Analım tabi,Gezom doğum günun kutlu olsun.yeni yaşin sana katlayarak mutluluk getirsin insallah.kızımla bir gün arayla doğum günunüz :)
Bu vesileyle çoktandır doğum gününü kutlamayı unuttuğumuzaeben bacımızı da anmak gerekir tabii.onun da yeni yaşı hayırlı olsun :)
Selam canımSelam kızlar
E artık mezun edip moniyi yollayalımEn sonunda moni gidecek
"Ee yeter be sizinle mi uğraşıp durucam ömrüm boyunca" demezse iyidir
Hiç sorun yok diyebilirsingezegenfeza canım doğum günü n kutlu olsun sevdikleriniz le nice mutlu yıllara
Sana abla diyebilirmiyim
Önemli değil EstağfirullahKızlar tek tek alıntılayamadım, dün bizimkiler bizde yattı ( kızım, damadım, torunlar). Küçük gece ateşlendi, uyuyamadım.
Sabah çok erken kalktım camiye lahmacuna gittim.
Geldim kahvaltı hazırla filan. Şimdi sofra toplayıp eve girişecem. Kızla damat gitti, torunlar bende. Eşim beni tahrik ediyor, yanında çok yazmamaya çalışıyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim
Sen bu işin kitabını yazarsın.sana güveniyorum benBende mezun olduktan sonra bi Tr. Yaptım, orda kayış koptu.
Artık düzeltme vakti geldide geçiyor
Geçmiş olsun.benim küçük oğlan da gece ateşlendi grip.uyutabilsem spor yapacam uyumuyor.yarım saat yapsam kendimi daha iyi hissedeceğimKızlar tek tek alıntılayamadım, dün bizimkiler bizde yattı ( kızım, damadım, torunlar). Küçük gece ateşlendi, uyuyamadım.
Sabah çok erken kalktım camiye lahmacuna gittim.
Geldim kahvaltı hazırla filan. Şimdi sofra toplayıp eve girişecem. Kızla damat gitti, torunlar bende. Eşim beni tahrik ediyor, yanında çok yazmamaya çalışıyorum.
Hepinize çok teşekkür ederim
Bu haftanin sonuclari yayınlanmış miydi moniş gözümden mi kacti acabaKİLO DA RAKİPLER
Sara_28(79,0) vs esmerm91 (78,2) vs Obezzto(79,1)
Antepia27 (99,1) vs GIDI (97,0) vs Kumsal ve Deniz(106,2)
wydra(59,4) vs pamukprncess(61,2)
gulsahhh01(62,4) vs _Happy_mom_(60,4)
Amor-a(55,8) vs optumkibby(55,9)
ya habibi(92,5) vs efser(86,5)
hedef56(74,5) vs guziss35 (75,9) vs Baby Cat(72,6)
IKokunhuzur (69,7) vs april1109 (668,4) vs Samanyolu(68,2)
zeyneppk ( 73,0 ) vs kurabiyemusavir (73,9)
sade01(67,7) vs cascade- (64,5)
İYİ OLAN KAZANSIN..
Değerlendirme % üzerinden yapılacaktır..
Ey obezto öyle didiYOĞĞĞ DEĞİLLLLLLL
Bencede gezoo 64le mezun olup 72 ye cikmak nedirBende mezun olduktan sonra bi Tr. Yaptım, orda kayış koptu.
Artık düzeltme vakti geldide geçiyor
Allahim yaa rabbimmmHe öyle olmuş geceymen saramagece vaktı bi ayrobik yazmışya eorotik okudum
Tabi kiBu haftanin sonuclari yayınlanmış miydi moniş gözümden mi kacti acaba
Inşallah canım, teşekkür ederimSen bu işin kitabını yazarsın.sana güveniyorum ben
gezegenfeza dogum gunun kutlu olsun abla, nice saglikli mutlu guzel yaslara
Guzel takim 4culuk kutlu olsun haftaya 1cilik nasip olsun inshaAllah
Kapismada yenenleride kutluyorum, herkezi kutluyorum tebrikler sevgiler saygilarbuyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden operim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?