Vay torpil büyük yerden.Kızlar burcum timsah olsaydı sizi de tutardım :) ama lütfen aramızda kalsın ben esas sizi tutuyorum ....
Salla çöpe at, niye kriz geciriyonHanımlar yazılanları okuyamadım . bir aile krizi yaşanıyor da valla bu erkekler insanı fıtık eder ya canımdan bezdim yeminle. Neyse
Menüm
Sabah 8.00
3 dilim ekmek+ ıspanak kavurması
....
Öğle 12.30
5-6 patates kızartması
.....
Akşam 20.00
Yarım elma
Su
500 ml geceye doğru içmeye çalışacağım maalesef dışarıda yiyebileceğimiz hiçbir şey yoktu onu da oğlan ye ye dedi onun hatrına yedim yoksa kararlıyım bu sefer sinirimi kendimden çıkarmayacağım
Turkiyeden gelince girerim, orda evde fazla durmuyoruz, su içemiyorum, haliyle ödemim çok oluyor576. ETAP
gezegenfeza (67.5/64,9/2,6/%3,85)Mezun olmak istiyor.
gezegenfeza gülüm senin 6 ayın doldu, listeye girebilirsin.
ne dersin yeni hedef belirleyip tekrar mezun olmak ister misin, hazır mısın.
Özür dilerim ya saat 15.00 te bir tabak sehriye çorbası içmiştim onu unutmuşum şimdi geldi aklımaHanımlar yazılanları okuyamadım . bir aile krizi yaşanıyor da valla bu erkekler insanı fıtık eder ya canımdan bezdim yeminle. Neyse
Menüm
Sabah 8.00
3 dilim ekmek+ ıspanak kavurması
....
Öğle 12.30
5-6 patates kızartması
.....
Akşam 20.00
Yarım elma
Su
500 ml geceye doğru içmeye çalışacağım maalesef dışarıda yiyebileceğimiz hiçbir şey yoktu onu da oğlan ye ye dedi onun hatrına yedim yoksa kararlıyım bu sefer sinirimi kendimden çıkarmayacağım
Dökül bakalım daha neler yedinÖzür dilerim ya saat 15.00 te bir tabak sehriye çorbası içmiştim onu unutmuşum şimdi geldi aklıma
Yok gerçekten başka bir şey hatta çoook uzun zsman sonra akşam ağzıma bir şey sğrmedim .hani elmadır havuçtur 1 kaşok kaçamaklarıdır oluyordu ama bu geceden itibaren yememeye başladım ve başardım gerçekten bu gece dayandıysam artık hep dayanırım Allah'ın izniyleDökül bakalım daha neler yedin
Cok teşekkürler kaptanım sayenizde :) ben bir ara ısrarla izin vs istedim veya ayrılmak iyiki burdaydim ve ilk kez dereceye girdimhepinizin emeğiyle
Soru çözüyorum malum sabah sınav var. Son gece çalışılmaz diye bir şey var ama ben öğrencilikk yıllarımda da hep son gece çalışırdım şimdi deUyudunuzmu millet bu saatte uyunurmu hiç 
Bizim uykumuz kaçtı eşimle oturuyoz
Gidip paça çorbasımı içsek diye düşünüyoruz
Yoksa aerobikmi yapsam
Soru çözüyorum malum sabah sınav var. Son gece çalışılmaz diye bir şey var ama ben öğrencilikk yıllarımda da hep son gece çalışırdım şimdi de
Oturuyoruz malesefUyudunuzmu millet bu saatte uyunurmu hiç 
Yoksa aerobikmi yapsam
Çok teşekkür ederim
bizde seni sevdik, zaten yollamayız. 2. mezuniyetini de görürüz.
Şimdi içimden geçiyordu, inşallah yavaş kilo verirde gitmez diye
Uyudunuzmu millet bu saatte uyunurmu hiç 
Yoksa aerobikmi yapsam
İnşallah yaaYok bekarım ben. Hamilelik ihtimali yok. Adet düzenim bazen bu şekilde şaşıyor. bir hafta önce sonra olabiliyor. Sanırım olmaya başladım belim de ağrımaya başladı. Ödem fena oluyor. Umarım kilomda gider. Adet öncesi bir kilo fark ediyor neredeyse. Umarım kilo azalır da şöyle bir durum var ben haftaya Cuma memlekette olacağım oradaki tartı başka olacak bozuk mu sağlam mı bilmiyorum ama inşallah burdakiyle çok fark yoktur arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?