Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptanımız çok haklı bende bu aralar aktif olamıyorum çocuklarda hasta olunca ilgilenemiyorum ama son gümlerde sanki gerçekten eskisi gibi değil burası bi durgunluk var

Haklısın ya turşu suyu da birkaç kaşık içtim Boğazlarıma baya iyi geliyor acı acı kendime geliyorum yoksa tartı gününe az kaldı dediğin gibi ve birkaç gündür tartılmıyorum annemde olduğum için çok merak ediyorum acaba 69’u görecek miyim çok heyecanlıyım

bugün menü veren sadece 10 kişi.
üstelik yine sadece 3 ü listede

yarın perşembe farkındasınız di mi?

sorumluluklar bilinmeyecekse kapatalım tükkanı gidelim..

Kaptanım ben menü bildirimini biraz geç yapıyorum onu da şöyle açıklamak istiyorum belki komik gelecek ama erken liste verince sanki listeyi yazdım bugünkü bildirimi yaptım gibi bi rahatlık oluyor ve kaçamak yapmaya yöneliyorum ama bildirim yapmayıp yeme içme işim kesilince yazınca sorumluluk hissiyle tutuyorum kendimi

optum öğlen dışardamı oluyorsun yemeksiz sandöviçle geçirmişsin?
Ama akşam karbon yemeyerek dengelemişsin günü
Su içinde tebrikler
Aynen dışardaydım kuaförde eve geldim ama 15-20 dk içinde işe gitmem gerekiyordu. Normalde de geç uyandığım için geç kahvaltı yapıyorum. öğlen elma- hurma gibi şeyler yiyorum genelde.

Çalışanlara birsey demiyorm da giriyorum bakiyorum sitede aktif ama buraya ugramiyor yada asagida adi yaziyor ama bakip çıkıyor onlar icin diyorum
O benim sanırım ben siteye girdiğimde ya burdayım ya da bdv’de. Bdv’deyken de sürekli bildirimleri takip edip okuyorum, cvp verebileceğim birşey olursa yazıyorum aslında ama

Bundan sonra hep güzel olacak inşallah
Öyle bir girdapa kapılmıştım ki makarna,pilav,börek , poğaça falan yeni yeni toparlıyorum çok şükür, su konusunda da haklısın tabi ama gündüz içmeye vaktim olmadı. Zaten 700 ml lik şişelerim var yarım yarım içiyorum öyle gidiyor. Dikkat ederim..

Arkadaslar iyi aksamlar kusura bakmayin bugun hic giremedim.dünürüm tasiniyor sabah 8 de ciktim inanin yeni geldim yarin yine erkenden giderim bugun mutfak falan yerlesti bol bol koli yaptik cok yorgunum spora da gidemedim. Menumu yazayim
SABAH Yarim simit peynir yumurta
OGLEN et kavurma biraz mantar
AKSAM makarna yogurt mecburen boyle oldu
Yarinda spora gidemicem

Arkadaşlar belki yeri değil ama gerçekten çok endişeliyim. Ben hani bardağa bastım ya, benim ayak orta parmak ile serçe parmağı arasındaki parmağımda his kaybı var yani şöyle ki dokununca iğne batırınca falan hissediyorum ama kıpırdatamıyorum diğerlerini bükerken o öyle dik kalıyor. Yarın ben ortopediste gideceğim ama korkuyorum yarayı eşeler mi falan diye. Yaram kapanmak üzere tetanos aşım yapıldı her ihtimale karşı, kremim var vs. Ama ortopedist görsün dedi aile hekimim. Ne yapar bu ortopedist ultrasonla mı falan bakacak .ç? Daha önce hiç gitmedim korkuyorum elleyince acıyor, çok ellesin istemiyorum da

Yaranı çok acıtacaklarını sanmıyorum canım hem niye eşelesinler ki his kaybı olsaydı dokununca da bişey hissetmezdin heralde yaa.

Yaranı çok acıtacaklarını sanmıyorum canım hem niye eşelesinler ki his kaybı olsaydı dokununca da bişey hissetmezdin heralde yaa.
Ay ne bileyim sinir kopması falan varsa bakmak için yarayı ellemesini istemiyorum. His kaybı yok da adını koyamadım hissediyorum ama kıpırdatamıyorum hani ameliyat olurken uyuştururlar da, sen dokunduklarını hissedersin ama hareket ettiremezsin, öyle bir şey. Zaten ilk anda parmaklarım mı koptuu, hissetmiyorum dediğimi hatırlıyorum . amann çok dikkat edin yani cama falan

Boşu boşuna evham yapma, kendini kurup durma da. Nasılsa yarın doktora gidiceksin belli olcak dur bakalım

İyi geceler kızlar
Koşturmalı, telaşlı bir gün oldu
Bu saatte anca yazabildim
Sorryyyy.....

Sabah
3 kaşık yulaf
1 küçük kase süt
Tarçın

Öğle
Yarım dilim köy ekmeği
1 adet yeşil zeytin
Avuç içini geçmeyecek peynir

Akşam
Bir porsiyon nohutlu pilav
Mevsim salata
4 sivri biber turşusu
Maalesef 3 dilim kadar ekmek

Ara: 3 kuru hurma
Bir kase Antep fıstığı (bu da fazla oldu)

Su: 530 litre (koşturmalı gün oldu içemedim)
Spor : 20 dakika yürüyüş

moni

Afiyet olsun
Beğendim
Beğendim ben
Afiyet olsun

Gayet iyi
Afiyet olsun
Akşam planladığın gibi oldu mu ?

Menüm

Sabah:
1 yumurta
Peynir
2 dl ekmek
3 çeri
1 biber
Somates sos

Öğle:
1 büyük tabak tavuklu brokoli ve karnabahar ,
1br ayran
1 dl ekmek

Akşam
1tn yş fasulye
Ayran.

Su 2 lt
Spor : 40 dk plates - 30 dk zumba .
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Ben şu hurma diyetini çok merak ediyorum.Sirf merakından yarın yoğurt alıp denemek istiyorum aslı astarı varmı diye .Hiç denedinizmi arkadaşlar
Ben denedim ama yarım kg belki gittti
Kilo veremedim
Faydası olmadığına şaşırmıştım

Afiyet olsun
Afiyet olsunnn
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun

Afiyet olsun
Beğendim
İyi geceler

Geçmiş olsun
Uyuyakaldığım için geç bildirdim

Akşam bayağı hafif geçmiş
Afiyet olsun

Akşam hafif
İyi olmuş
Afiyet olsun
Haklısın
Perşembe daha çok dikkat etmeliyiz

Yarın oruca baslamyi düşünüyorum sahura
Allah kabul etsin şimdiden
Kalkabildin mi sahura?
Hayırlı huzurlu geceler herkese
Hayırlı geceler
Afiyet olsun
Çok çok geçmiş olsun
Hiç bilgim yok
Mutlaka doktora görünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…