Büyük geçmiş olsun canım, keşke bi eczanede şeker tansiyon ölçtürseydinMerhaba hanımlar bugün detoks yalan oldu Şöyleki eşimle dışarı gezmeye çıkmıştık bir anda ne olduğunu anlamadım başım döndü gözüm karardı az kalsın bayılacaktım neyseki çabuk toparladım ve iyiki eşim yanımdaydı biraz oturduk dinlendim sonrada tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki sonrada üç sıkım çiğ köfte yedim bol salatayla beraber sonra eve geldik uzanıp dinlendim şimdi daha iyiyim ama dünden haşlayıp hazır ettiğim kuru baklagillerimi dolaba geri kaldırdım bu saatten sonra yemenin bir anlamı olmaz çünkü yarın iyi olursam yaparım olmazsa normal diyetime devam ederim
Anlamadığım niye bir anda öyle oldum şekerimmi düştü tansiyonummu bilmiyorum ama eşim ille doktora gidelim dedi onuda ben istemedim yemek yiyince geçti çünkü
Bugün dışarıda uzun zamandır görmedim birkaç arkadaşı gördüm herkes ağzı açık bir şekilde sen ne yaptın bu kadar zayıfladın tanımadık falan yaptılar nasıl kilo vermişsin falan dediler sonrasında bunu yaşamadım nazarmı oldum ne
Büyük geçmiş olsun canım, keşke bi eczanede şeker tansiyon ölçtürseydin
Merhaba hanımlar bugün detoks yalan oldu Şöyleki eşimle dışarı gezmeye çıkmıştık bir anda ne olduğunu anlamadım başım döndü gözüm karardı az kalsın bayılacaktım neyseki çabuk toparladım ve iyiki eşim yanımdaydı biraz oturduk dinlendim sonrada tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki sonrada üç sıkım çiğ köfte yedim bol salatayla beraber sonra eve geldik uzanıp dinlendim şimdi daha iyiyim ama dünden haşlayıp hazır ettiğim kuru baklagillerimi dolaba geri kaldırdım bu saatten sonra yemenin bir anlamı olmaz çünkü yarın iyi olursam yaparım olmazsa normal diyetime devam ederim
Anlamadığım niye bir anda öyle oldum şekerimmi düştü tansiyonummu bilmiyorum ama eşim ille doktora gidelim dedi onuda ben istemedim yemek yiyince geçti çünkü
Bugün dışarıda uzun zamandır görmedim birkaç arkadaşı gördüm herkes ağzı açık bir şekilde sen ne yaptın bu kadar zayıfladın tanımadık falan yaptılar nasıl kilo vermişsin falan dediler sonrasında bunu yaşamadım nazarmı oldum ne
Şekerin düşmüştür baş dönmesi ve yeyince geçmesi şekere işaret. Detoksu boş ver o zaman aç bırakma kendini kalorisi az doyurucu şeylerden ye bol bol. Sebzeni bol tut. Proteini de unutmamak lazımEn çok ihmal edilen o
Aynen öyle oluyor kilo verdikçe insan herkesi şaşkına çeviriyor. Hep bol giyerim ben de dün dar giydim okuldaki öğretmen arkadaşlar ne kadar zayıflamışsın çok güzel olmuşsun falan demişlerdi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineMerhaba hanımlar bugün detoks yalan oldu Şöyleki eşimle dışarı gezmeye çıkmıştık bir anda ne olduğunu anlamadım başım döndü gözüm karardı az kalsın bayılacaktım neyseki çabuk toparladım ve iyiki eşim yanımdaydı biraz oturduk dinlendim sonrada tavuk döner yedim ekmeksiz tabiki sonrada üç sıkım çiğ köfte yedim bol salatayla beraber sonra eve geldik uzanıp dinlendim şimdi daha iyiyim ama dünden haşlayıp hazır ettiğim kuru baklagillerimi dolaba geri kaldırdım bu saatten sonra yemenin bir anlamı olmaz çünkü yarın iyi olursam yaparım olmazsa normal diyetime devam ederim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sara_28 geçmiş olsun
