Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün pazar bütün gun yatıp yuvarlamak istiyorum bu saat oldu yeni kahvaltı yaptım. Ama benim spora başlamam! -daha başlamadım- lazım
Biz seninle rakip degilmiydik noldu çekildinmi ben sporumu yaptım bugün
Şu 70 lerden kurtulmamiz lazım demi ozaman gevşemek yok karşımda güçlü bir rakip istiyorum hadi kalk gevşemek yok bugün sporunu yap
Bak yoksa kazanan ben olurum

Dün çok yoğundum misafirlerim vardı geç gittiler. Ortalık topla falan derken yazamadım menümü. Hemen yazayım.

Sabah;
1 haşlanmış yumurta, yarım çarlisyon biber, yarım domates, kk peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 fincan şekersiz çay.

Öğle yok.

Akşam;
2 kepçe mercimek çorbası, 1 tane islim kebabı, 3 yk fava, 2 kase gavurdağ salatası, 1 yk pirinç pilavı, 1 tane küçük şekerpare yedim malesef, 1 kadeh rose şarap.

Su 2lt. Spor yok.

Dün gelen misafirler köpekleriyle beraber geldiler. İnanılmaz korkuyorum köpeklerden. Bir ara sahibinin elinden kurtuldu yemek masası etrafında iki tur attık ben kaçtım o kovaladı en son sandalyenin üzerinden uçuyordum ki belimi incittim. Şuan inanılmaz bir ağrım var eğer biraz hafiflerse en az 1 saatlik tempolu bir yürüyüş yapıcam.

Ay buldum ya buradaumışmhadi bakalım cumaya kadar kim daha çok verecek.şu sınav stresi bitti ya üzerimden bir yük kalktı öyle yemek falan da aramıyprum. Son kaçamağımı sabah yaptım artık hayırrr bu hafta en güzelinde öncesi sonrası yapmak istiyorum foto aymak istiyorum mm

Gecmis olsun yalnız misafirliğe köpekle gelmek yanlış olmuş bizim gibi korkanlari dusunmeleri lazım onlarida anlayabiliyorum kendileri öylesine seviyorlarki insanların korkmasini dusunemiyorlar inşalllah belinde kötü birşey yoktur

Köpekleriyle geleceklerini söylemişlermiydi?
Yoksa emri-vaki mi yaptılar.
Çok sinir bozucu. Madem getirdin sahip çık.
Ben her iki türlüde kabul etmezdim.

Eskinin hastalıkları çok gururluydu yaa.
Tedavi olup hastalığı yenince daha gelmiyorlardı, şimdiki hastalıklarda arsız, kovuyon kovuyon gitmiyor

Bak bu çok doğru malesef

Köpekle gelmeleri talihsizlik olmuş bende çok korkarım ve evime kabul etmem geçmiş olsun canım

Suç benim kocada aklı sıra beni yavaş yavaş alıştırcak. Hayvana da yazık oyun sandı. Hareket edebiliyorum ama zorlanıyorum.

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…