bagırsaklara gidiyor diye biliyorum az az içilen vede yudum yudum o zaman vucuda gidiyor ...
Bugun menünde en sevdiğim salatalar oldu çünki sana serbest olmasına rağmen pek yemiyorsun
Evet önceki günlere göre menün güzel olmuş
Yaranı çok acıtacaklarını sanmıyorum canım hem niye eşelesinler kiArkadaşlar belki yeri değil ama gerçekten çok endişeliyim. Ben hani bardağa bastım ya, benim ayak orta parmak ile serçe parmağı arasındaki parmağımda his kaybı var yani şöyle ki dokununca iğne batırınca falan hissediyorum ama kıpırdatamıyorum diğerlerini bükerken o öyle dik kalıyor. Yarın ben ortopediste gideceğim ama korkuyorum yarayı eşeler mi falan diye. Yaram kapanmak üzere tetanos aşım yapıldı her ihtimale karşı, kremim var vs. Ama ortopedist görsün dedi aile hekimim. Ne yapar bu ortopedist ultrasonla mı falan bakacak .ç? Daha önce hiç gitmedim korkuyorum elleyince acıyor, çok ellesin istemiyorum da
Ay ne bileyim sinir kopması falan varsa bakmak için yarayı ellemesini istemiyorum. His kaybı yok da adını koyamadım hissediyorum ama kıpırdatamıyorum hani ameliyat olurken uyuştururlar da, sen dokunduklarını hissedersin ama hareket ettiremezsin, öyle bir şey. Zaten ilk anda parmaklarım mı koptuu, hissetmiyorum dediğimi hatırlıyorum . amann çok dikkat edin yani cama falanYaranı çok acıtacaklarını sanmıyorum canım hem niye eşelesinler kihis kaybı olsaydı dokununca da bişey hissetmezdin heralde yaa.
Boşu boşuna evham yapma, kendini kurup durma da. Nasılsa yarın doktora gidiceksin belli olcak dur bakalımAy ne bileyim sinir kopması falan varsa bakmak için yarayı ellemesini istemiyorum. His kaybı yok da adını koyamadım hissediyorum ama kıpırdatamıyorum hani ameliyat olurken uyuştururlar da, sen dokunduklarını hissedersin ama hareket ettiremezsin, öyle bir şey. Zaten ilk anda parmaklarım mı koptuu, hissetmiyorum dediğimi hatırlıyorum . amann çok dikkat edin yani cama falan
Sağol canımgeçmiş olsun efserim .
Kazulet menülerini özledim, öğlen yine kv. yemi takıldın sen
Afiyet olsunMenüm sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Salatalik
1 dilim ekmek
Ara yarim bardak süt
3 gün kurusu
1 rezene
Öglen 1 kase corba
Yarim kase yogurt
Ara 2 grissini kepekli
1 parca peynir
Aksam 2 yumurtadan menemen
Bir parca peynir
2 grissini kepekli (yemesem iyidi ama güne cok erken basladigim icin cok acıktım)
Su 2.5
Spor 15 dk tempolu yürüyüş
15 dk bisiklet
10 dk eliptk
5 dk bölgesel
5000 adım
Toplam : 210 puan
Beğendim benmoni Bugün sabah çok geç kalktım kahvaltı yapmayı bırak zar zor giyinip okula yetiştim. Tabi mecbur sabah simite kaldım eve de çok geç geleceğim için öğle yemeği de dışardan olabilecek en az şekilde beslenmeye çalıştım.
Sabah 08:40
1 simit
Ara 10:30
10 çiğ fındık
1 elma
Öğle 16:30
Adana dürüm
Akşam
Yarım nar
1 aktivia yoğurt
Su: 3 lt
Spor : 30 dk yürüyüş
Yani bugün bu şekilde az öz sabah iyi kahvaltı yaparım geç kalkmasaydım keşke.
Gayet iyiSabah 10.00
1adet yumurta
Lor peynir(çörek otlu pulbiber)
2 dilim ekmek
Öğle 14.00
Pırasa yemeği
Yoğurt
1dilim ekmek
Akşam 19.00
Etli kurufasulye
Yogurtlu közlenmiş patlıcan biber salatası
Ekmeksiz
50 dk leslie- 200 puan
Su 3lt
Akşam planladığın gibi oldu mu ?Sabah;
2 yumurtayla bol maydonozlu beyaz peynirli omlet, 5 adet yeşil zeytin, 1 dilim yulaf ekmeği.
