Aynı ben
Bende yapacağım bende başaracağım sebze olayını çözeceğim inşallah başka türlü olmaz dediğin gibi kas yaparken göz çıkarmak olur olcak olcak bu is olcakBen de hiç sebze meyve yiyen biri değildim ama mecbur beslenmede değişiklik yapmak gerek çünkü kalori açığı yaratmaya çalışıyoruz kilo verirken bu ister istemez kolesterolü de etkiliyor. Sağlıklı ve dengeli beslenme olayı. Bu son 3 ayda hayatımda yediğimin toplamından daha fazla sebze ve meyve yemişimdir yani düşün o derece yemezdim ama sağlık ve denge istiyorsak bu şart. Kilo verirken kaş yapayım derken göz çıkartmamalıyız.
1 su bardağı ayranda 3 gram protein var. Her kilon için 1 gram protein almalısın. Sence sayılıyor mu?
Geçmiş olsun canım benim
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize Allah şifa versin
KArbon protein salata her şey güzel
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Günaydın canim
Günaydın hayırlı pazarlar
Teşekkürler canlarım ben hayatımda sadece hastayken yemeden içmeden kesilirim şimdi yine öyle sadece yaban eriği marmelati suya koyup içtim iyi gelsin diye midem bulanıyor ağrılarım çok fazla.çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım, benimkilerin biri yanımızda yatıyor, birine de hemen dibimde yer yatağı yapıyorum. İkisinide sürekli kontrol ettiğimden bende uyuamıyorumBenle evin küçük abiside çok ama çok hastayız vücudumuz kiriliyor sağlığın kıymetini bilmiyoruz resmen. Gece öyle beni tekmeleyerek geçirdi kafama karnıma deli gibi yatıyor bende ateşini kontrol etmek adına ayrı yatirmiyorum gece de uyumadım çok geçmiş olsun size bize
Geçmiş olsun canımTeşekkürler canlarım ben hayatımda sadece hastayken yemeden içmeden kesilirim şimdi yine öyle sadece yaban eriği marmelati suya koyup içtim iyi gelsin diye midem bulanıyor ağrılarım çok fazla.
Günaydınlaarr
Salatan ve meyven eksik
Ben kimse yok der demek tek tek geldiler. Beni 6 sayfalık geçmişler bıraktılar
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Teşekkür ederim canım
Hani salatan?
Teşekkür ederimTabiki beni tutacan
Geçmiş olsun canım
Sağol canım, dinlenirim ne isim var sankigeçmis olsun gezom.bol bol dinlen istirahat et, yoksa geçmez o meret..
Amin canım, teşekkür ederimGeçmiş olsun çabucak atlatın insallah
Eskinin hastalıkları çok gururluydu yaa.Geçmiş olsun canım çok fena salgın var bizim evde terk edemedi hastalık devir daim yapıyo sanki biri iyileşiyor diğeri hastalaniyo
Teşekkür ederimgezegenfeza çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Geçmiş olsun canım.benim çocuklar hasta ben de onlarla uğraşıyorumTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?