- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Benim adet dönemimde yada yaklasinca cok oluyor öyle canm belkide dedigin gibi ilaclarinin etkiside olabilirhanımlar size bişey soracam benim bugünlerde iştahım çok arttı uzun zamandı böyle olmamıştı ne yesem diye düşünüyorum sanki doymuyorum kortizonların etkisi olabilirmi acaba yarın diyetisyenimede soracam bunu
Süper1ssatlik zumbayla enerjime enerji katmaya gidiyorum
Tek ayağımın üzerine basabilsem yürüyerek gideceğim ama şimdilik arabayla gidip geliyorum , tek ayakla bu kadar :)Senden gördüm bende bisiklet sürecem ama evde
Evet bence de :)Sanırım şimdiye kadar ki menülerin arasında en karbonsuzu bu menü oluyor.
İyi bir menü
5 liralik ekmek ha
Evlendikten sonraki cocuk baskisindan nefret ediyorum tedavi gördüğümüzü aile disindan kimseye dememiştik laf dallanip budaklanmasin diye ayyy neler cektm insanlarin anlamsiz laflarından.. hele tedavi sürecin olumsuz gidiyorsa bide insanlarin anlamsiz laflarina canın sıkılıyor
İste o konusanlarin farkli bir kafa yapisi var hem yiyorlar hem kilo veremediklerinden sikayet ediyorlar yersen kilo veremezsn tabi
Geçmiş olsun
Yazmadığından sormuştum
İçilen suyun yeterli düzeyde olup olmadığını anlamak için güzel bi yöntem var aslında
İdrarın renginden anlaşılıyor
Koyu ise vücudun suya ihtiyacı var
Şeffafsa yeterli oranda su içilmiş demektir
Bilmeyen arkadaşlar için de söylemiş olayım
O kadar iyi anlıyorumki bu duyguyu
Aynen canım hem homini gırtlak yiyolar hem Ayyy ben niye kilo veremiyorum diyorlar insanı sinir ediyorlar
Sağol canım benim
Haklisin canim yaBuraya gelmiyorsun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?