Öğle;
İki dilim tam tahıllı ekmek arası soğuk sandviç. İçinde beyaz peynir ve yarım domates vardı.
Akşam; henüz yemedim, planladığım şekilde yazıyorum.
1 büyük kase brüksel lahanası çorbası, yağsız, unsuz ve az tuzlu, 1 kase turpotu-börülce salatası ve 3 adet köfte.
Su 3 lt. Spor henüz yapmadım ama geç saatte olsam yapcam, yazdığımda bildiririm. Gün içinde 1 kapiçino, 2 şekersiz filtre kahve.
moni @aeben
Afiyet olsunMenüm
Sabah:
1 yumurta
Peynir
2 dl ekmek
3 çeri
1 biber
Somates sos
Öğle:
1 büyük tabak tavuklu brokoli ve karnabahar ,
1br ayran
1 dl ekmek
Akşam
1tn yş fasulye
Ayran.
Su 2 lt
Spor : 40 dk plates - 30 dk zumba .
Afiyet olsunSelam hanımşar bugün pek nete giremedim
Muhteşem menümü yazayım
Ama ne yalan söyleyeyim uzun zamandır makarna ve pilav yemeden bir gün geçirdim çok şükür
Menüm
Saat 13.00 az patates kızartması 7-8 adet
Salata
1 kase şehriye çorbası
....
15.00
Elma
......
18.00 1 kase patates kavurması , marul salatası , 1 küçük dilim ekmek
......
Suya yeni başlayacağım bugün içemedim ama 1.4 litre yazayım 1 saat içinde bitiririm zaten .artırırsam düzeltme yaparım.
Ben denedim ama yarım kg belki gitttiBen şu hurma diyetini çok merak ediyorum.Sirf merakından yarın yoğurt alıp denemek istiyorum aslı astarı varmı diye .Hiç denedinizmi arkadaşlar
Afiyet olsunSabah bir dilim ekmek, omlet, zeytin 3, kk peynir , çk bal
Ara türk kahvesi
Öğlen iki kaşık makarna ve kase ayran aşı çorbası
Akşam 16:30 da yedim 3 dilim ekmek kuru sebze kavurması bir tabak , TK yağ/ bal, üç kaşık yoğurt su 2 lt spor 30 dk pump it up 120 p
Afiyet olsunnnIyi akşamlar
SABAH
2 dilim ekmek
2 yumurta
Lor
Maydanoz
Salça
1 tatlı kaşığı tereyağı -bal
Ö
ĞLE
çeyrek ayva
AKŞAM
2 kepçe mercimek
Mor kelem-havuç salatası
Tavuklu mantar 1 tabak
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 120 dk.yürüyüş
120×3=360 puan
moni
Afiyet olsunKusurabakmayın dün biraz rahatsızdım o yüzden gelemedim
Bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta
1 k.k yağsız peynir
5 zeytin
2 tam tahıllı ekmek
Ara 1 mandalina
Öğlen
1 peynirli gözleme
1 bardak ayran
Yeşillik
Akşam 1 tane kayısılı kefirli yoğurt
Ara 1 portakal
Rahatsızlığımdan dolayı menüm pek içime sinmedi
moni
Afiyet olsunBende menümü yazayım
Sabah
Bir kepçe paça çorbası
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
İki dilim kaşarlı karnabahar ve brokoli
Bir kase zerdeçallı tarçınlı sütlaç
Ara
İki tane tam buğday unlu yaprak galeta üzerine labne peyniri
Bir bardak kefir
Akşam
Bir kase kuru börülceli ıspanak çorbası
Bir tabak köfteli patlıcan yemeği
Su 2 litre 30 dakika leslie 30 dakika pilates
moni @aeben
İyi geceleriyi geceler.
