Vayyy576. ETAP
gezegenfeza (67.5/64,9/2,6/%3,85)Mezun olmak istiyor.
gezegenfeza gülüm senin 6 ayın doldu, listeye girebilirsin.
ne dersin yeni hedef belirleyip tekrar mezun olmak ister misin, hazır mısın.
Samanyolu sorucam sorucam unutuyorum.çook eski zamanlarda kk nın online chat bölümü vardı.orada çok konuşurduk, çok vakit geçirirdik.nicki samanyolu olan bir arkadaş vardı ama yanında eklentisi varmıydı hatırlamıyorumTebriklerrr
canım sporunu da yaz ki puanlayabileyim.Iyi aksamlar arkadaslar...2 gundur oyle yorulmusum ki bugunde evi toparladim.spora gittim..yarin yine dünüre yardima gidicem
MENUM
SABAH peynirli tost yumurta salata
OGLEN 1 kase corba kofte salata
AKSAM 1 kase corba omlet (spora gectim)
ARA Yogurt 1 kasik yulaf 1 elma biraz leblebimoni yogun spor yapinca aciktim son arayi yapmasam iyiydi ama 6.5 ta yiyince boyle oldu...:
Cok teşekkürler kaptanım sayenizde :) ben bir ara ısrarla izin vs istedim veya ayrılmak iyiki burdaydim ve ilk kez dereceye girdimhepinizin emeğiyle
Canim yillar once hatirliyorum oyle chat olayiniSamanyolu sorucam sorucam unutuyorum.çook eski zamanlarda kk nın online chat bölümü vardı.orada çok konuşurduk, çok vakit geçirirdik.nicki samanyolu olan bir arkadaş vardı ama yanında eklentisi varmıydı hatırlamıyorumbenim nickimde farklıydı o zaman. Acaba o sen misin diye düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum
| +210p | . | . | . | . | . | . |
| - | . | . | . | . | . | . |
| +120p | . | . | . | . | . | . |
| + | . | . | . | . | . | . |
| +130p | . | . | . | . | . | . |
| +68p | . | . | . | . | . | . |
O optumkibbye | + | . | . | . | . | . | . |
Y Ya habibi | - | . | . | . | . | . | . |
G gulsahhh01 | - | . | . | . | . | . | . |
@Baby cat | + | . | . | . | . | . | . |
@Amor-a | - | . | . | . | . | . | . |
@Kumsal ve deniz | + | . | . | . | . | . | . |
| +315p | . | . | . | . | . | . |
@_happy_mom_ | +330p | . | . | . | . | . | . |
G guziss35 | + | . | . | . | . | . | . |
@cascade- | + | . | . | . | . | . | . |
@Kurabiyemusavir | + | . | . | . | . | . | . |
S Sade01 | +160p | . | . | . | . | . | . |
Lora vardı mesela.kk da halen takip ediyorumCanim yillar once hatirliyorum oyle chat olayinisenin nickin neydi o donemde baya uzun zaman oldu..O donem istanbuldaydim hatta
OlmadıYemedim gerekirse gidip alıp onu da yerim
Hoşgeldin canımMerhaba.38 yaşında evli 2 çocuk annesiyim.boyum 1.60 kg: 67.7 ayrıldığımda sanırım 62.2 ydim.hedefim 58 kg olmak. Ben bugünden menümü paylaşabilir miyim acaba?
Nasılsın canım, beni hatırladınmıİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :38
Boyunuz:1.60
Mesleginiz:dr
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2-3ve 10 yaşındalar
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir:adana
Kilo alma hikayeniz :sınava hazırlanırken aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:daha sağlıklı olmak ve eski kıyafetlerimin içine girebilmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :spor yapmayı ve kitap okumayı çok seven kafasına koyduğunu yapan biriyim
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)2.takımdaydım izne ayrılmıştım
Şu anki kilonuz:67.7
Hedef kilonuz:58
Şimdi içimden geçiyordu, inşallah yavaş kilo verirde gitmez diyeGüzel bir menü
Amiin azimle devam edelim ve kilolardan kurtulalım.
Aynen hedefime az kaldı mezun olsam da takılırım ben burada yine
İlk hedefim 57 ancak esas hedefim 55. Daha doğru 71 (esasında 72) kiloyken nasılsa kilo veremem deyip hedefi 57 yaptımdı sonra 65i düşünce ben 55 rahat olurum modunda olmaya başladım
Ama 55 inmeden mezun olurum çünkü 3 hafta sonra 1 hafta olamayacağım burada yani ara tatilin 2. haftası sonra tekrar geri geleceğim. Sonra da liste dışında devam edip 55e düşerim55e düşsem de kilo korumaya geçeceğimden yine buralarda olurum, sevdim burayı gitmiyorum bi yere
1 haftalık gidecem bi, sonra hep burdayımben de çok alıştım kovsanızda gitmiyom
gitmeyin tabi kuzucuklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?