Yalniz degilsin canm buraya gel kafan dağılır elimizden gelen destegi vermeye calisir seni toparlariz biiznillahELHAMDÜLİLLAH ablam iyiyim arkadaşlarım falan vardı destek olmaya gelmişlerdi onlar varken iyiydim yanlız kalınca ayrılık acısı çöküyo içimime hepinizde tek tek cevap veremedim kalabalıktı diye hakkınızı helal edin
Canm yanlış anlamadi isem sabah ki ara ögünün yok bu yeni listende ara öğün olarak mi yapayim diyorsun ?esmerm91 bu diyetisyene bir kere gittim listeyi hiç yapmadım şimdiki başka sabah ara öğünü burada,da yok yapsam diye düşünmüştüm
Hayırlı gecelerYarin misafirim var kizlar ben kaçar herkese hayirli huzurlu geceler yarin tartıda hepimiz -2 kilo ciksak ne kadar harika olur
Afiyet olsunHayırlı geceler hanımlar misafirlerim gitti bende pertim kendime söz verdiğim gibi hiçbir şey yemedim yaparken bile yemedim
Kahvaltı 12.00
1yumurta
Lor peynir
2dilim ekmek
Akşam 16.00
Pırasa yemeği
Yoğurt
2dilim ekmek
Bugün yediklerim az oldu
Su 2lt
Hayır şekerli değil sütlü. Şeker istersen ekstra atıyosun.Cappuccino şekerli deyilmi
Onuda bıraksan tam olur
Günde iki yumurta yemek aslında zararlı değil zararlı olan aşırı tüketimi herşey de olduğu gibi.
Mesela 1 yumurta 70 ile 80 kalori arasındadir. Yumurta protein, kolestrol, yağ ve kalsiyum ağırlıklı olan bir besindir. Günde hiç protein almayan bi insan tabiki 2 yumurta yemeli ki proteini dengelesin. Yumurtanın aşırı tüketimi de kolestrolu arttırabilir. Bir diğer olayda potasyumda 2 yumurta yersek başka bir potasyumu olan besin yememeliyiz aksi halde de kalp krizi riskini arttırmış oluruz. Olay bu yani 2 yumurta yiyecekseniz dikkatli yemelisiniz. Yani 2 yumurta yediğiniz gün muz yemeyin mesela ya da içinde potasyum olan herhangi bi besin.
Senide üzmüşüm sendende özür dilerim gel senide öpem
perşembe günü hayır
Kendi adıma yaziyorum ağız tadım sağlıksız şeyler istiyor, sağlıklıları hiç canım istemiyor. Buraya yeni geldiğimiz sıralarda bi arkadaş vardı, bizim takımdan deyildi. Menüsü doğru olana nazar boncuğu dağıtırdı.
Inanın aylarca uğraştım alamadım
Pes etmedim, alacam deyip inatlastim. Hepi topu 2 defa boncuk aldım.
O zamanlar ben o arkadaşa küsüp tavır yapsaydım nolurdu. Kendim kaybederdim. Olduğum yerde debelenirdim.
Ha mezun oldum da kilomu koruyabildimmi. Hayır, tamamen benim hatam. Nasıl olsa ben çiko yiyerek kilo verebiliyorum dedim, yüklendim. 2 kilo aldım, nasıl olsa hemen veririm dedim, yine aldım. Nerdeyse gruba ilk geldiğim kiloya çıkacaktım. Aklım başıma geldi. Şimdi çevresel faktörler musade etmesede en kısa zamanda dengeleyebiliyorum.
Insaniz, bazen nefsimize yenik düşüyoruz, neyi neyle yiyecegimizi bilirsek korumamizda kolay olur.
Uzuuunca süre kilo problemim olmadı. Hatta Allah a dua ettim bende kilo alıyım diye.
Yarım tepsi börek yerdim, 1 paket çiko bitirirdim ( normal insan 5 seferde yer). Yinede zayıftım.
Malesef ömür boyu böyle kalacağım anlamına gelmiyormuş.
Yaşı küçük olanlar, kronik hastalığı olmayanlar, şanslısınız iyi değerlendirin.
Hele hele burda bazı arkadaşların yorumlarına kulak verin, pişman olmayın
gelen giden, biraz da kitap okuyorum bayadır ara vermiştim.moni sagligin disinda bir sıkıntın mi var bu ara cok az ugrar oldun yahu bir varsin hoooop geri yook oluyorsun
kuzum öyle bir topik var şu an her ne kadar sonuncu olanlar yazıyorsada, asıl amacı herkesin katkısı olan sağlıklı yemekler topiği.Aslında 10.takımın yemek tarifleri diye bir topikmi açsa moni cim oraya yazsak tarifleri yapmak isteyen baksa burada mesajların arasında kaybolabiliyor
moni
Benim içtiğim şekerliydi, biraz cappuccino, biraz kahve koyup sekerini azaltiyordum.Hayır şekerli değil sütlü. Şeker istersen ekstra atıyosun.
Tatlım ben adam akıllı yemek yesem inan kilo almam, ne yapmayı severim ne yemeyi. Nerde hamur işi var bayılırım. Nerde pasta, çiko var, bayılırım. Idare ediyom işteAnladım gün içinde aldığımız değerleri eşitlememiş lazım yani
Ay aşk olsun canım benim ne özürü daha iyi kendimize getiriyorsun teşekkür etmem lazım hatta
Monim azcık yedim öğlen ya
Valla ne yalan söyleyim benim damak tadım da öyle, çikolata falan çok aramam ama hep kalorili bol yağlı bol salçalı severim hep ve balık gibiyim galiba soyduğumu anlamıyorum kendimi bıraksam dünyayı yerim bi oturuştaama seninde dediğin gibi benim de nasılsa isteyince veriyorum diye saldığım zamanlar oluyor öylece geri geliyor kilolar çünkü yemeyi seviyorum ben ve vücudum kilo almaya da yatkın olunca kendimi sakınca alıyorum geri kilo şuanki çabalarımı unutuyorum gaflete düşüp. Dediğin gibi verdiğimiz kiloların kıymetini bilip vücudumuza eziyet etmemeliyiz sürekli al ver al ver yazık yani
| +100p | + | + | +90 | +90p | +210p | +270p |
| - | + | - | - | -280p | + | +320p |
| +120p | + | + | +90p | +140p | +120p | +120p |
| + | + | - | - | - | - | - |
| + | + | + | + | - | + | - |
| - | - | - | - | - | - | - |
| +80p | +80p | +285 | +280p | +280p | +240p | +250p |
| +20p | + | +64p | + | + | + | - |
| + | + | + | +260p | + | +360p | + |
| +80p | + | + | +165 | +80p | +210p | m |
G gulsahhh01 | + | + | + | + | + | + | - |
O optumkibbye | +90p | + | + | +210p | +250p | + | +120p |
| - | - | - | - | - | - | - |
@Baby cat | + | +60p | + | + | + | + | + |
@Amor-a | - | +60p | +60p | + | + | + | - |
| + | + | + | + | + | + | + |
| - | +380p | - | +320p | +320p | + | - |
@_happy_mom_ | - | - | + | +80p | +230p | +500p | +330p |
@cascade- | m | m | +80p | +45p | +60p | +60p | +60p |
| m | m | m | m | m | + | + |
| m | m | m | m | m | +200p | + |
| + | +120p | - | + | + | +240p | +320p |
Az önce ruh çağırdım, gelmişYarın tartı günü
Niye yatmiyonuz ..şişeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?