Hep sen benim koçluğumu bıraktıktan sonra oldu bunlarSanada küsüm terkettin bizi özlüyoz dedik
Ben puan işini hiççç bilmiyorum ilk sayfada varmı bi bak bakalım , yoksada hiç zorlama menünün altına yaptıgın sporu ve dk. Yaz moniş hesaplar listeye eklerŞöyle anladım mesela ben spora ara verdim grip nedeni ile haftanın 5 günü 5 km hızla bir saat yuruyorum bunu tempolu düşünürsek 4 ×60=240 böyle anladım yada işte 45 dk ise 180 eğer bu şekilde ise yazarım menü altına sorun değil .Hafta sonu sporum yok ama vücut dinlendiriyorum.
TeşekkürlerBen puan işini hiççç bilmiyorum ilk sayfada varmı bi bak bakalım , yoksada hiç zorlama menünün altına yaptıgın sporu ve dk. Yaz moniş hesaplar listeye ekler
Haksızda değilsinHep sen benim koçluğumu bıraktıktan sonra oldu bunlar
( çok güzel zeytinyağı gibi üste çıkarım :) )
Wooow böyle fit olsak süper olurEki Görüntüle 2223444 Eki Görüntüle 2223443
Yaza bu şekilde fit ve güzel girmek bizim elimizde hatunlar.. ha gayret az daha dişimizi sıkalım şurda yaza ne kaldı
Ve olur da gayret eder ve inanırsak taş gibi oluruz taş
Yumurtayı ben de çok severim ama dengelemek de şart maalesef
Şimdi bunu deniyormuşuz ve cuma günü hepimiz kıpkırmızı dolanıyormuşuz
Bunu duyacaktım demek :)
Bugün nerden aklıma geldi bilinmez tv seyrederken senin görümcek lafı geldi aklıma.sonra kendi kendime " sara daha görümcelerinden bahsetmiyo, demek ki araları düzeldi" diye düşündüm..
Fekat yanılmışım
Evet canım çok şükür iyiyfim kaç haftadır güneşi görmedik nerdeyse bugün hava çok güzel di bir güzel temizligimi yaptım beslenme ne dikkat ettim yarında inşallah erkenden spor salonuna gidicem canım benim
Sohbet çok güzel di eşim hadi Fatma diyor iyi geceler canlarim
Ban yatıyorum size hem hayırlı geceler, hem hoş sohbet ve muhabbetler hem de Allah rahatlık versin, hem de uyumadan yaptığınız tüm dualarınız kabul olsun diyerekten aranızdan ayrılıyorum. Sabaha görüşürük
Hı tahmin ettiğim gibi yoksa sen yaş tahtaya basmazsın
Bende kaçar hanımlar hayırlı geceler hepinize
He yarın perşembe bak yediğinize içtiğinize dikkat edinmoni akşam fırçayı çekmiş gitmiş zaten
Hayırlı huzurlu geceler herkese
Bende biraz ders çalışıp uyurum herkese Allah rahatlık versin iyi geceler.
Aynen öyleKilo verdiğin sürece kısma menünü gıdılım
Herkesin bünyesi farklı , kilosu farklı , diyeti farklı
Hatırladığım kadarıyle kilo verimin iyi aynen devam
Reglim bitsin ben de başlıcam kazalarımı tutmayaYarın oruca baslamyi düşünüyorum sahura
Gezo ölmüş, uğraşmayın artıkHe bu akşam çeneleri düştü , hep bu gezo yüzünden
Haha olabilir
O iş hiç belli olmaz işte. Bazı insanlar zayıflamak için saçma şeyler yapabiliyorlar sonunun nereye gideceğine bakmadanOnlar okuyabilir diyerekten şaka demek lazım olabiliyor ki şaka desen de bazıları gene onu görmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?