Aynen niye bizde zayıf olmayalım demi
Aynen bende çok korkarim kalp atışım hızlanır bayilacak gibi olurum bana göre bu korkular cocuklke yenilebilir ama gelmisiz kaç yaşına bu yaşta bu konuda istarci olmamak lazimBüyük konuşmak istemem, bana köpeğiyle gelen olsa içeri almam.
Bi komşumun var, bazen köpeği gezdirirken uğrar, kapıdan diyeceğini der içeri girmez.
Yanlış anlaşılmak istemem, köpekleri severim ama uzaktan. Yanıma yaklaştığı zaman istemeden titriyorum
Bizde bugün evdeydik kizlarimla leslie yaptık bana eşlik ettiler sağolsunlar sonra ben onlara kek börek yaptım annem babamda geldi çay içtik onlar yaptiklarimi yerken ben sadece portakal yedimaferin bana
Az önce içtim elektrikli battaniyeyi de koltuğa serdim sıcak sıcak yatıyorumRakip gibi rakip helal olsun
Yaaa cok gecmis olsun canm büyük talihsizlik olmuş kas gevşetici varsa ic iyi gelir
Ben bugün nöbetçiyim.haliyle spor yapamadım ve yemekte ne varsa onu yemek zorunda kaldım.sende işler nasıl?
Öğleni atlayıp bol ara öğün yapınca bana da aynısı oluyor.haftasonu genelde bu şekilde oluyor.Selam kızlar;
Bugün iki ara öğün yapmama rağmen o kadar acıktım ki
Ekmek falan da yemedim ki acıktırsın
Baya zorlu geçti günüm
Tüm günü mahvetmemek adına, akşam saldırmıcam
Birazdan akşam yemeğini yiyip kapatıcam günü
Uyuyana kadar acıkırsam ki; tam doymadığım için acıkırım doğal olarak; o zaman yoğurt ya da bir meyve
Meyve de kilo yapıyor biliyorum ama ; ekmek, Abur cubur, tatlı vb yemekten yeğdir
En azından açlığımı bastırır bir nebze de olsa
Bende aynı şekilde korkuyorum hele üstüme atlamaya kalksa düşüp bayılacak gibi oluyorum. Eşim çok istiyordu köpek almak ama dün gördü bu işin olmayacağını.Büyük konuşmak istemem, bana köpeğiyle gelen olsa içeri almam.
Bi komşumun var, bazen köpeği gezdirirken uğrar, kapıdan diyeceğini der içeri girmez.
Yanlış anlaşılmak istemem, köpekleri severim ama uzaktan. Yanıma yaklaştığı zaman istemeden titriyorum
Bende menümü yazayım
Sabah
Bir kase sütün içine üç yemek kaşığı yulaf ezmesi ve bir çay kaşığı tarçın
Öğle
Bir tabak kuru baklagil detoksu
Ara
Bir fincan türk kahvesi
Akşam
Kuru baklagil detoksu
Ara
Bir portakal
Bir bardak zerdeçallı süt
Su 3 litre
Spor 35 dakika leslie 140 puan
15 dakika pilates 45 puan
Toplam :185 puan
moni aeben
Başlamışsın detoksa. Baş dönmesi falan olmadı değil mi?
Benim iyi bugün şükür vallaBen bugün nöbetçiyim.haliyle spor yapamadım ve yemekte ne varsa onu yemek zorunda kaldım.sende işler nasıl?
Sabah
1,5 dilim fırında kızarmış ekmek
1 dilim peynir
Öğle
2 lahmacun
1 porsiyon salata
1 ayran
Akşam
Omlet
1 elma
1 dilim peynir
1 açma
Su : 2 lt
Spor : 30 dk yürüyüş
moni Bugün tüm gün dışardaydım sınav vardı görevliydim. Öğle protein ağırlıklı bir şey tercih ettim. Pek ızgara filan bulamadım güvenilir yer. Yediklerimin kalorisi yaklaşık 1000 şeklinde daha az da olabilir tabi düşürmeye çalışacağım ins. Akşam açma olmadı ama ekmek türevi yiyeceğim pek bişey yoktu onu yedim. Kalori olarak 1000 den fazla da değil. Yarın öğle için salata filan hazırlayacağım.
İyi akşamlar.
Sabah:tb ekmeğine tost,omlet
Ara:1elma
Öğle:5 kaşık türlü yemeği,3kaşık bulgur pilavı,salata
Ara:1avuç çekirdek
Akşam:5 kaşık kısır,bol yeşillik,ayran
Ara:2mandalina,1/2 portakal
2.5lt su.spor yapamadım nöbetçiyim.yemek seçme şansım da yoktu porsiyona dikkat ettim.tartı öncesi karbonhidrat almayı hiç sevmem normalde artı çıkarıyor ams yapacak birşey yok
Yok olmadı canım bugün iyi hissedince kendimi en azından iki gün yapayım dedim
Kuru baklagil detoksumun içinde ne var paylaşayım sizinle menü yorumu için
6 şar kaşık kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek bir salatalık rendesi bir demet maydanoz ve dereotu kuru nane sarımsaklı yoğurt çok az tuz ve pulbiber
Hepsini karıştırıp acıktıkça yiyorum ama iki tabak yetti bana yarımada yeter yemeğim
Bugünkü menümü ekleyeyim hemen
Sabah-öğlen 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek
Ara öğün: 1 kurabiye
Aksam: fırında karnabahar ayran
Başka birşey yemem artık bugün
Yarim saat leslie yaptım puan yazmışsınız ama ben neye göre yazacagimi bilemedim
1.5 litre su
Geldim geldim canlarimmmyasom7272 dön artık yaa.bak sen olmayınca hep eksik burası
Dur hemen yaziyim saram böyle ac karnına içtiğiniz limon greyfurt suları sizi gastrit reflu hastası yapar böyle şeylere gerek yok normal beslenen lutfennnBiliyormusun bende bu akşam greyfurt alıp sabah kahvaltısında içsemmi diye düşündüm ama şu ara ilaç kullanıyorum greyfurtu tansiyon ilacı kullananların yememesi gerekli ama troit ve kortizonlada etkileşime geçiyormu bilmiyorum doktoruma sormam lazım
DoktorumBenim iyi bugün şükür valla
Ne iş yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?