ayy bu ben olayım, moni eşittir bu:)))
Kesinlikle katılıyorum canımEskinin hastalıkları çok gururluydu yaa.
Tedavi olup hastalığı yenince daha gelmiyorlardı, şimdiki hastalıklarda arsız, kovuyon kovuyon gitmiyor
Sağol canım, sana kolay gelsin, çocuklarada geçmiş olsunGeçmiş olsun canım.benim çocuklar hasta ben de onlarla uğraşıyorum
Biz seninle rakip degilmiydik noldu çekildinmi ben sporumu yaptım bugünBugün pazar bütün gun yatıp yuvarlamak istiyorum bu saat oldu yeni kahvaltı yaptım. Ama benim spora başlamam! -daha başlamadım- lazım
Teşekkurler canımGeçmiş olsun canım
Ben kiminle rakibim acaba kaçırmışım paylaşımı :)kimi tutsam acaba
Ay buldum ya buradaumışmhadi bakalım cumaya kadar kim daha çok verecek.şu sınav stresi bitti ya üzerimden bir yük kalktı öyle yemek falan da aramıyprum. Son kaçamağımı sabah yaptım artık hayırrr bu hafta en güzelinde öncesi sonrası yapmak istiyorum foto aymak istiyorum mmKİLO DA RAKİPLER
Sara_28(79,0) vs esmerm91 (78,2) vs Obezzto(79,1)
Antepia27 (99,1) vs GIDI (97,0) vs Kumsal ve Deniz(106,2)
wydra(59,4) vs pamukprncess(61,2)
gulsahhh01(62,4) vs _Happy_mom_(60,4)
Amor-a(55,8) vs optumkibby(55,9)
ya habibi(92,5) vs efser(86,5)
hedef56(74,5) vs guziss35 (75,9) vs Baby Cat(72,6)
IKokunhuzur (69,7) vs april1109 (68,4) vs Samanyolu(68,2)
zeyneppk ( 73,0 ) vs kurabiyemusavir (73,9)
sade01(67,7) vs cascade- (64,5)
İYİ OLAN KAZANSIN..
Değerlendirme % üzerinden yapılacaktır..
Gecmis olsun yalnız misafirliğe köpekle gelmek yanlış olmuş bizim gibi korkanlari dusunmeleri lazım onlarida anlayabiliyorum kendileri öylesine seviyorlarki insanların korkmasini dusunemiyorlar inşalllah belinde kötü birşey yokturDün çok yoğundum misafirlerim vardı geç gittiler. Ortalık topla falan derken yazamadım menümü. Hemen yazayım.
Sabah;
1 haşlanmış yumurta, yarım çarlisyon biber, yarım domates, kk peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 fincan şekersiz çay.
Öğle yok.
Akşam;
2 kepçe mercimek çorbası, 1 tane islim kebabı, 3 yk fava, 2 kase gavurdağ salatası, 1 yk pirinç pilavı, 1 tane küçük şekerpare yedim malesef, 1 kadeh rose şarap.
Su 2lt. Spor yok.
Dün gelen misafirler köpekleriyle beraber geldiler. İnanılmaz korkuyorum köpeklerden. Bir ara sahibinin elinden kurtuldu yemek masası etrafında iki tur attık ben kaçtım o kovaladı en son sandalyenin üzerinden uçuyordum ki belimi incittim. Şuan inanılmaz bir ağrım var eğer biraz hafiflerse en az 1 saatlik tempolu bir yürüyüş yapıcam.
Köpekleriyle geleceklerini söylemişlermiydi?Dün çok yoğundum misafirlerim vardı geç gittiler. Ortalık topla falan derken yazamadım menümü. Hemen yazayım.
Sabah;
1 haşlanmış yumurta, yarım çarlisyon biber, yarım domates, kk peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 fincan şekersiz çay.
Öğle yok.
Akşam;
2 kepçe mercimek çorbası, 1 tane islim kebabı, 3 yk fava, 2 kase gavurdağ salatası, 1 yk pirinç pilavı, 1 tane küçük şekerpare yedim malesef, 1 kadeh rose şarap.
Su 2lt. Spor yok.
Dün gelen misafirler köpekleriyle beraber geldiler. İnanılmaz korkuyorum köpeklerden. Bir ara sahibinin elinden kurtuldu yemek masası etrafında iki tur attık ben kaçtım o kovaladı en son sandalyenin üzerinden uçuyordum ki belimi incittim. Şuan inanılmaz bir ağrım var eğer biraz hafiflerse en az 1 saatlik tempolu bir yürüyüş yapıcam.
Eskinin hastalıkları çok gururluydu yaa.
Tedavi olup hastalığı yenince daha gelmiyorlardı, şimdiki hastalıklarda arsız, kovuyon kovuyon gitmiyor
Dün çok yoğundum misafirlerim vardı geç gittiler. Ortalık topla falan derken yazamadım menümü. Hemen yazayım.
Sabah;
Öğle yok.
Akşam;
Su 2lt. Spor yok.
Suç benim kocada aklı sıra beni yavaş yavaş alıştırcak. Hayvana da yazık oyun sandı. Hareket edebiliyorum ama zorlanıyorum.Gecmis olsun yalnız misafirliğe köpekle gelmek yanlış olmuş bizim gibi korkanlari dusunmeleri lazım onlarida anlayabiliyorum kendileri öylesine seviyorlarki insanların korkmasini dusunemiyorlar inşalllah belinde kötü birşey yoktur
Sağol canım. Cins olarak büyük ama yaş olarak küçük hayvan 6 aylıkmış. Hollandalıların kültürü işte ama olan bana oldu.Bak bu çok doğru malesef
Köpekle gelmeleri talihsizlik olmuş bende çok korkarım ve evime kabul etmem geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canımDün çok yoğundum misafirlerim vardı geç gittiler. Ortalık topla falan derken yazamadım menümü. Hemen yazayım.
Sabah;
Öğle yok.
Akşam;
Su 2lt. Spor yok.
Evet tam senlikayy bu ben olayım, moni eşittir bu:)))
Teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?