Arkadaşlar çok belli değil ama fotodaki ter değil ıslaklık, öyle ki pembiş sütyen kolu bile belli :) ama neden böyle çünkü bu bacınız hırs yaptı ve yağmurun altında bisiklet sürdü :)) olcak inşallah. İlk gün bi hata yaptım ama yavaş yavaş aşacağım hataları
Bütün ailem oradaAilen burda mi canm ? Ne zaman geliyorsunuz ? Senin adina cok sevindm
Oyyy
Ay ne guldum yaa :))Benim annemin arkadaşını hatırlattı bana kadın her akşam yürüyüşe çıkardı az bi mesefe değildi ha gitti 2 saatlik yol yürüyordu ama kilo alıyor vermiyordu. 4 ay boyunca yürüdü baktı kilo veremiyom bıraktı. Sebebi de yürürken acıkıyormuş alıyormuş 5 liralık ekmek yiye yiye gidiyormuş. Bu olay on yıl önce yaşandı o zamanın 5 lirasıylan hesap edin. O geldi aklıma diyette ama kilo alıyor
Dertler bitmez ki şu an bekarım evlen evlen baskısı. Çünkü insanlar bıkmadan usanmadan bütün insanların kendileri gibi olmasını isterler bu yüzden de var güçleriyle çalışırlar. Ne yapsak beğendirememe nedenimiz bu işte. Evlensen çocuk, çocuk yapsan 1 çocuk daha vs derken sürekli bişeyler bulurlar. Kilolusun kilo ver, kilo verdin zayıflıktan ölecen kilo al.
Bu yaz gideyim başlarlar kilo al diye ben biliyorum malımı ama dinleyen kiim
Sağlıkla ilgili bir problemim vardı onu yüzünden pek uğrayamıyorum
Menüm
12.00 öğle
2 dilim ekmek
, marul&soğan
16.00 akşam
1.5 tabak kuru fasulye
Tuzsuz haşlanmış 2 küçük tavuk kanat
Tuzsuz salata
18.00
2 elma
Su : 1.75 lt şimdilik
Spor : 14 dakika bisiklet
Bunlar dakika değil adet
50 bacak açma
50 bel çevirme
110 kol çevirme
50 uzay yürüyüşü...
Bu arada saat 14te bi kaçamak oldu ama bu sondu bir daha olmayacak
Bu günkü menüm
Sabah
1 yumurta ile menemen
1 k.k peynir
6 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
Çay
Ara 1 mandalina
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
3 tane ıspanaklı içli köfte
2 kaşık yoğurt,birazda turşu
Ara 1 elma 1 kahve
Akşam
1 tabak Yoğurtlu kereviz
Ara şuan canım pek istemiyor belki yerim belki yemem
1 meyve 1 bardak süt
moni
Senden gördüm bende bisiklet sürecem ama evdeArkadaşlar çok belli değil ama fotodaki ter değil ıslaklık, öyle ki pembiş sütyen kolu bile belli :) ama neden böyle çünkü bu bacınız hırs yaptı ve yağmurun altında bisiklet sürdü :)) olcak inşallah. İlk gün bi hata yaptım ama yavaş yavaş aşacağım hataları
Şimdi nasılsınSağlıkla ilgili bir problemim vardı onu yüzünden pek uğrayamıyorum
Kansızlıktan sanırım biraz etkilendim yorgunluk ve halsızlık var birde sürekli kış uykusu gibi bir uyku haliŞimdi nasılsın
5 liralik ekmek haBenim annemin arkadaşını hatırlattı bana kadın her akşam yürüyüşe çıkardı az bi mesefe değildi ha gitti 2 saatlik yol yürüyordu ama kilo alıyor vermiyordu. 4 ay boyunca yürüdü baktı kilo veremiyom bıraktı. Sebebi de yürürken acıkıyormuş alıyormuş 5 liralık ekmek yiye yiye gidiyormuş. Bu olay on yıl önce yaşandı o zamanın 5 lirasıylan hesap edin. O geldi aklıma diyette ama kilo alıyor
Dertler bitmez ki şu an bekarım evlen evlen baskısı. Çünkü insanlar bıkmadan usanmadan bütün insanların kendileri gibi olmasını isterler bu yüzden de var güçleriyle çalışırlar. Ne yapsak beğendirememe nedenimiz bu işte. Evlensen çocuk, çocuk yapsan 1 çocuk daha vs derken sürekli bişeyler bulurlar. Kilolusun kilo ver, kilo verdin zayıflıktan ölecen kilo al.
Bu yaz gideyim başlarlar kilo al diye ben biliyorum malımı ama dinleyen kiim
Hadi gözünaydın :))10 günlüğüne Türkiye’ye gidiyoruzzz çok mutluyum buraya da yazayım dedim
İste o konusanlarin farkli bir kafa yapisi var hem yiyorlar hem kilo veremediklerinden sikayet ediyorlar yersen kilo veremezsn tabiya evet sanki bizden başkası kilo veremiyor isteyin gayet edin sizde verin
Geçmiş olsunboynum tutuldu ya nasıl oldu anlamadım bir anda sanki omuzumdan aşağıya bişey boşaldı boynumu döndürmekte zorlanıyorum
Spor ve menü güzelMenüm
12.00 öğle
2 dilim ekmek
, marul&soğan
16.00 akşam
1.5 tabak kuru fasulye
Tuzsuz haşlanmış 2 küçük tavuk kanat
Tuzsuz salata
18.00
2 elma
Su : 1.75 lt şimdilik
Spor : 14 dakika bisiklet
Bunlar dakika değil adet
50 bacak açma
50 bel çevirme
110 kol çevirme
50 uzay yürüyüşü...
Bu arada saat 14te bi kaçamak oldu ama bu sondu bir daha olmayacak
Afiyet olsunKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim tulum peyniri
domates salatalık
3 zeytin
1.5 dilim ekmek
Ara : kahve
Öğle: 5 kaşık ızgara mantar (yağsız)
2 dilim peynir
domates
1 dilim ekmek
Ara: kahve
Akşam: 3 4 kaşık sarma içi
Haşlanmış lahana
Ara:2 kaşık yoğurt
Su: 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?