Şu durumda önümüzdeki bir hafta detox yapma bence
Bazen ben de titriyorum hafif , aç kalınca
Ya da bir öğün düzgünce doy
Akşam da hafif yiyip kapat
Sağol canım benim bende öyle düşünüyorum
Bencede şekerim düştü dün gece geç uyuduk sabah geç kahvaltı yaptım ondan sanki ama bilmiyorum hafiften halsizim detoks yalan oldu zaten
Neyse kalkıp sporumu yapayım akşama yemek yapayım gelirim yine
Ben proteini eksik etmem canım et tavuk balık yumurta süt yoğurt bunlar menümde hep vardır dikkat ettiysen normalde dengeli yemeye çalışırım bakma dün makarna yediğime ki onu bile çok az haşladım ve bol kıymalı baharatlı maydanozlu yaptım
Bugün menü yazmasak olur mu :)
Valla sabaha kadar uyumadım , yüzüm şişti , sinirden yemek yememeyi başardım ama bugün yaşadığım baş ağrısı yüzünden ve uykusuzluk yüzünden sınavım çok iyi geçmedi, bi de dışarıda yemek yemeyi çok seviyot benim koca , gözümğn önünde yiyor ben de Zaten yeni yeni kendime hakim olmaya başlıyorum bugün sipariş ettikleri dürümden ısırdım hem baş ağrısı hem mpralsizlik hem uykusuzluk. Ywtmezmiş gibi küçük bir biber dolması yedim ,,,,, bugünü yaşanmamış saymak istiyorum...
Neyse velhasıl kelam yarın kaloriyi 800 ün altında tutarak dengelemeye çalışacağım birazdan maydanoz limon kürü yapacağım şişliğim insin diye. Ama tartıya çıktım da çok büyük bi artış yok şükürler olsun gece yemezsem dengelenir zaten. Tamam hatalıyım kabul kızlar
Menü
11.30
Tavuk dürüm 1 ısırık
18.00
1 biber dolması
Salata
4-5 kaşık karnabahar çorba
Spor: yok yazıyorum
Ama şöyle yapıyorum bir sopam var enseme koyup göbek eritme hareketi yapıyorum . spor hocam öğretmişti
Hatırlamıyorum ki ya dün ve önceki gün bşraz olaylı geçti benim için ama 1.5 litreden az değil buraya az yazsam bile menü bildiriminde, gece içmeye devam ediyorum . su içme akvaryumu var telefonumda aslında onunla takip ediyorum ama işte bu iki üç gündür ona bile bakamadımDün ve ondan önceki gün ne kadar su içmiştin?
Bugün menü yazmasak olur mu :)
Valla sabaha kadar uyumadım , yüzüm şişti , sinirden yemek yememeyi başardım ama bugün yaşadığım baş ağrısı yüzünden ve uykusuzluk yüzünden sınavım çok iyi geçmedi, bi de dışarıda yemek yemeyi çok seviyot benim koca , gözümğn önünde yiyor ben de Zaten yeni yeni kendime hakim olmaya başlıyorum bugün sipariş ettikleri dürümden ısırdım hem baş ağrısı hem mpralsizlik hem uykusuzluk. Ywtmezmiş gibi küçük bir biber dolması yedim ,,,,, bugünü yaşanmamış saymak istiyorum...
Neyse velhasıl kelam yarın kaloriyi 800 ün altında tutarak dengelemeye çalışacağım birazdan maydanoz limon kürü yapacağım şişliğim insin diye. Ama tartıya çıktım da çok büyük bi artış yok şükürler olsun gece yemezsem dengelenir zaten. Tamam hatalıyım kabul kızlar
Menü
11.30
Tavuk dürüm 1 ısırık
18.00
1 biber dolması
Salata
4-5 kaşık karnabahar çorba
Spor: yok yazıyorum
Ama şöyle yapıyorum bir sopam var enseme koyup göbek eritme hareketi yapıyorum . spor hocam öğretmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?