Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Genetiğimizde var uykuculuk ve tatlıya düşkünlük
Normalde benimde hicbisey uykumu kaciramaz
Çay bahane
Tartı günü öncesi ben hep böyleyim
Hadi iyi geceler
Iyi geceler

Bu arada yeni gelenler, arkadaşlar, divi benim biyolojik bacım.

Benim içtiğim şekerliydi, biraz cappuccino, biraz kahve koyup sekerini azaltiyordum.
Şimdide light bulamadım öteki çok tatlı geliyor, içmiyorum
Benim içtiğim sadece süt ve kahveden yapılıyor şeker, fındık şurubu, vanilya şurubu falan istersen koyuyorsun. Hiç sevmem öyle şuruplu, şekerli kahveyi.

moni çarşamba günü spor yapmıştım ben.
45 dk bisiklet sürmüştüm.

moni dün afedersin bildirim yapamadim spor olarak yarim saat yürüyüş dün yaptim. Özür dilerim bu hafta fazla ciktim ama adetim üc gün gecikti ondandir diye dusunuyorum. Su an oďem var karnim ve gogus kismi asiri sis. Yani normalde boyle degil.

Gecen hafta : 53.6
Bu hafta : 55.8
Oran : +%,0.269

Ahahahaha mahalleyi toplarim felan diyordun ya en son ben orda kalmışım
Eee niye bitti o koçluk kuzuluk devam edeydik iyidi ya hem daha disiplinli olunmuş olmaz mi
bizden dolayi bitti.yoksa kaptan falan kaldırmış degil yani

Benim kuzu gebe kaldı gitti, koçum da çook meşgul.altta bahsetmiş zaten

Allah gönlüne ferahlık versin canm hepimiz dibe vuruyoruz zaman zaman ama önemli olan çabucak toparlanmak.. yapabileceğimz birsey varsa yardimci olalm konusmak en iyi ilac oluyor bazen
sağol canım..

nooo ben herkesden yorum istemiyom senden istiyom ( latife yapıyorum tabii :))

Bu hafta böyle geçti, önümüzdeki hafta tekrar menü spor vermeye başlıycam üstadım..

Ben çok çekinmiyom aslında

Bime gelmedi buraya da geçen gün şok da görüp sevindiydim Aldıydım da omlet ve sandviç yaptıydım bu hafta da alıp o smootie tarzı olan karışımı yaparım

Hiç bişey yemedin evet de çok ekmek yedin ama. Böyle hiçbişey yemediğin günlerde en azında akşamda ekmek yerine 1 haşlanmış yumurta ye. Tok tuttuğundan ekmek yeme isteğini de bastırmış olur. Ve yumurtayı günde en fazla 2 tane ye

Günaydınlaarr

Bu arada erken yatmaktan kasıt saatin kaç olması? Biraz önce 6 sayfa geçmiş okudum da İnş hepimiz eksileri görürürüz bugün
Söyle hesaplanabilir, sabah kalktığım saatten geriye 8 saat sayabilirsin. Bu hafta
Ben 12 de yattım, 1 e doğru uyudum. Gece 2 sefer uyandım, 4: 40 da kalktım eşimi yolladim, şimdi geri yattım. 7:30 da kalkıp namazı kılıp camiye gidecem.
Normalde 10 gibi kalkardım
Haftaya düzenim daha değişik olacak, eşim gececi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…