- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bir dolu insaniz takimda ama genel olarak gündüz burda olanlarin sayisi bir elin parmagini gecmez aksam da iki elin parmagini gecmiyor halbuki mezunlarla beraber nerdeyse 20 ye yakiniz belki.. bazıları sadece menü bildirimi icin kullanıyor burayi.. daha aktif olunsa herkes daha iyi motive olur
Ay canım ya Kıyamam biraz üst üste gelmiş herşey. ..Bu ara aksilikler hastalıklar peşimi bırakmadığı için kortizonlu ilaçlarda kullanınca diyetede uymaya çalıştıkça çok yorulduğumu hissediyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor bir yandanda altı yedi aylık bir emek var ortada bunları heba etmekte istemiyorum bir halsizlik bir üşengeçlik var üzerimde bana bir akıl verin yardımcı olun buna ihtiyacım var
Benim de tel.im eşimdeydi bikaç gündür20 ye yakin insaniz belki dedim az bile demisim 20den cok fazlaymışız eee nerde onca insan nicin sadece kilo bildirimi ve menü bildirimine geliniyor anlamıyorum
Inşallah canım tek isteğim bu hafta kilomu korumak başka bişey istediğim yokAma bu senin icin cok az ablacm aksam boş geçmiş nerdeyse
Spor süper menüde gayet güzel afiyet olsun
Diyete adaptasyon başlamış güzel canm afiyet olsun
Gayet güzel gıdıcm cumaya -2 kilo gider insallah
Simdiye kadarki en güzel menün canm tebrikler hep böyle devam insallah
Ben her hafta işyerinden izin alarak diyetisyen kontrolüne gidiyorumki bu artık sorun olmaya başladı diyetisyende bulunduğum yerden arabayla tam bir saat uzaklıkta bir yerde bugün sabah yine zor bela izin aldım yola çıktım tam diyetisyenin kliniğine varacam hooop telefon neymiş çocuğu hastalanmış bugünkü randevu iptal anlıyorum önemli bir durum ama insan önceden haber verir telefonum var sende erkenden ara uzaktan geldiğimi biliyosun çok sinirlendim ben biraz iş disiplini konusunda fazla hassasım anlayışsız biri değilim ama karşımdakilerdende aynı hassasiyeti bekliyorum ama nerdeee.......
Nöroloji doktoruna gittim kontrol için yüz felci geçmemiş kortizon bitti başka ilaç başlayacaz dedi bir haftalık onu içecem sonra kontrole gidecem ama belirgin düzeyde iyileşme var bu iyiye işaret dedi ona sevindim benden haberler böyle.......
Ben 2-2,5 aydır burdayım ve senin ufak kaçamağını dahi okumadım. Azimle hırsla diyetine devam ediyorsun, gerçekten en içten bir şekilde tebrik ediyorum. Yorulmuş, yılmış hissetmen çok normal. Diyete devam etmelisin diye düşünüyorum, dediğin gibi 6-7 aylık emeğin var. Ve bu yolda ilerledikçe belki de misssler gibi kokan bir evlada sahip olmak daha da kolaylaşacak (inşallah) tam da bu sebeple yorulsak ta yılsak da pes etmek yokBu ara aksilikler hastalıklar peşimi bırakmadığı için kortizonlu ilaçlarda kullanınca diyetede uymaya çalıştıkça çok yorulduğumu hissediyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor bir yandanda altı yedi aylık bir emek var ortada bunları heba etmekte istemiyorum bir halsizlik bir üşengeçlik var üzerimde bana bir akıl verin yardımcı olun buna ihtiyacım var
Tamda bucok güzel özetlemissin ablacm
Aaa talihsizlik olmus sana yakin baska gidebilecegn iyi biri yok mu ? Hem sorun da olmasa mesela h.sonu felan da calisan ?
Az korumaya gec istersen saracim malum uzun süredir bu yoldasin kendini cok yılmış hissediyorsan az korumaya gecip sonra yeniden devam edebilirsin.. yaz geliyor yaza kadar 60lar gelse iyi olur burda da tam gaz devam edebilirim diyorsan az daha dişini sıkmaya çalış
Gözle görülür düzelme olması bile gayet güzel, sevindim senin adına.
