Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende son zamanlarda aynı şeyden müzbadiribim ne yapmak gerek acaba

İnşallah motive olur da kilo verirsin. Takımdan kalıp kalmamandan ziyade kilo verip mutlu olmanı isterim. Ki genel itibariyle de bunu takımda kalarak yapabilirsin. Ben bireysel de diyet yaptım, takımla da şimdi yapıyorum. Bilmediğim bir çok şeyi öğrenmiş oldum ve bildiklerimi de paylaşma imkanı buldum. Bu yüzden bir grupta olmak hem bilgi paylaşımı hem de motive olmak için önemli

Benmde aklim hep yiyeceklerime gider şurdan biran önce kalkıp ne yesem diye düşünürüm

Yemeği aklıma getirmemek için sürekli zihnimi meşgul tutuyorum. Zihnim saçma salak bi şekilde süreklı konuşuyor

Ama bu resmen mahalle baskısı canım

Zorla kilo verdirir bu takım insana

Madem zorla kilo veriyon o zaman ben de seni tutuyorum

Bulgur ödem yapar tartı günlerinden önceki gün yemeyin diye o yüzden diyoz ya

Gayet iyi
Afiyet olsun
Teşekkürler
sonunda geldin yasminim.bana da bayağı uzun geldi yokluğun

vardı esmerim. Allah tan uzuun bir süre yok
Ona ragmen iyi atlatmissin canm cok abes bir durum yoktu menünde tebrik ediyorum
Bulgurun su tutma gibi bir durumu var malesef afiyet olsun canm
Bende son zamanlarda aynı şeyden müzbadiribim ne yapmak gerek acaba
Kayısı çayı icin ara öğün de gün kurusu yiyin canm

Bol bol maydanoz yemek lazım, yoğurt yemek vs
Yoğurt bol bol olamayacak ha
Bol maydanoz olacak
Yoğurda pulbiber serpip de yenilebilir o da ödem atar
Aa evet bi ara yapmıştım pul biberli yoğurt kürünü , şimdi yapsam yarınki tartı gününü kurtabilir miyim sence ?

Herkese iyi geceler
Bugün çok çok serbest bi gün oldu çok Üzgünüm regl den dolayı galiba
Menüm berbat
Su 2 lt. Spor 120×3=360
Spor ceza olarak 2 saat yürüdüm ama yeterli olmaz yarın da spor yapıcam inşallah

Menünü yaz lütfen gıdıcım hepimizin kontrolden çıktığı zamanlar oluyor yaz ki bir daha yapma

Menünü yaz lütfen gıdıcım hepimizin kontrolden çıktığı zamanlar oluyor yaz ki bir daha yapma
Tatlılar falan bir sürü şey ....
Kızların canı çeker diye yazmak istemiyorum
Kontrol den çıkmak çok berbat bi his
Ufacık lokal başladı herşey bişey olmaz bişey olmaz dedim sonu hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…