Herkesin farklı olur yaşına boyuna kilosuna hareket etme durumuna vs göre değişiklik gösteriyor. Kalori hesaplama olarak bakarsan internetten bulabilirsin onun altında kalori alınca zayıflama sağlanıyor. Benim 1800 civarı ihtiyacım olan 1200'ü geçmemeye çalışıyorum. Ben böyle olduğunu biliyorum ama yanlışım varsa arkadaşlar düzelsin lütfenHanımlar günlük kaç kalori almamiz lazım zayıflamak için
Sağol canım doğru haklisin bende bı hesaplayicidan günlük menume bakıyorum toplamda 1050 kalori oluyor bana az gibi geldi normalmi acaba oyuzden sordumİnternette hesaplayicilar vardı çeşit çeşit bunla ilgili
Sağol canım hemen bakiyorum doğru haklisinHerkesin farklı olur yaşına boyuna kilosuna hareket etme durumuna vs göre değişiklik gösteriyor. Kalori hesaplama olarak bakarsan internetten bulabilirsin onun altında kalori alınca zayıflama sağlanıyor. Benim 1800 civarı ihtiyacım olan 1200'ü geçmemeye çalışıyorum. Ben böyle olduğunu biliyorum ama yanlışım varsa arkadaşlar düzelsin lütfen
Zeynepcim ne kadar yediğnden çok ne yediğin önemlidir kilo vermek için.Hanımlar günlük kaç kalori almamiz lazım zayıflamak için
Son menün gayet güzel biraz salata ekleyip kl yükselte bilirsin sıkıntı olmaz daha iyi olurSabah
1 yumurta
Tam buğday unlu krep 2adet
Beyaz peynir
Maydonoz roka
Öğle
Pırasa yemeği
Yulafli yoğurt
Ara
3adet hurma
1 çay bardağı süt
Akşam
Ispanaklı mantarlı (yumurtalı ) kavurma
Yoğurt
Turp
1kase tarhana
Spor : 45 dk leslie 180 puan
13 dk cardio 52 puan
Toplam :232 puan
Su 2.5 -3 lt
nasılsın kuzumGünaydın kızlar hepimize mutlu bir gün diliyorum
Sabahınız hayrolsun hanımlar
Yüzünüzden gülücük , gönlünüzdenden huzur eksik olmasın
geçmiş olsun canımselam canım, sorma annem rahatsızdı onunla ilgilendim haklısın kusura bakma hastanedeydik şükür daha iyi.
Bu arada regl olacağım bugün yarın aşırı şiştim. Konuyla çok alakasız ama kızlar regl de normal dışı şişliğim oluyor ve çok ağrı çekiyorum. önerebileceğiniz bir şeyler olur mu özellikle ağrı için?
Canım akşam paylaşırım menüde herşey yiyiyorum sağlıklı tabi ama 1050 kl oluyor tabi salata olmuyor bitek sabah maydanoz roka yiyiyorumZeynepcim ne kadar yediğnden çok ne yediğin önemlidir kilo vermek için.
Örnek verecek olursak 1 dl pasta 500 kl diyelim . Koca bir tabak tavuklu salatada 500 kl .
Salata kilo vermeni sağlarken pasta kilo vermeni engeller hatta aldırabilirde.
O yüzden kl den çok gl endekse dikkat edin .
1200 kl sebze ,protein,bakliyat yersen kilo verirsin
Fakat 1200 kalorilik pasta patates pilav yersen malesef kilo vermeyi bırak alabilirsinde.
Bir dip notda çok düşük kl ile beslenmeyin uzun vadede kilo veremezsiniz.
Tamam salatada yerim buaksamSon menün gayet güzel biraz salata ekleyip kl yükselte bilirsin sıkıntı olmaz daha iyi olur
nasılsın kuzum
Tamda buZeynepcim ne kadar yediğnden çok ne yediğin önemlidir kilo vermek için.
Örnek verecek olursak 1 dl pasta 500 kl diyelim . Koca bir tabak tavuklu salatada 500 kl .
Salata kilo vermeni sağlarken pasta kilo vermeni engeller hatta aldırabilirde.
O yüzden kl den çok gl endekse dikkat edin .
1200 kl sebze ,protein,bakliyat yersen kilo verirsin
Fakat 1200 kalorilik pasta patates pilav yersen malesef kilo vermeyi bırak alabilirsinde.
Bir dip notda çok düşük kl ile beslenmeyin uzun vadede kilo veremezsiniz.
Aaa talihsizlik olmus sana yakin baska gidebilecegn iyi biri yok mu ? Hem sorun da olmasa mesela h.sonu felan da calisan ?Ben her hafta işyerinden izin alarak diyetisyen kontrolüne gidiyorumki bu artık sorun olmaya başladı diyetisyende bulunduğum yerden arabayla tam bir saat uzaklıkta bir yerde bugün sabah yine zor bela izin aldım yola çıktım tam diyetisyenin kliniğine varacam hooop telefon neymiş çocuğu hastalanmış bugünkü randevu iptal anlıyorum önemli bir durum ama insan önceden haber verir telefonum var sende erkenden ara uzaktan geldiğimi biliyosun çok sinirlendim ben biraz iş disiplini konusunda fazla hassasım anlayışsız biri değilim ama karşımdakilerdende aynı hassasiyeti bekliyorum ama nerdeee.......
Nöroloji doktoruna gittim kontrol için yüz felci geçmemiş kortizon bitti başka ilaç başlayacaz dedi bir haftalık onu içecem sonra kontrole gidecem ama belirgin düzeyde iyileşme var bu iyiye işaret dedi ona sevindim benden haberler böyle.......
Az korumaya gec istersen saracim malum uzun süredir bu yoldasin kendini cok yılmış hissediyorsan az korumaya gecip sonra yeniden devam edebilirsin.. yaz geliyor yaza kadar 60lar gelse iyi olur burda da tam gaz devam edebilirim diyorsan az daha dişini sıkmaya çalışBu ara aksilikler hastalıklar peşimi bırakmadığı için kortizonlu ilaçlarda kullanınca diyetede uymaya çalıştıkça çok yorulduğumu hissediyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor bir yandanda altı yedi aylık bir emek var ortada bunları heba etmekte istemiyorum bir halsizlik bir üşengeçlik var üzerimde bana bir akıl verin yardımcı olun buna ihtiyacım var
Gözle görülür düzelme olması bile gayet güzel, sevindim senin adına.Ben her hafta işyerinden izin alarak diyetisyen kontrolüne gidiyorumki bu artık sorun olmaya başladı diyetisyende bulunduğum yerden arabayla tam bir saat uzaklıkta bir yerde bugün sabah yine zor bela izin aldım yola çıktım tam diyetisyenin kliniğine varacam hooop telefon neymiş çocuğu hastalanmış bugünkü randevu iptal anlıyorum önemli bir durum ama insan önceden haber verir telefonum var sende erkenden ara uzaktan geldiğimi biliyosun çok sinirlendim ben biraz iş disiplini konusunda fazla hassasım anlayışsız biri değilim ama karşımdakilerdende aynı hassasiyeti bekliyorum ama nerdeee.......
Nöroloji doktoruna gittim kontrol için yüz felci geçmemiş kortizon bitti başka ilaç başlayacaz dedi bir haftalık onu içecem sonra kontrole gidecem ama belirgin düzeyde iyileşme var bu iyiye işaret dedi ona sevindim benden haberler böyle.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?