Geçmiş olsunBenim menüm
Sabah kahvaltısı
Biraz çeçil peyniri
3-4 zeytin
minik bir parça ekmek
Bir dilim hindi füme
Biraz ince dilim çemensiz pastırma
Öğlen
6-7 etsiz çiğ köfte
Aysberg
Ara
Bir portakal
Akşam
3-4 kaşık türlü
3-4 kaşık yoğurt
Biraz turşu suyu
Hala hastayım midem kötü ağzımın tadı bozuk idare ediyorum birde annemdeyim öğünlerimi kendim hazırlamıyorum masada bana uygun olanlardan tüketmeye çalışıyorum
Su az içtim ama yine bol limonlu çay içiyorum sürekli
Spor yapamadım
Uyuyakaldığım için geç bildirdimmenü ve sporlar bildirilsin
@sara_28 +100p + + +90 +90p +210p . @Antepia27 - + - - - - . @Pamukprncess +120p + + +90p +140p - . @ozlemkartal + + - - - - . Efser + + + + - + . @hedef56 - - - - - - . @Wydra +80p +80p +285 +280p +280p - . IKokunhuzur +20p + +64p + + + . @GIDI + + + +260p + +360p . @esmerm91 +80p + + +165 +80p +210p . @gulsahhh01 + + + + + - . O optumkibbye +90p + + +210p +250p + . @april1109 - - - - - - . @Baby cat + +60p + + + + . @Amor-a - +60p +60p + + + . @Kumsal ve deniz + + + + + - . samanyolu - +380p - +320p +320p - . @_happy_mom_ - - + +80p +230p - . @cascade- m m +80p +45p +60p - . @Sudem_mmm m m m m m + . @zeyneppk m m m m m +200p . @aeben + +120p - + + +240p .
[th] 4 OCAK - 10 OCAK MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ[/th]
[th]Cuma[/th]
[th]Cumartesi [/th]
[th]Pazar[/th]
[th]Pazartesi[/th]
[th]Salı[/th]
[th]Çarşamba [/th]
[th]Perşembe [/th]
[td ]+ [/td]
Akşam bayağı hafif geçmişSabah
2 bardak ihlamur
1 küçük pogxa
Zeytin
Peynir
Öyle
Yeşil fauye 3kasik
1kepce yoğurtlu corba
4 5 kaşık pirasa
Salata
Akşam
2 kaşık kuymak
Cay
Spor 100ip atlama
Suyu hesaplamadan ama çok az içtim
Hava soğuk istemiyo canm
Akşam hafifMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 tane zeytin
Öğle
1 porsiyon tavuklu ve yumurtalı noodle
Akşam
Karışık yeşil salata 2 kaşık yoğurt
Ara
1 portakal
1 elma
1 fincan türk kahvesi
1 bardak yeşilçay
Su
3200 ml
Spor
6000 adım = 40 puan
100 tane göbek egzersizi mekik vs = 40
40 dakika kardiyo = 160
Toplam = 240 puan
HaklısınKızlar yarın perşembe
Sporlar erken saatte yapılsın
Akşam erken yatılsın
2 lt sular içilsin
Tatlı ve tuzlulardan uzak durulsun
Bulgur ve pirinç yenmesin
Turşu, turşu suyu olmasın
Kısaca hiçbirşey yemeyin
Allah kabul etsin şimdidenYarın oruca baslamyi düşünüyorum sahura
Hayırlı gecelerHayırlı huzurlu geceler herkese
Afiyet olsunArkadaslar iyi aksamlar kusura bakmayin bugun hic giremedim.dünürüm tasiniyor sabah 8 de ciktim inanin yeni geldim yarin yine erkenden giderim bugun mutfak falan yerlesti bol bol koli yaptik cok yorgunum spora da gidemedim. Menumu yazayim
SABAH Yarim simit peynir yumurta
OGLEN et kavurma biraz mantar
AKSAM makarna yogurt mecburen boyle oldu
Yarinda spora gidemicem
Çok çok geçmiş olsunArkadaşlar belki yeri değil ama gerçekten çok endişeliyim. Ben hani bardağa bastım ya, benim ayak orta parmak ile serçe parmağı arasındaki parmağımda his kaybı var yani şöyle ki dokununca iğne batırınca falan hissediyorum ama kıpırdatamıyorum diğerlerini bükerken o öyle dik kalıyor. Yarın ben ortopediste gideceğim ama korkuyorum yarayı eşeler mi falan diye. Yaram kapanmak üzere tetanos aşım yapıldı her ihtimale karşı, kremim var vs. Ama ortopedist görsün dedi aile hekimim. Ne yapar bu ortopedist ultrasonla mı falan bakacak .ç? Daha önce hiç gitmedim korkuyorum elleyince acıyor, çok ellesin istemiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?