Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne olursan ol yine gel yasminim

Yulaf ile krep nasıl oluyor guzelmi insan sıkılıyor aynı şeyleri yemekten değişiklik istiyor
Canim yulafi rondodan gecirip un haline getirdim sonra sut ve yumurta ilavesiyle cirptim krep kivamina gelince pisirdim

Kızlar iyi akşamlar üç gündür hastanedeyim yatış yaptılar en son boğazımdan kan geldi öksürmekten boğazım yara olmuş çok hastayım aranıza katılmıyorum diye kızmayın bana ...
Cok gecmis olsun canim

Ay çok mutlu oldum menümun tamam olmasına hep birşeyler eksik yada fazlaydı evet krebi bende yarın yapiyim en iyisi peki 1adet yenebilir degilmi

Bugünkü menüm

Sabah 11.00
Bir haşlanmıs yumurta, peynir, zeytin, domates, turp, bir dilim ekmek

Ögle 16.00
Üç sarma, üç bir kaşık patates salatası, üç kaşık tarator,bir dilim ıspanaklı börek

Akşam: bir dilim kereviz, bir bardak ayran

Su:1.5 litre
Spor:yok

Bismillah diyip ilk yorumumu yapayım öğlen dengeli olmuş ama akşam iki dilim ekmek olmuş salata yoğurt vs yok diyip kaciyorum

Kızlar iyi akşamlar üç gündür hastanedeyim yatış yaptılar en son boğazımdan kan geldi öksürmekten boğazım yara olmuş çok hastayım aranıza katılmıyorum diye kızmayın bana ...
Geçmiş olsun

Off maasallah spora bak

Gemis olsun ablam-

@sara_28
obezzto
esmerm91
Kimi tutuyum? Kim beni kendi tarafına çekecek, hadi kendinize yandaş toplayın. Böyle tadı çıkmıyor
Ovvv böyle cok heyecanlı oluyor yahu yandaş topalamak felan
İste bu fatma ablacim cok iyi afiyet olsun
Kurabiye ok ama patatese şaka yapıyorsun dimi :))
İki öğün yemek yemişim bütün gün
:)))
Patates dediğin kızartma değil ki
Beş kaşık yaa
Gözünü seveyim yapma
Birsey demiyorm afiyet olsun

Bismillah diyip ilk yorumumu yapayım öğlen dengeli olmuş ama akşam iki dilim ekmek olmuş salata yoğurt vs yok diyip kaciyorum

Salata ve yoğurt nerede yok arada yoğurdum var ve salatayı da öğlen yedim ya Günde 1.8 porsiyon salata ve meyve yemek yetiyor zaten
Ama evet fazla karbon var

esmerm91 iki gün aynı saatte açıktım ama bu gün hiç açlık hissetmedim doydum şükür canım
Cok sevindim demekki miden alıştı diyete
Patatesteki nişastadan dolayı karbon ağırlıklıdır ekmek yerine yenebilir o yüzden patatese laf etmiştir.
Ya sadece patates olsa inan hic birsey demeyecektm hem patates hem pilav hemde aksam yemek icin bana cok fazla geldi iki ögün beslenmiş ama keske 3 ögün olsaydi da o karbonhidrattan alacagi kaloriyi öglen daha güzel bir sebze yada protein grubundan almis olsaydi birde doymadigini belirtmis o yüzden o sekilde yazdım birde diyete yeni baslandigi zaman patates pilav makarna felan bana diyetisyenim hic vermezdi ekmek elbet yerdim ama vücut bi kendine gelsin diyet havasina girsin isterdi o yüzden de dedm ama @cascade- beni yanlis anladi sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…