Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biliyormusun bende bu akşam greyfurt alıp sabah kahvaltısında içsemmi diye düşündüm ama şu ara ilaç kullanıyorum greyfurtu tansiyon ilacı kullananların yememesi gerekli ama troit ve kortizonlada etkileşime geçiyormu bilmiyorum doktoruma sormam lazım

Ben karışmam @moni beni atar ney gruptan ben kavgaya karışmam

Ahahahahha kilo vermek iyi gelmedi herhal
Bizde koç/kuzu sistemi vardı canım, adı lazım değil nicki aeben benim koçumdu kendileri söylemesi ayıp ..

Ama ne ilgilenmek ne bişii arkadaşda

Onu diyorum seni bırakıpda esmeri mi koç etsem diye, yoksa kavga falan etmiycez korkma :)

Ben direk ilaclarla beraber olmadigini biliyorum saracim ilac türü fark etmiyor.. yanlis da biliyo olabilirim tabi

Ahahahaha mahalleyi toplarim felan diyordun ya en son ben orda kalmışım
Eee niye bitti o koçluk kuzuluk devam edeydik iyidi ya hem daha disiplinli olunmuş olmaz mi

Herkesin başında olan şeyler saracım bazı şeyler üst üste gelince anlıyoruz ne kadar gücsüz olduğumuzu
Allah gönlüne ferahlık versin canm hepimiz dibe vuruyoruz zaman zaman ama önemli olan çabucak toparlanmak.. yapabileceğimz birsey varsa yardimci olalm konusmak en iyi ilac oluyor bazen

Sen bizi düşünme kendini düşün bir an önce iyi ol bu bize yeter canım benim acısı hemen geçmez ama zamanla hafifler zaman her şeyin ilacı bitanem

Amin ablacım benim üçüncü bebeğimi kaybetmişim RABBIM bir daha ümmet-i muhammede içinde de bana ve sara_28 ablama yaşatmasin

Sen bizi düşünme kendini düşün bir an önce iyi ol bu bize yeter canım benim acısı hemen geçmez ama zamanla hafifler zaman her şeyin ilacı bitanem
Evet ablam haklisin zaman herşeyin ilacı RABBIM elbet bu acimida hafifletir geçen sene bugünde diğer yavrumu kaybetmiştim bu bebeğimide aynı gün kaybettim

Abooo Obezim ben saranın koçu değilim lakin hergün hiççç alsatmadan menüsünün altına beni etiketler menümü yorumla diye . Sennn çokkk olduu beni etiketlemeyeli hatta menü bile vermiyon son günlerde koç napsın kuzu napsın
Azda ben zeytinya olayım

Not: esmer ve merve yorumlasın tüm menüleri bence çok güzel tesbitleri var oldukçada bilğililer gördüğüm kadarıyle

Bakmayın bu hafta benim hocamın çoçukları hasta raporlu yani kursum yok , üstüne sohbet bu hafta kardan kışdan iptal yani anlıycanız bu hafta ondan buralardayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…