Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen bende çok korkarim kalp atışım hızlanır bayilacak gibi olurum bana göre bu korkular cocuklke yenilebilir ama gelmisiz kaç yaşına bu yaşta bu konuda istarci olmamak lazim

Bende menümü yazayım
Sabah
Bir kase sütün içine üç yemek kaşığı yulaf ezmesi ve bir çay kaşığı tarçın

Öğle
Bir tabak kuru baklagil detoksu

Ara
Bir fincan türk kahvesi

Akşam
Kuru baklagil detoksu

Ara
Bir portakal
Bir bardak zerdeçallı süt

Su 3 litre
Spor 35 dakika leslie 140 puan
15 dakika pilates 45 puan
Toplam :185 puan

moni aeben

Öğleni atlayıp bol ara öğün yapınca bana da aynısı oluyor.haftasonu genelde bu şekilde oluyor.

Bende aynı şekilde korkuyorum hele üstüme atlamaya kalksa düşüp bayılacak gibi oluyorum. Eşim çok istiyordu köpek almak ama dün gördü bu işin olmayacağını.
Bi de bizim kış bahçemiz var yemek masamız orda. Kış bahçesinin dışında da normal bahçemiz var. Köpek bahçede olmasına rağmen sürekli diken üstündeydim rahat rahat oturup sohbet edemedim bile.

Başlamışsın detoksa. Baş dönmesi falan olmadı değil mi?

Sabah
1,5 dilim fırında kızarmış ekmek
1 dilim peynir

Öğle
2 lahmacun
1 porsiyon salata
1 ayran

Akşam
Omlet
1 elma
1 dilim peynir
1 açma

Su : 2 lt
Spor : 30 dk yürüyüş

moni Bugün tüm gün dışardaydım sınav vardı görevliydim. Öğle protein ağırlıklı bir şey tercih ettim. Pek ızgara filan bulamadım güvenilir yer. Yediklerimin kalorisi yaklaşık 1000 şeklinde daha az da olabilir tabi düşürmeye çalışacağım ins. Akşam açma olmadı ama ekmek türevi yiyeceğim pek bişey yoktu onu yedim. Kalori olarak 1000 den fazla da değil. Yarın öğle için salata filan hazırlayacağım.

İyi akşamlar.
Sabah:tb ekmeğine tost,omlet
Ara:1elma
Öğle:5 kaşık türlü yemeği,3kaşık bulgur pilavı,salata
Ara:1avuç çekirdek
Akşam:5 kaşık kısır,bol yeşillik,ayran
Ara:2mandalina,1/2 portakal
2.5lt su.spor yapamadım nöbetçiyim.yemek seçme şansım da yoktu porsiyona dikkat ettim.tartı öncesi karbonhidrat almayı hiç sevmem normalde artı çıkarıyor ams yapacak birşey yok

Kuru baklagil detoksumun içinde ne var paylaşayım sizinle menü yorumu için

6 şar kaşık kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek bir salatalık rendesi bir demet maydanoz ve dereotu kuru nane sarımsaklı yoğurt çok az tuz ve pulbiber

Hepsini karıştırıp acıktıkça yiyorum ama iki tabak yetti bana yarımada yeter yemeğim

Bugünkü menümü ekleyeyim hemen
Sabah-öğlen 1 yumurta 3 zeytin 2 dilim ekmek
Ara öğün: 1 kurabiye
Aksam: fırında karnabahar ayran
Başka birşey yemem artık bugün
Yarim saat leslie yaptım puan yazmışsınız ama ben neye göre yazacagimi bilemedim
1.5 litre su

Aslında açma olmayaydı çok iyi olurdu. Her öğünde ekmek türevi yemek zorunda değilsin ki?
kahvaltı 1.5 dilim ekmek, 1 lahmacun 2dilim ekmek yapar etti sana 5.5 dilim ekmek. 1 açma 400 kalori civarında ve o kalorinin büyük çoğunluğu karbon ve yağdır.
1.8 porsiyona yakın meyve ve sebze yedin kolesterol dengelir.
Protinin de var. Ancak karbon çok fazla. Karbon fazla olunca da kalori az olsa kilo verirsin ancak giden kilolar yağdan değil kastan olur. Yarın biraz daha dikkatli olarak bunu dengelemelisin

2 porsiyona yakın meyve yedin. Meyvelerle birlikte az bi süt içtiysen iyi içmediysen kötü
Akşam vakitlerinde meyve yememeye dikkat et
Karbonu bol proteini az bi menü olmus

Yok olmadı canım bugün iyi hissedince kendimi en azından iki gün yapayım dedim

Niyetin o yöndeydi iyi yaptın

Nerdeyse ihtiyacın herşeyden minimum düzeyde var zaten listede

1. sayfada her sporun kendi puanı var oraya bakarsan ona göre bi puanlamanı yapabilirsin. leslienin dakikası 4 ya 30 dakika yaptın 4le çarp sonuç puanın olmuş oluyor.
Menüne gelelim Az salata ve meyve yemişsin (Daha doğrusu yememişsin) ona dikkat etmelisin. Az protein var. Artırmalısın.

Dur hemen yaziyim saram böyle ac karnına içtiğiniz limon greyfurt suları sizi gastrit reflu hastası yapar böyle şeylere gerek yok normal beslenen lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…