Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay canım ya Kıyamam biraz üst üste gelmiş herşey. ..
Ama kilo verirken bi halsizlik ve ruhsal bi yavaşlık yaşandığı herkesin malumu
Bence de biraz ara verebilirsin belki
Şimdiye kadar çok güzel kilo vermişsin canım

20 ye yakin insaniz belki dedim az bile demisim 20den cok fazlaymışız eee nerde onca insan nicin sadece kilo bildirimi ve menü bildirimine geliniyor anlamıyorum
Benim de tel.im eşimdeydi bikaç gündür
Burdan uzak olmak hiç iyi gelmiyor
Kendimi deli gibi yemek yerken buldum bu açlık değil başka bişey gerçekten

Inşallah canım tek isteğim bu hafta kilomu korumak başka bişey istediğim yok
bi daha da diyetteyken böyle bi hataya düşmem inşallah
en iyisi diyet yaparken tadımlık da olsa asla hiçbişey in tadına bakmamak
ve evdeki bütün cıssları uzaklaştırmak

Selam arkadaşlarrr . bir program ile kalori takibine başladım da ufaktan toparlanıyorum .tabi bşr anda dört dörtlük diyete uyamıyorum ama zamanla çoğu şeyi azaltmaya başladıö ama em zorlandığım makarna. Sizce bir tabak makarna kaç gramdır? Gram olarak var sistemde yani mesela 100 gram 150 kalori gibi tabi salçalısı sebzelisi ayrı kaloride bana gram miktar lazım .siz tecrübelisinizdir bu konuda. Akşam sadece elma yiyeceğim. Benim oğlan sütü biraz fazla içince beynim döndü demek ki açlıktan :) bugünkü tek hatam bu. Buna da şükür yavaş yavaş azaltıyorum

Geçmiş olsunn

Ben 2-2,5 aydır burdayım ve senin ufak kaçamağını dahi okumadım. Azimle hırsla diyetine devam ediyorsun, gerçekten en içten bir şekilde tebrik ediyorum. Yorulmuş, yılmış hissetmen çok normal. Diyete devam etmelisin diye düşünüyorum, dediğin gibi 6-7 aylık emeğin var. Ve bu yolda ilerledikçe belki de misssler gibi kokan bir evlada sahip olmak daha da kolaylaşacak (inşallah) tam da bu sebeple yorulsak ta yılsak da pes etmek yok

koruma nasıl oluyor onu bilmiyorumki canım ama bir an önce 60 lı kilolara gelmem gerek buradan ayrılmam buradanda ayrılırsam diyetten koparım

teşekkür ederim canım bugünün en güzel yanı doktorun bu sözleri oldu zaten stres hayatımın vazgeçilmezi başıma ne geliyosa stresten geliyor zaten eve gidince sıcak havlu koyacam canım inşallah iyi gelir

güzel kilo verdim ama daha hedefime ulaşamadım 60 lı kilolara gelmem gerek daha bebek tedavisi var önümde hedefim hayalim bir değilki canım o yüzden diyeti bırakma yada ara verme lüksüm yok malesef

sağol canım benim inşallah duan kabul olur bebeğim misler gibi gelir benimde hayatım biraz olsun renklenir şenlenir seninde dediğin gibi tamda bu sebepten pes etmek yok öyle bir lüksüm yok

Ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum. Gündüz iş yerinde fırsat buldukça giriyorum ama iş malum akşam da evde geçirdiğim süre 3 saat gibi uyuyorum 11 de de öyle olunca vaktim olmuyor ama girdikçe motive oluyorum çok iyi geliyor bana

20 ye yakin insaniz belki dedim az bile demisim 20den cok fazlaymışız eee nerde onca insan nicin sadece kilo bildirimi ve menü bildirimine geliniyor anlamıyorum

bende bu konuda seninle aynı düşünüyorum canım sadece menü paylaşımı değil sohbet ortamı olsa motive olmak adına daha güzel olur bencede

koruma nasıl oluyor onu bilmiyorumki canım ama bir an önce 60 lı kilolara gelmem gerek buradan ayrılmam buradanda ayrılırsam diyetten koparım
Canım maasallah ne güzel kilolari vermissin ama bırakma lutfen bıraktığın an eski yeme duzenine geri döneceksin döndüğün andada tekrar kilo alacaksın ve okadar emek çöp olacak
Ama sıkılmanda çok normal çünkü sağlıklı beslenmekte bir mesai bir uğraş istiyor önceden sabah akşam yerdim şimdi 6 öğün yiyiyoruz hazırla pişir derken bu ara günlerim nasıl hızlı geçiyor anlatamam
İstersen haftada iki gün kendine ödül verebilirsin sonra tekrar sıkı diyete dönersin

doğru bir tespit yapmışsın canım ben evdeki tüm bisküvi çikolata türü şeyleri attım beyaz un galeta unu yerine yulaf unu yulaf kepeği kullanıyorum veee hiçbirşeyin ucundan yanından tadına bakmadım çünkü bir kaşıktan bişey olmaz dememek gerek çok şey oluyor o yüzden disiplin şart misafirlerime bile kek börek yapmıyorum ya sağlıklı atıştırmalıklar hazırlıyorum yada kuruyemiş çıkarıyorum çünkü eve alsam bende yerim biliyorum yağ olarakda hakiki zeytinyağı kullanıyorum bunuda çok faydasını gördüm

haftada birgün of günüm var canım ama bu ara herşey üstüste geldi insanız sıkılıyoruz hepimizin bir dayanma sınırı var tahammül sınırı var ama benim çok güzel bir sebebim var kilo vermek için evlat sahibi olacam bunu için kilo veriyorum ben

Rabbim muradini nasip eylesin inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah

Aynen heba etme onları
Kilo koruma kilo almayacak kadar az kilo vermeyecek kadar çok yemek yani kalori açığı oluşturmayacak kadar yemek yemektir.
Her şeye rağmen diyetine gösterdiğin özen gerçekten takdire şayan
Ve bu durumun seni yıldırması çok normal 6 7 aylık bir süreçten bahsediyoruz
Yorucu olabilir yine de pes etme
Güçlüsün başarabilirsin
Kendine inan
İstersen biraz ara ver bu ara tatil gibi düşün
Yediklerini abartmadan ye ve biraz bu psikolojiden çık
Sonra tekrar geri gel
Ara vereceksen 2 haftadan fazla uzatma ki daha sonra geri dönüşün rahat olsun
Ara vermeyi seçsen de seçmesen de kendine inandığın sürece başarılı olabilirsin
Güçlü olduğunu ve yaratıcının her zaman yanında olduğunu unutma
Bizler de yanındayız

Çalışıyom ben haci ne yapayım dersteyken giremem ki buraya
Gerçi arada tenefüste giriyom da bugün şarjım yoktu
Yarın da giremem nöbetçiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…