Neyin vardı özlemim?hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın
Ben kendi adıma söyleyeyim , bu hafta sağlıkli beslenme ağırlıklı , az ekmek kacamaksiz, ara öğünlü ve mutlaka sporla zayifladim. Zaten eskiden böyle yaparak haftada bir kilo verirdim çoktandır saldım umarım salmam yine devam ederim. Yani ben her gün Spor yapıp böyle beslenirsem ancak kilo verebiliyorumKızlar kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Beslenme ve spor olarak neler tercih ediyorsunuz.
Baktım hepiniz maşallah kilo veriyorsunuz ne kadar güzel.
Ben uzun süredir ne kadar çok yesem de dikkat etsem de değişmiyor kilom. Spor yapamıyorum çünkü yorucu bir işim var. Sabah 6 da uyanıyorum akşam eve dönmem 8 oluyor. Spor için nasıl bir yol izlesem bilemiyorum. Ama sporsuz olmaz biliyorum. Diyet olarak ne yapacağıma henüz karar vermedim ama kalori saymak iyi gibi geliyor.
Kafam karışık biraz benim.
Ara öğün muhakkak yapılmalı ve tabi ki spor da belki benimde öyle yapmam gerekiyordur çok teşekkür ederimBen kendi adıma söyleyeyim , bu hafta sağlıkli beslenme ağırlıklı , az ekmek kacamaksiz, ara öğünlü ve mutlaka sporla zayifladim. Zaten eskiden böyle yaparak haftada bir kilo verirdim çoktandır saldım umarım salmam yine devam ederim. Yani ben her gün Spor yapıp böyle beslenirsem ancak kilo verebiliyorum
Pamusum bu hafta harikasın.tebrik ediyorum.mezuniyete çok az kaldıBen kendi adıma söyleyeyim , bu hafta sağlıkli beslenme ağırlıklı , az ekmek kacamaksiz, ara öğünlü ve mutlaka sporla zayifladim. Zaten eskiden böyle yaparak haftada bir kilo verirdim çoktandır saldım umarım salmam yine devam ederim. Yani ben her gün Spor yapıp böyle beslenirsem ancak kilo verebiliyorum
Kaldığın yerden devam etmek zorunda kalacaksın tatlım umarım her şey yoluna girer de aramızda olursun bu süreçte kilo almamaya hatta verip bize güzel haberlerle gelmeye gayret et, tabiki kaptan izne ayirirsamoni kaptanım ve takım arkadaşlarım,benim işler sarpa sardı,yılbaşından sonra hafifler demiştim ama olmadı,burayı takip edemiyorum,paylaşımda bulunamıyorum,beslenmem düzensizleşti,düzenli öğün yapamıyorum,akşama kadar doğru dürüst birşey yemeden geçirdiğim günler oluyor,uzatmayayım durumum listede kalmaya uygun değil,arkadaşların hakkına girmek istemiyorum,bugüne kadar düzelir diye bekledim olmadı,kaptanım benim listeden çıkmam lazım,izin hakkım varsa izne çıkar beni,zaten bir süre hiç gelemeyeceğim,inşallah müsait olabildiğim zamanlar olur da yine gelirim,üzgünüm ama malesef durum bu,bu arada kilom 94.4
Bende çok sevindim ve gaza geldim sonunda valla işi gücü bırakip spor yaptım dikkatli oldum umarım böyle gider :) teşekkürler obeztomm .. şuan şişlik hissettiğim halde bu kadar bence en az -200 Gr dahası da vardır diye hissediyorum hadi bakalım beni aranızda tutun başka türlü gitmeyecek bu kilolarPamusum bu hafta harikasın.tebrik ediyorum.mezuniyete çok az kaldı
Ben bu kiloyu ilk doğum kilomu verince görmüştüm ya süper inşallah darısı banaEki Görüntüle 2223863
Ben geçen haftaki kilomu unuttum yaa. Ama şu resmi şuraya izninizle yükleyebilir miyim??
grip oldum ama hafif geçit canımNeyin vardı özlemim?
inşallah canımKaldığın yerden devam etmek zorunda kalacaksın tatlım umarım her şey yoluna girer de aramızda olursun bu süreçte kilo almamaya hatta verip bize güzel haberlerle gelmeye gayret et, tabiki kaptan izne ayirirsa
Bende 58le hamile kalıp 70 le hamileliğimin 7. ayında ölü doğum yaptım malesef. Aslında ilk hedefim hamilelik kilolarını vermekti. Sonra dedim ki hamileyken zaten çok kilo alıyorsun öptüm daha çok vermelisin. Hedefim 52 ama bakalım.Ben bu kiloyu ilk doğum kilomu verince görmüştüm ya süper inşallah darısı bana
Ben 3ana öğün en azından iki araöğün uyguluyorum ve hergün spor .Benim bebeğim var cikamiyorum TV'ye USB takiyorum Leslie yapıyorum 45 dk bu şekilde haftada 1-1.5 kilo gidiyor sende verirsinKızlar kilo vermek için neler yapıyorsunuz. Beslenme ve spor olarak neler tercih ediyorsunuz.
Baktım hepiniz maşallah kilo veriyorsunuz ne kadar güzel.
Ben uzun süredir ne kadar çok yesem de dikkat etsem de değişmiyor kilom. Spor yapamıyorum çünkü yorucu bir işim var. Sabah 6 da uyanıyorum akşam eve dönmem 8 oluyor. Spor için nasıl bir yol izlesem bilemiyorum. Ama sporsuz olmaz biliyorum. Diyet olarak ne yapacağıma henüz karar vermedim ama kalori saymak iyi gibi geliyor.
Kafam karışık biraz benim.
Tamam :)Sağol
Bi dahaki hafta bir kilo veririm inşallah
Bi kilo veremessem haftaya
Sana kulak asıcam
Cok iyi pamuk tebrikler
Canm ne zamandr ayni listeyi uyguluyorsun ?şaşirtma bekliyor olabilir vücudunGeçen hafta :79.5
Bu hafta:79.1
Fark:400 gr
Allahım tekrar her hafta birer kilo vererek gittigim günleri tekrar yaşamayı nasip etsin
Ben görüntüleyemedim nedenseEki Görüntüle 2223863
Ben geçen haftaki kilomu unuttum yaa. Ama şu resmi şuraya izninizle yükleyebilir miyim??
Süpersin huzurcum 6li rakamlarin hayirli olsun 7leri bir daha hic görme insallahMerhabaaa
Geçen Cuma: 71.1
Bugün: 69.7
Fark:1,400 gr
Sonunda 6lı rakamları gördüm çookk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?