Avokadonun yağ yakma özelliğini biliyomda ben Allah'ın bi köyü gibi olan ilçe merkezinde yaşıyorum avodakoyu her zaman bulamıyorumGreyfurtun yağ yakma özelliği var konuyla alakası yok ama yağ yakımı dedik ya aklıma geldi
Canm kilon suan fazla oldugu icindir biraz gitsin 70lere in sanada öğün olarak verir benceesmerm91 benim diyetisyen neden ara öğünde verdi anlamadım şimdiki başka
Bizde koç/kuzu sistemi vardı canım, adı lazım değil nickiBen karışmam@moni beni atar ney gruptan ben kavgaya karışmam
Ahahahahha kilo vermek iyi gelmedi herhal
Ben direk ilaclarla beraber olmadigini biliyorum saracim ilac türü fark etmiyor.. yanlis da biliyo olabilirim tabiBiliyormusun bende bu akşam greyfurt alıp sabah kahvaltısında içsemmi diye düşündüm ama şu ara ilaç kullanıyorum greyfurtu tansiyon ilacı kullananların yememesi gerekli ama troit ve kortizonlada etkileşime geçiyorum bilmiyorum doktoruma sormam lazım
Herkesin başında olan şeyler saracımbazı şeyler üst üste gelince anlıyoruz ne kadar gücsüz olduğumuzu
Ahahahaha mahalleyi toplarim felan diyordun ya en son ben orda kalmışımBizde koç/kuzu sistemi vardı canım, adı lazım değil nickiaeben benim koçumdu kendileri söylemesi ayıp ..
Ama ne ilgilenmek ne bişii arkadaşda
Onu diyorum seni bırakıpda esmeri mi koç etsem diye, yoksa kavga falan etmiycez korkma :)
Allah gönlüne ferahlık versin canm hepimiz dibe vuruyoruz zaman zaman ama önemli olan çabucak toparlanmak.. yapabileceğimz birsey varsa yardimci olalm konusmak en iyi ilac oluyor bazenHerkesin başında olan şeyler saracımbazı şeyler üst üste gelince anlıyoruz ne kadar gücsüz olduğumuzu
Ben direk ilaclarla beraber olmadigini biliyorum saracim ilac türü fark etmiyor.. yanlis da biliyo olabilirim tabi
ELHAMDÜLİLLAH ablam iyiyim arkadaşlarım falan vardı destek olmaya gelmişlerdi onlar varken iyiydim yanlız kalınca ayrılık acısı çöküyo içimime hepinizde tek tek cevap veremedim kalabalıktı diye hakkınızı helal edinNasılsın kuzum
ELHAMDÜLİLLAH ablam iyiyim arkadaşlarım falan vardı destek olmaya gelmişlerdi onlar varken iyiydim yanlız kalınca ayrılık acısı çöküyo içimime hepinizde tek tek cevap veremedim kalabalıktı diye hakkınızı helal edin
Amin ablacım benim üçüncü bebeğimi kaybetmişim RABBIM bir daha ümmet-i muhammede içinde de bana ve sara_28 ablama yaşatmasinEvet canım hafta başında yaptığım yanlışları toparlamak için hafta içi çok sıkıyorum cumadan cumaya kadar sağlıklı bir diyet yapsam bu kadar sıkma ya gerek kalmiycak
Canım yaa tüylerim urperdi çok üzüldüm Rabbim sabır versin canım benim
Amin ablacım benim üçüncü bebeğimi kaybetmişim RABBIM bir daha ümmet-i muhammede içinde de bana ve sara_28 ablama yaşatmasin
Evet ablam haklisin zaman herşeyin ilacı RABBIM elbet bu acimida hafifletir geçen sene bugünde diğer yavrumu kaybetmiştim bu bebeğimide aynı gün kaybettimSen bizi düşünme kendini düşün bir an önce iyi ol bu bize yeter canım benim acısı hemen geçmez ama zamanla hafifler zaman her şeyin ilacı bitanem
AboooBizde koç/kuzu sistemi vardı canım, adı lazım değil nickiaeben benim koçumdu kendileri söylemesi ayıp ..
Ama ne ilgilenmek ne bişii arkadaşda
Onu diyorum seni bırakıpda esmeri mi koç etsem diye, yoksa kavga falan etmiycez korkma :)
RABBIM'IN izniyle buna cani yürekten inanıyorum ablam bizde ALLAH'IN izniyle can parelerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza alıcaz ümmet-i muhammedle beraberAmin canım
Yeniden anne olacaz ben inanıyorum.sende inancını kaybetme
AminnnnnnRABBIM'IN izniyle buna cani yürekten inanıyorum ablam bizde ALLAH'IN izniyle can parelerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza alıcaz ümmet-i muhammedle beraber
Amin canımRABBIM'IN izniyle buna cani yürekten inanıyorum ablam bizde ALLAH'IN izniyle can parelerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağimiza alıcaz ümmet-i muhammedle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?