Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hanımlar günlük listenizi oluştururken faydalandiginiz bı program varmı protein karbon dengesini oluştururken mesela

Benim telefonun kendi programi var ordan bakiyorum. Uc asagi bes yukari dogru tahmin ediyor.

Bende yapacağım bende başaracağım sebze olayını çözeceğim inşallah başka türlü olmaz dediğin gibi kas yaparken göz çıkarmak olur olcak olcak bu is olcak

Cozulmesi imkansiz bisey degil istersen basarirsin. Ben basardim o kismi ve cidden ben basardiysam herkes basarabilir.

Wydra dün senin menüyü aradım bulamadım nasıl geçti

Paylasmistim gerci spor vs vardi ama kalori acigi yaratmadim sadece yediklerimi erittim o kadar. Artim ve eksigim yoktu sadece.

Rakip gibi rakip helal olsun
Yaaa cok gecmis olsun canm büyük talihsizlik olmuş kas gevşetici varsa ic iyi gelir

Eşimin teyzesine gittik kahvaltiya cagirdi ama ben evde hemn yedim de gittm ilac icecektm o yüzden evde birseyler yedim tokum dedm hic birsey yemedim cok şükür..senin icin pankek yaptm saralle findik ezmesi sür diye o kadar ısrar etti ki anlatamam ama bir lokma bile yemedim ha canm istemedi mi deli gibi istedi ama cok şükür hakim olabildim kendime

Diyette olduğunu biliyorlar mı peki?

Hımm rakibim doğru diyon spor yapmazsam sen kazanırsın ama tabiki de bu gazla spor yapacağım görüşürüz

Ve sağlıklı yaşamın ilk adımı olduğundan hayatin daha da kolaylaşmıştır tebrik ederim darısı bana

Çok doğru, tam anlatmak istediğim şey . Ne zaman ucundan baksam tüm gün acıkıyorum doymak bilmiyorum atıştırmakla geçiyor günüm . Ama dikkat ettiğim ve öğünlerimi dikkatli yediğim günler hiç acıkmıyorum. İşin sırrı saati saatine doğru beslenmek.

Evet aynen
Bi de bi kere yediğinde insanın vücudu harekete geçiyo, kesene kadar yiyesi geliyo tatlıları.
Normal yemekler için tam olarak olmasa da kısmen geçerli

Selam kızlar;
Bugün iki ara öğün yapmama rağmen o kadar acıktım ki
Ekmek falan da yemedim ki acıktırsın
Baya zorlu geçti günüm
Tüm günü mahvetmemek adına, akşam saldırmıcam
Birazdan akşam yemeğini yiyip kapatıcam günü
Uyuyana kadar acıkırsam ki; tam doymadığım için acıkırım doğal olarak; o zaman yoğurt ya da bir meyve
Meyve de kilo yapıyor biliyorum ama ; ekmek, Abur cubur, tatlı vb yemekten yeğdir
En azından açlığımı bastırır bir nebze de olsa

gezegenfeza bir zamanlar banada getirdiler çok şaşırmıştık gelen kişi ısrarla size,de alalım dedi Kabul etmedik tabiki
Büyük konuşmak istemem, bana köpeğiyle gelen olsa içeri almam.
Bi komşumun var, bazen köpeği gezdirirken uğrar, kapıdan diyeceğini der içeri girmez.
Yanlış anlaşılmak istemem, köpekleri severim ama uzaktan. Yanıma yaklaştığı zaman istemeden titriyorum

Oo süpersin canım hepsini yedik defalarca tadını biliyoruz demi oyuzden artık yemiyoruz çok güzel

Tam istediğim cümle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…