- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
O vakit seni tuttum, görüyüm seni , beni mahçup etmeBeni tutma da kimi tutarsan tut
Bu kadar da net bir insanımdır
Aynen deme insanlar anlamıyorlar azcık kilo verince tamam sen böyle güzelsin daha kilo verme, diyet yapma vs diyip duruyorlar sinir bir durum oluyor.
Kız sen niye bu kadar az yedin? Tamam kapısıyoz da sağlığını ihmal etme. Bak alırım kaptandan sopasını
Öğle?
Yağsız tuzsuz bir salata ise eğer 8 kalori ediyor
Kurabiyelerin fazla olmuş proteinin az olmuş
Kurabiyenin tarifini verir misin? yapmak isteyen olursa yapar. 2 hafta sonra misafirlerim gelecek o zaman yapabilirim ben de
Ben yine derim salatayı sen alışana kadar
Her gün itinayla salata hatırlatılır
Ben de yapmayı düşünenlerdenim bakalım ne ara yaparım.
Ya da fazla düşünmeyip yarın direk yapayım
Sporunla suyunu yazmamışısın
Kızlar iyi akşamlar üç gündür hastanedeyim yatış yaptılar en son boğazımdan kan geldi öksürmekten boğazım yara olmuş çok hastayım aranıza katılmıyorum diye kızmayın bana ...
Sağol canımGemis olsun ablam-
Yaaa cok gecmis olsun canmKızlar iyi akşamlar üç gündür hastanedeyim yatış yaptılar en son boğazımdan kan geldi öksürmekten boğazım yara olmuş çok hastayım aranıza katılmıyorum diye kızmayın bana ...
Hangi arada neyi yedigini bu sekilde anlayamıyorum canm menülerini yazarken ögün ara ögün ara şeklinde yazarmisin sana zahmet yarin telafi edersn sen hic kacamak yapmiyorsn zaten normaldeBen de menümü vereyim
(Uzun zamandır kaçamak yapmıyordum bugün yaptım)
Sabah
Yarım dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
5 tane siyah zeytin
1 dilim süzme peynir
Öğle
1 porsiyon tavuk ciğeri kavurma (Yağsız-tuzsuz)
Yarım porsiyon siyez bulgur pilavı
Salata
Akşam
1 kase tarhana çorbası
3 tane kepekli grissini
Aralar
1 dilim bisküvili pasta
Yarım dilim peynirli börek
1 portakal
1 kase yoğurt
Su
3350 ml
Spor
5000 adım = 40 puan
80 dakika kardiyo = 320
Toplam=360
Yorumlayın bakayım nerede hata yaptım?
Canm öglen karnabahar yaninda da yogurt ekleyebilirdin cok harika menün yine afiyet olsunBende menumu yazayim .
Kahvaltı 1 dlm cvd ekmegi ,1 haslanmis yumurta 1 domates , yarim salatalik, 2 kuru kayisi , 1 ceviz
Ara Yogurt 1 kase
Ogle Karnabahar yemegi
Ara yesil cay
Aksam 1 kase yesil mercimek corbasi + salata
Ara 1 dlm elma 1 dlm portakal 2 dlm muz
Su 2.5 litre
Spor 1 saat leslie 240 pn
30dakika yuruyus 120 pn
Toplam 360 pn
Canım şu bayağı içiyorum yeterli düzeyde
Spor yapamadı.olcmedigim için gelip gidip içince tam aklımda tutamadim
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun arkadaşım rabbim safi ismiy 'le şifa versin insKızlar iyi akşamlar üç gündür hastanedeyim yatış yaptılar en son boğazımdan kan geldi öksürmekten boğazım yara olmuş çok hastayım aranıza katılmıyorum diye kızmayın bana ...
Yaaa cok gecmis olsun canm
Hangi arada neyi yedigini bu sekilde anlayamıyorum canm menülerini yazarken ögün ara ögün ara şeklinde yazarmisin sana zahmet yarin telafi edersn sen hic kacamak yapmiyorsn zaten normalde
Canm öglen karnabahar yaninda da yogurt ekleyebilirdin cok harika menün yine afiyet olsun
Ahahahahahaha :)Beni tutma da kimi tutarsan tut
Bu kadar da net bir insanımdır
Kizzz obezto bugün dogum günü vardi demi ?Bugünkü menüm
Sabah 11.00
Bir haşlanmıs yumurta, peynir, zeytin, domates, turp, bir dilim ekmek
Ögle 16.00
Üç sarma, üç bir kaşık patates salatası, üç kaşık tarator,bir dilim ıspanaklı börek
Akşam: bir dilim kereviz, bir bardak ayran
Su:1.5 litre
Spor:yok
Benmde aklim hep yiyeceklerime gider şurdan biran önce kalkıp ne yesem diye düşünürümBünyeden bünyeye farklılık gösterir bence
Midem açken kafama hiçbişey girmez okuduğum her şeyi bi yemeği çağrıştırır çünkü
Hosgeldiniz
:)))sabotaj var kaptanım
Arkadaş zayıflama topiğine kurabiyeli börekli foto atıyo
Tahminim diğer takımların ajanı olabilir
Ama bu resmen mahalle baskısı canımO vakit seni tuttum, görüyüm seni , beni mahçup etme
çok geçmiş olsun canım, kendine dikkat etKızlar iyi akşamlar üç gündür hastanedeyim yatış yaptılar en son boğazımdan kan geldi öksürmekten boğazım yara olmuş çok hastayım aranıza katılmıyorum diye kızmayın bana ...
Sağol :)))Ovvv böyle cok heyecanlı oluyor yahu yandaş topalamak felan
İste bu fatma ablacim cok iyi afiyet olsun
Birsey demiyormafiyet olsun
Önemli değil yaaCok sevindim demekki miden alıştı diyete
Ya sadece patates olsa inan hic birsey demeyecektm hem patates hem pilav hemde aksam yemek icin bana cok fazla geldi iki ögün beslenmiş ama keske 3 ögün olsaydi da o karbonhidrattan alacagi kaloriyi öglen daha güzel bir sebze yada protein grubundan almis olsaydi birde doymadigini belirtmis o yüzden o sekilde yazdım birde diyete yeni baslandigi zaman patates pilav makarna felan bana diyetisyenim hic vermezdi ekmek elbet yerdim ama vücut bi kendine gelsin diyet havasina girsin isterdi o yüzden de dedm ama @cascade- beni yanlis anladi sanrm
Gayet iyiAllaha bin şükür geçmişi bitirdimsimdi menü yazma sırası menüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 ceviz
Domates salatalik
Ara 1 bardak süt
Yarim elma
Aksam
1 kase çorba
1 but
Az yogurtlu tarator
1 dilim ekmek
Ara 1 dilim köme
1 rezene
Su 2 litre
Spor 10 bin adim
sonunda geldin yasminim.bana da bayağı uzun geldi yokluğun
vardı esmerim. Allah tan uzuun bir süre yokAhahahahahaha :)
Kizzz obezto bugün dogum günü vardi demi ?
Benmde aklim hep yiyeceklerime gider şurdan biran önce kalkıp ne yesem diye düşünürüm
Hosgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?