- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
AminYaşın önemi yok zaten önemli olan kendini kaç yaşında hissettiğindirVe hep böyle genç bi yaşta kalın
Teşekkür ederizHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar hanımlar
Söyle hesaplanabilir, sabah kalktığım saatten geriye 8 saat sayabilirsin. Bu hafta
Ben 12 de yattım, 1 e doğru uyudum. Gece 2 sefer uyandım, 4: 40 da kalktım eşimi yolladim, şimdi geri yattım. 7:30 da kalkıp namazı kılıp camiye gidecem.
Normalde 10 gibi kalkardım
Haftaya düzenim daha değişik olacak, eşim gececi
Saol kuzum ALLAH'IN izniyle gelicem burası gerçekten iyi geliyo banaYalniz degilsin canm buraya gel kafan dağılır elimizden gelen destegi vermeye calisir seni toparlariz biiznillah
Amin bitanem RABBIMDE sizin gönlünüzün muradını versin INŞAALLAHHercai91 çok üzüldüm asla ümidini kaybetme hep tevekkül et rabbim bütün duaların kabul etsin amin
Hoşgeldiniz
Bunun cevabını bende merak ediyorum bazen iki yumurtayla omlet yapmak istiyorum fazla gelir mi diye denemedim hiç
hoşgeldin canım.
Evet canım inşallah yarın ekşi gelirim
Canım suyla aram iyi
Hoşgeldin iz
Aaaa menide kirdinbanane banane menide op
Canım arkadaşlarım oylö yazınca takılmak istedim
Ayy kacgundur eşim hamsi istiyor yarın balık pazarına gidip alayım inşallah spordan sonra güne katılmış olayim
Bilmem canm bi diyetisyenine sorsan daha iyi olur sanirim çünkü normalde ögün yerine veriyorlar ya ara öğün icin fazla olabiliresmerm91 evet doğru olurmu
16 da yedikten sonra acikmadin mi ? Hic ara öğün yok neden ? Sabahtan sonra ara öğünün olsaydi aksam 2 dilim ekmek yememiş olabilirdin belki canmHayırlı geceler hanımlar misafirlerim gitti bende pertim kendime söz verdiğim gibi hiçbir şey yemedim yaparken bile yemedim
Kahvaltı 12.00
1yumurta
Lor peynir
2dilim ekmek
Akşam 16.00
Pırasa yemeği
Yoğurt
2dilim ekmek
Bugün yediklerim az oldu
Su 2lt
Yap yap harika bir lezzet canm hem harika yag yaktırıyorBen çok çekinmiyom aslında
Bime gelmedi buraya da geçen gün şok da görüp sevindiydimAldıydım da omlet ve sandviç yaptıydım bu hafta da alıp o smootie tarzı olan karışımı yaparım
Hiç bişey yemedin evet de çok ekmek yedin ama. Böyle hiçbişey yemediğin günlerde en azında akşamda ekmek yerine 1 haşlanmış yumurta ye. Tok tuttuğundan ekmek yeme isteğini de bastırmış olur. Ve yumurtayı günde en fazla 2 tane ye
Sen bunu hak ettin merviş tebrik ederimEski kilo: 60.40
Güncel kilo: 59.40
Fark: 1
Yüzde: 1.65
AminnnnSağol canım darısı bütün çaba gösterenlerin özellikle de bizim grubumuzun biricik üyelerinin başına
Evet canm senin bu hafta ilk günün daha zaten tartilip yaz haftaya bugünkü kilonu ve haftaya ki kilonu ayni anda yazacaksn neyse uzatmayim kafani karistirmayaym sen bugün kilonu yaz buraya haftaya gene nasil yapacagini sana söylerimTeşekkür ederim kızlar hoşbuldum
Günaydın bu arada
Şimdi ben tartıldım sabah buraya mı yazıyorum. Öğrnecem daha idare edin lütfen
Eski kilo: 60.40
Güncel kilo: 59.40
Fark: 1
Yüzde: 1.65
Geçen hafta 79.5
Bugün 78.2
Fark 1.3
Yüzde 1.63
Günaydın.
Pazar 61.5
Bugün 60.4
Fark -1.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?