Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım şu bayağı içiyorum yeterli düzeyde
Spor yapamadı.olcmedigim için gelip gidip içince tam aklımda tutamadim
Kızlar iyi akşamlar üç gündür hastanedeyim yatış yaptılar en son boğazımdan kan geldi öksürmekten boğazım yara olmuş çok hastayım aranıza katılmıyorum diye kızmayın bana ...

Geçmiş olsun canım

Kızlar iyi akşamlar üç gündür hastanedeyim yatış yaptılar en son boğazımdan kan geldi öksürmekten boğazım yara olmuş çok hastayım aranıza katılmıyorum diye kızmayın bana ...
Yaaa cok gecmis olsun canm
Hangi arada neyi yedigini bu sekilde anlayamıyorum canm menülerini yazarken ögün ara ögün ara şeklinde yazarmisin sana zahmet yarin telafi edersn sen hic kacamak yapmiyorsn zaten normalde
Canm öglen karnabahar yaninda da yogurt ekleyebilirdin cok harika menün yine afiyet olsun

Canım şu bayağı içiyorum yeterli düzeyde
Spor yapamadı.olcmedigim için gelip gidip içince tam aklımda tutamadim

Geçmiş olsun canım

Yazmadığından sormuştum
İçilen suyun yeterli düzeyde olup olmadığını anlamak için güzel bi yöntem var aslında
İdrarın renginden anlaşılıyor
Koyu ise vücudun suya ihtiyacı var
Şeffafsa yeterli oranda su içilmiş demektir
Bilmeyen arkadaşlar için de söylemiş olayım

Olur bundan sonra öyle yazarım.

Selam arkadaşlar. Dsha önce de dediğim gibi bugün kendimi saldığımın son günüydü ( nasıl bi cümle oldu ya :) ) yani cıslı mıslı yediğimin son günü lütfen affedin. Diyet ve egzersiz programı indirdim telefona, çok güzel uyacağım inşallah. Zaten bu hafta da 71e füşemezsem yani 1-2 kilo veremezsem ayrılırım belki gruptan çğnkü ortalamayı düşürmeye hakkım olmadığını düşünüyorum. Ama verirsem tabi son gaz devam bu bir takım işi. Sınav sonrası o gözlemeleri yemeyecektimmm ama dışarıda yemek yiyemiyoruz ne yapalım, zaten oglan için yapmıştım ben sınavdayken acıkırsa, babası yedirsin diye
Menü
Saat 11.00
İki gözleme

Saat 14.00
1 kase çorba ( karnabahar)
Az balık

Saat 20.00
5 kaşık makarna
Elma
Su : 2 litre

Spor : 5 dakika bisiklet
5 dakika da parktaki diğer aletlerle yaptım karışık
....

Dediğim gibi bugün benşm için bir milat . kendime diyet instagramı bile açtım o denli gaza geldim tabş takipçim falan yok sadece motive amaçlı açtım . yarınki tartıda fazla çokabilirim çünkü çok şiştim gibi hissediyorum ama cuma gününe inecek inşallah

Beni tutma da kimi tutarsan tut

Bu kadar da net bir insanımdır
Ahahahahahaha :)
Kizzz obezto bugün dogum günü vardi demi ?
Bünyeden bünyeye farklılık gösterir bence
Midem açken kafama hiçbişey girmez okuduğum her şeyi bi yemeği çağrıştırır çünkü
Benmde aklim hep yiyeceklerime gider şurdan biran önce kalkıp ne yesem diye düşünürüm
Antepia27 fatmam nasılsın canim ?cok özledim hepinizi
obezzto canim dünürüm ne yapiyon bakim ayy sanki yıllardır yokmuşum gibiyim
Hosgeldiniz

Allaha bin şükür geçmişi bitirdim simdi menü yazma sırası menüm

Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 ceviz
Domates salatalik

Ara 1 bardak süt
Yarim elma

Aksam
1 kase çorba
1 but
Az yogurtlu tarator
1 dilim ekmek

Ara 1 dilim köme
1 rezene

Su 2 litre
Spor 10 bin adim

Önemli değil yaa
:)))

Gayet iyi
Afiyet olsun

Antepia27 fatmam nasılsın canim ?cok özledim hepinizi
obezzto canim dünürüm ne yapiyon bakim ayy sanki yıllardır yokmuşum gibiyim
sonunda geldin yasminim.bana da bayağı uzun geldi yokluğun

Ahahahahahaha :)

Kizzz obezto bugün dogum günü vardi demi ?

Benmde aklim hep yiyeceklerime gider şurdan biran önce kalkıp ne yesem diye düşünürüm

Hosgeldiniz
vardı esmerim. Allah tan uzuun bir süre yok

İyi akşamlar hanımlar ben geldim

Menüm

Sabah kahvaltısı
Sucuklu yumurta
Yeşil zeytin
Süzme peynir yarım kk
Üç Çatal tulum peyniri

Ara
Latte (Uf bunu görmeyin ya öğlen alışveriş yaptım latte bardağı almıştım onun hevesine gelince yapıp içtim)

Akşam
İki kepçe yoğurt çorbası
Bir porsiyon Bulgurlu pırasa yemeği
Salata

Son zamanlarda farkettim bulgur beni şişiriyor ne zaman bulgur yesem ertesi gün artı görüyorum inşallah yarın artı görmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…