- 1 Şubat 2014
- 1.590
- 4.179
- 333
Yarın tartı günü değil mi? Bakalım regl 2. günü olacak yarın. Bir de farkettim iki üç haftadır kabızlıkta var ben de. Form çay takviyesi de yaptım ama yok. İleri düzey değil ama sabah mesela kalktığımda fazla çıkmama sebep oluyor. Belki içtiğim ilaçların yan etkisi öyle yaptı.
Selam arkadaşlar. Dsha önce de dediğim gibi bugün kendimi saldığımın son günüydü ( nasıl bi cümle oldu ya :) ) yani cıslı mıslı yediğimin son günü lütfen affedin. Diyet ve egzersiz programı indirdim telefona, çok güzel uyacağım inşallah. Zaten bu hafta da 71e füşemezsem yani 1-2 kilo veremezsem ayrılırım belki gruptan çğnkü ortalamayı düşürmeye hakkım olmadığını düşünüyorum. Ama verirsem tabi son gaz devam bu bir takım işi. Sınav sonrası o gözlemeleri yemeyecektimmm ama dışarıda yemek yiyemiyoruz ne yapalım, zaten oglan için yapmıştım ben sınavdayken acıkırsa, babası yedirsin diye
Menü
Saat 11.00
İki gözleme
Saat 14.00
1 kase çorba ( karnabahar)
Az balık
Saat 20.00
5 kaşık makarna
Elma
Su : 2 litre
Spor : 5 dakika bisiklet
5 dakika da parktaki diğer aletlerle yaptım karışık
....
Dediğim gibi bugün benşm için bir milat . kendime diyet instagramı bile açtım o denli gaza geldim tabş takipçim falan yok sadece motive amaçlı açtım . yarınki tartıda fazla çokabilirim çünkü çok şiştim gibi hissediyorum ama cuma gününe inecek inşallah
Benmde aklim hep yiyeceklerime gider şurdan biran önce kalkıp ne yesem diye düşünürüm
Ama bu resmen mahalle baskısı canım
Zorla kilo verdirir bu takım insana
Allaha bin şükür geçmişi bitirdimsimdi menü yazma sırası menüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 ceviz
Domates salatalik
Ara 1 bardak süt
Yarim elma
Aksam
1 kase çorba
1 but
Az yogurtlu tarator
1 dilim ekmek
Ara 1 dilim köme
1 rezene
Su 2 litre
Spor 10 bin adim
İyi akşamlar hanımlar ben geldim
Menüm
Sabah kahvaltısı
Sucuklu yumurta
Yeşil zeytin
Süzme peynir yarım kk
Üç Çatal tulum peyniri
Ara
Latte (Uf bunu görmeyin ya öğlen alışveriş yaptım latte bardağı almıştım onun hevesine gelince yapıp içtim)
Akşam
İki kepçe yoğurt çorbası
Bir porsiyon Bulgurlu pırasa yemeği
Salata
Son zamanlarda farkettim bulgur beni şişiriyor ne zaman bulgur yesem ertesi gün artı görüyorum inşallah yarın artı görmem
Bende son zamanlarda aynı şeyden müzbadiribim ne yapmak gerek acaba
hoşbuldukAhahahahahaha :)
Kizzz obezto bugün dogum günü vardi demi ?
Benmde aklim hep yiyeceklerime gider şurdan biran önce kalkıp ne yesem diye düşünürüm
Hosgeldiniz
Evet gerçekten bunu kendim de deneyimliyorum artık ama pırasaya da pirinç koymaktan iyidir diye düşünerek bulgur koymuştumBulgur ödem yapar tartı günlerinden önceki gün yemeyin diye o yüzden diyoz ya
Evet gerçekten bunu kendim de deneyimliyorum artık ama pırasaya da pirinç koymaktan iyidir diye düşünerek bulgur koymuştum
TeşekkürlerGayet iyi
Afiyet olsun
Ona ragmen iyi atlatmissin canm cok abes bir durum yoktu menünde tebrik ediyorumsonunda geldin yasminim.bana da bayağı uzun geldi yokluğun
vardı esmerim. Allah tan uzuun bir süre yok
Bulgurun su tutma gibi bir durumu var malesef afiyet olsun canmİyi akşamlar hanımlar ben geldim
Menüm
Sabah kahvaltısı
Sucuklu yumurta
Yeşil zeytin
Süzme peynir yarım kk
Üç Çatal tulum peyniri
Ara
Latte (Uf bunu görmeyin ya öğlen alışveriş yaptım latte bardağı almıştım onun hevesine gelince yapıp içtim)
Akşam
İki kepçe yoğurt çorbası
Bir porsiyon Bulgurlu pırasa yemeği
Salata
Son zamanlarda farkettim bulgur beni şişiriyor ne zaman bulgur yesem ertesi gün artı görüyorum inşallah yarın artı görmem
Kayısı çayı icin ara öğün de gün kurusu yiyin canmBende son zamanlarda aynı şeyden müzbadiribim ne yapmak gerek acaba
gezegenim özledinmi beni en cok beni özledin demi?Banada çok uzun geldi, yeşil yazıları görmemek.
Bide lila olan geleydi
Aa evet bi ara yapmıştım pul biberli yoğurt kürünü , şimdi yapsam yarınki tartı gününü kurtabilir miyim sence ?Bol bol maydanoz yemek lazım, yoğurt yemek vs
Yoğurt bol bol olamayacak ha
Bol maydanoz olacak
Yoğurda pulbiber serpip de yenilebilir o da ödem atar
canımsın haber edeydin jetime atlar gelirdimsonunda geldin yasminim.bana da bayağı uzun geldi yokluğun
vardı esmerim. Allah tan uzuun bir süre yok
Yoğurt zencefil zerdeçal tarcinda yapabilirsinAa evet bi ara yapmıştım pul biberli yoğurt kürünü , şimdi yapsam yarınki tartı gününü kurtabilir miyim sence ?
Menünü yaz lütfen gıdıcım hepimizin kontrolden çıktığı zamanlar oluyor yaz ki bir daha yapmaHerkese iyi geceler
Bugün çok çok serbest bi gün oldu çok Üzgünüm regl den dolayı galiba
Menüm berbat
Su 2 lt. Spor 120×3=360
Spor ceza olarak 2 saat yürüdüm ama yeterli olmaz yarın da spor yapıcam inşallah
Yoğurt zencefil zerdeçal tarcinda yapabilirsin
Evet mideyi yakiyor biraz ama iyi yag yaktirip ödem attırıyorToz zerdeçal mahvediyor midemi ya fena bi kokusu varpulbiberi tercih ederim
Tatlılar falan bir sürü şey ....Menünü yaz lütfen gıdıcım hepimizin kontrolden çıktığı zamanlar oluyor yaz ki bir daha yapma
Biri günahımımı aldı negezegenim özledinmi beni en cok beni özledin demi?@aebeni özleme kıskanırım @aeben bacım nerde şaka bi yana gene hangi gezmelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?