Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben kendi adıma söyleyeyim , bu hafta sağlıkli beslenme ağırlıklı , az ekmek kacamaksiz, ara öğünlü ve mutlaka sporla zayifladim. Zaten eskiden böyle yaparak haftada bir kilo verirdim çoktandır saldım umarım salmam yine devam ederim. Yani ben her gün Spor yapıp böyle beslenirsem ancak kilo verebiliyorum

Ara öğün muhakkak yapılmalı ve tabi ki spor da belki benimde öyle yapmam gerekiyordur çok teşekkür ederim

Benim 62.400 geçen hafta 62.700 tu moni
Dünkü menum
Sabah
1 bardak ılık su 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kasar peynir domates salatalık 1 dilim tambugday ekmegi
Ara
1 kahve
Öğlen
2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yogurt
Ara
Kahve 1 kase yogurt
Akşam
1 kase yusuk çorbası
3 litre su
Yarım saat yürüyüş

moni kaptanım ve takım arkadaşlarım,benim işler sarpa sardı,yılbaşından sonra hafifler demiştim ama olmadı,burayı takip edemiyorum,paylaşımda bulunamıyorum,beslenmem düzensizleşti,düzenli öğün yapamıyorum,akşama kadar doğru dürüst birşey yemeden geçirdiğim günler oluyor,uzatmayayım durumum listede kalmaya uygun değil,arkadaşların hakkına girmek istemiyorum,bugüne kadar düzelir diye bekledim olmadı,kaptanım benim listeden çıkmam lazım,izin hakkım varsa izne çıkar beni,zaten bir süre hiç gelemeyeceğim,inşallah müsait olabildiğim zamanlar olur da yine gelirim,üzgünüm ama malesef durum bu,bu arada kilom 94.4

Pamusum bu hafta harikasın.tebrik ediyorum.mezuniyete çok az kaldı

Kaldığın yerden devam etmek zorunda kalacaksın tatlım umarım her şey yoluna girer de aramızda olursun bu süreçte kilo almamaya hatta verip bize güzel haberlerle gelmeye gayret et, tabiki kaptan izne ayirirsa

Pamusum bu hafta harikasın.tebrik ediyorum.mezuniyete çok az kaldı
Bende çok sevindim ve gaza geldim sonunda valla işi gücü bırakip spor yaptım dikkatli oldum umarım böyle gider :) teşekkürler obeztomm .. şuan şişlik hissettiğim halde bu kadar bence en az -200 Gr dahası da vardır diye hissediyorum hadi bakalım beni aranızda tutun başka türlü gitmeyecek bu kilolar

Ben bu kiloyu ilk doğum kilomu verince görmüştüm ya süper inşallah darısı bana
Bende 58le hamile kalıp 70 le hamileliğimin 7. ayında ölü doğum yaptım malesef. Aslında ilk hedefim hamilelik kilolarını vermekti. Sonra dedim ki hamileyken zaten çok kilo alıyorsun öptüm daha çok vermelisin. Hedefim 52 ama bakalım.

Ben 3ana öğün en azından iki araöğün uyguluyorum ve hergün spor .Benim bebeğim var cikamiyorum TV'ye USB takiyorum Leslie yapıyorum 45 dk bu şekilde haftada 1-1.5 kilo gidiyor sende verirsin

Sağol
Bi dahaki hafta bir kilo veririm inşallah
Bi kilo veremessem haftaya
Sana kulak asıcam
Tamam :)
Geçen hafta 62.7
Bugün 61.2
Fark -1.500 Gr moni
Cok iyi pamuk tebrikler
Geçen hafta :79.5
Bu hafta:79.1
Fark:400 gr

Allahım tekrar her hafta birer kilo vererek gittigim günleri tekrar yaşamayı nasip etsin
Canm ne zamandr ayni listeyi uyguluyorsun ?şaşirtma bekliyor olabilir vücudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…