Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben 3ana öğün en azından iki araöğün uyguluyorum ve hergün spor .Benim bebeğim var cikamiyorum TV'ye USB takiyorum Leslie yapıyorum 45 dk bu şekilde haftada 1-1.5 kilo gidiyor sende verirsin
Leslie ile yürüyüş yapmak istiyorum bende aslında çünkü plates yapsam yatsam kalkamam kesin
Çok teşekkür ederim

Leslie ile yürüyüş yapmak istiyorum bende aslında çünkü plates yapsam yatsam kalkamam kesin
Çok teşekkür ederim
Pilates sıkılaştırıyor canm eger amac kilo vermekse leslie suan icin daha iyi.. 3 ana 3 ara yada 2 ana 2 ara öğün seklinde beslenmek bana göre en iyisi.. tabiki kacamaksiz ve dikkatli beslenirsen spor takviyesiylede haftada 1 kilo verirsin insallah

Çok teşekkür ederim
Evet leslie çok kolay hemde enerjik ama biraz kilo verince belki pilates yapmak gerekebilir daha da sıkılasmak icin ama hergün spor yapmakta sıkılastirıyor

Yüzdeyi nasıl hesaplıyoruz kızlar ya ben hesaplayamıyorum
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?

1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100

Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61 - 60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

2) Takım toplam yüzdesinin hesabı:
Yukarıda anlatıldığı gibi hesaplanan üye yüzdeleri toplanır. Toplam yüzde, mevcut üye sayısına bölünür.

O zaman şu aşamada platesi hiç düşünmeyeyim leslieden başlayayım. Haftada 1 kilo verebilsem daha ne isterim
Çok teşekkür ederim

Tatlım ben adam akıllı yemek yesem inan kilo almam, ne yapmayı severim ne yemeyi. Nerde hamur işi var bayılırım. Nerde pasta, çiko var, bayılırım. Idare ediyom işte

Keşke güzel şeyler zararlı olmasa

Hadi bakalm haftaya insallah 68.5 le gelirsin :) düz 68le gelmenide isterim ama o zaman baya cok olmus olur :)

Tebrikler canm 55leri gördün bizede görmek nasip olsun insallah

İnşallah bakalım haftaya göreceğiz ne olacak

Teşekkürler kaptanım

Başın sağolsun canım kaybın icin. En güzeli tatlım hamilelik öncesi vermen ve sonrasında da dikkatli olman ben ikinci de dikkatli olamadım yine aldim. Hayırlısıyla gelsin kucağına bebeğin canım zamanı gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…