Diyetisyeninde yaptığı hoş deyil ama olan olmuş, strese girip hastalığı azdırma. Boynun için ağrı kesici, kas gevşetici işe yaramıyormu? Eve gidince sıcak su tuluğu koysan nasıl olur acaba
Ay canım ya Kıyamam biraz üst üste gelmiş herşey. ..
Ama kilo verirken bi halsizlik ve ruhsal bi yavaşlık yaşandığı herkesin malumu
Bence de biraz ara verebilirsin belki
Şimdiye kadar çok güzel kilo vermişsin canım
Ben 2-2,5 aydır burdayım ve senin ufak kaçamağını dahi okumadım. Azimle hırsla diyetine devam ediyorsun, gerçekten en içten bir şekilde tebrik ediyorum. Yorulmuş, yılmış hissetmen çok normal. Diyete devam etmelisin diye düşünüyorum, dediğin gibi 6-7 aylık emeğin var. Ve bu yolda ilerledikçe belki de misssler gibi kokan bir evlada sahip olmak daha da kolaylaşacak (inşallah) tam da bu sebeple yorulsak ta yılsak da pes etmek yok
Geçmiş olsunn
Ben elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum. Gündüz iş yerinde fırsat buldukça giriyorum ama iş malumBir dolu insaniz takimda ama genel olarak gündüz burda olanlarin sayisi bir elin parmagini gecmez aksam da iki elin parmagini gecmiyor halbuki mezunlarla beraber nerdeyse 20 ye yakiniz belki.. bazıları sadece menü bildirimi icin kullanıyor burayi.. daha aktif olunsa herkes daha iyi motive olur
Bir dolu insaniz takimda ama genel olarak gündüz burda olanlarin sayisi bir elin parmagini gecmez aksam da iki elin parmagini gecmiyor halbuki mezunlarla beraber nerdeyse 20 ye yakiniz belki.. bazıları sadece menü bildirimi icin kullanıyor burayi.. daha aktif olunsa herkes daha iyi motive olur
20 ye yakin insaniz belki dedim az bile demisim 20den cok fazlaymışız eee nerde onca insan nicin sadece kilo bildirimi ve menü bildirimine geliniyor anlamıyorum
Canım maasallah ne güzel kilolari vermissin ama bırakma lutfen bıraktığın an eski yeme duzenine geri döneceksin döndüğün andada tekrar kilo alacaksın ve okadar emek çöp olacakkoruma nasıl oluyor onu bilmiyorumki canım ama bir an önce 60 lı kilolara gelmem gerek buradan ayrılmam buradanda ayrılırsam diyetten koparım
Inşallah canım tek isteğim bu hafta kilomu korumak başka bişey istediğim yok
bi daha da diyetteyken böyle bi hataya düşmem inşallah
en iyisi diyet yaparken tadımlık da olsa asla hiçbişey in tadına bakmamak
ve evdeki bütün cıssları uzaklaştırmak
Canım maasallah ne güzel kilolari vermissin ama bırakma lutfen bıraktığın an eski yeme duzenine geri döneceksin döndüğün andada tekrar kilo alacaksın ve okadar emek çöp olacak
Ama sıkılmanda çok normal çünkü sağlıklı beslenmekte bir mesai bir uğraş istiyor önceden sabah akşam yerdim şimdi 6 öğün yiyiyoruz hazırla pişir derken bu ara günlerim nasıl hızlı geçiyor anlatamam
İstersen haftada iki gün kendine ödül verebilirsin sonra tekrar sıkı diyete dönersin
Rabbim muradini nasip eylesin inşallah tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallahhaftada birgün of günüm var canım ama bu ara herşey üstüste geldi insanız sıkılıyoruz hepimizin bir dayanma sınırı var tahammül sınırı var ama benim çok güzel bir sebebim var kilo vermek için evlat sahibi olacam bunu için kilo veriyorum ben
Bu ara aksilikler hastalıklar peşimi bırakmadığı için kortizonlu ilaçlarda kullanınca diyetede uymaya çalıştıkça çok yorulduğumu hissediyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor bir yandanda altı yedi aylık bir emek var ortada bunları heba etmekte istemiyorum bir halsizlik bir üşengeçlik var üzerimde bana bir akıl verin yardımcı olun buna ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?