Amin isteyen herkese nasip olsun inşallah.Başın sağolsun canım kaybın icin. En güzeli tatlım hamilelik öncesi vermen ve sonrasında da dikkatli olman ben ikinci de dikkatli olamadım yine aldim. Hayırlısıyla gelsin kucağına bebeğin canım zamanı gelince
Sağol canımTebrikler gıdıcım harika menülerinle bu sonucu bekliyordum senden
Form çayları wc sorunları için çok iyi geliyor bana günde 2 defa içsem ertesi güne rahat ediyorum
Maşallah ne kadar çok vermişsinMerhabaaa
Geçen Cuma: 71.1
Bugün: 69.7
Fark:1,400 gr
Sonunda 6lı rakamları gördüm çookk mutluyum
Süpersin canım
Canım regl olduğun için vücut su tutuyor biliyorsun bu hafta sayılmazBugünkü kilomm 92.5 şubata seksene dusmeliyim yeter bu kadar 9lar
canım çok geçmiş olsun, kesik düzelince ufak ufak hareket ettirirsin.Ay hanımlar doktordan çıktım içeride cam kalmamış ama o parmak bir daha düzelmez kötü yerden kesilmiş dedi. Yani anlayacağınız ayak parmaklarımdan birşni oynatamayacağım artık. Olsum Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür ya hepsi kesilseydi ne olacaktı. Öpüyprum hepinizi . bu arada insanlar canımı sıkmaya devam ediyor bu sefer yiyerek hıncımı kendimden çıkarmayacağım yemeyerek zayıflayarak çıkaracağım. Burada bşr yazı paylaşılmıştı en güzel intikam zayıf ve güzel olmak haydi bakalım
Tebrikler canımGeçen hafta : 107,5
Bu haftaki kilom: 106, 2
Fark: - 1,3
Çok geçmiş olsun düzelir İnşallahAy hanımlar doktordan çıktım içeride cam kalmamış ama o parmak bir daha düzelmez kötü yerden kesilmiş dedi. Yani anlayacağınız ayak parmaklarımdan birşni oynatamayacağım artık. Olsum Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür ya hepsi kesilseydi ne olacaktı. Öpüyprum hepinizi . bu arada insanlar canımı sıkmaya devam ediyor bu sefer yiyerek hıncımı kendimden çıkarmayacağım yemeyerek zayıflayarak çıkaracağım. Burada bşr yazı paylaşılmıştı en güzel intikam zayıf ve güzel olmak haydi bakalım
Ne güzel canım toparlamışsın kendini
görünmez kaza canım çok geçmiş olsunAy hanımlar doktordan çıktım içeride cam kalmamış ama o parmak bir daha düzelmez kötü yerden kesilmiş dedi. Yani anlayacağınız ayak parmaklarımdan birşni oynatamayacağım artık. Olsum Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür ya hepsi kesilseydi ne olacaktı. Öpüyprum hepinizi . bu arada insanlar canımı sıkmaya devam ediyor bu sefer yiyerek hıncımı kendimden çıkarmayacağım yemeyerek zayıflayarak çıkaracağım. Burada bşr yazı paylaşılmıştı en güzel intikam zayıf ve güzel olmak haydi bakalım
Çok güzel vermiştim canım
Geçmiş olsun canımAy hanımlar doktordan çıktım içeride cam kalmamış ama o parmak bir daha düzelmez kötü yerden kesilmiş dedi. Yani anlayacağınız ayak parmaklarımdan birşni oynatamayacağım artık. Olsum Rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür ya hepsi kesilseydi ne olacaktı. Öpüyprum hepinizi . bu arada insanlar canımı sıkmaya devam ediyor bu sefer yiyerek hıncımı kendimden çıkarmayacağım yemeyerek zayıflayarak çıkaracağım. Burada bşr yazı paylaşılmıştı en güzel intikam zayıf ve güzel olmak haydi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?