Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Patates kızartması mı??

Bence de ...

İnşallah bir an önce kuvvetin yerine gelir

20 ye yakin insaniz belki dedim az bile demisim 20den cok fazlaymışız eee nerde onca insan nicin sadece kilo bildirimi ve menü bildirimine geliniyor anlamıyorum
Evet
Haftasonu da öyle
Ben nerdeyse full buradayım ama kendi kendine de konuşmak olmuyor
Hatta resimli Mesajlar atıp durmuştum

sağol canım benim inşallah duan kabul olur bebeğim misler gibi gelir benimde hayatım biraz olsun renklenir şenlenir seninde dediğin gibi tamda bu sebepten pes etmek yok öyle bir lüksüm yok
Duamız aynı İnşallah sağ salim sağlıkla mutlulukla alırız kucağımıza evlatlarımızı

Spor iyi baya
Başarılarının devamını dilerim
Biraz resmî bir cümle oldu

Afiyet olsun
Kaçamaksız ve iyi menüler

kızlar patlamış mısır hakkında ne düşünüyorsunuz çok gördüm masum diyorlar ama kalorisine bakıyorum hiç de masum değil ve hiçbir diyetisyenin önerdiğini de duymadım
Tuzsuz ve yağsız olursa biraz yenilebilir bence
Benim fikrim
Eski tip Mısır patlatma aletleri var ya
Onlarda

İyi akşamlar kızlar
Bugün gönül rahatlığıyla menümü paylaşacağım
Dediğim gibi Cuma’ya kadar sözüm söz, tatlı ve abur cubur konusunda .

Akşam yemeğini yemeği düşünmüyorum
Acıkırsam yoğurt olabilir

Menümü yatmadan önce paylaşacağım
Sonradan yediklerimi parça parça paylaşmak iyi olmuyor

moni

Bu Cuma 63.50 u görmek istiyorum kısmetse
Geçen hafta çoğu kişi bir kilo verdi
Ben yarım
Bu Cuma 1 kilo vermiş olurum inş.
Öbür hafta amacım yine yarım kg vermek açıkçası
Hem zor oluyor
Hem de her hafta bir kilonun fazla olduğunu düşünüyorum
50 lere inmek baya motivasyonumu arttıracak

İyi akşamlar arkadaşlar.
Bu kişilerden birimde benim sanırım okuyorum ama yazmıyorum çoğunlukla

Geçmiş olsun canım bazan herşey üstüste geliyor sen güçlü bir kadınsın hepsi geçecek inşaallah...Tez zamanda bebeğine de kavuşacaksın inşaallah

koruma nasıl oluyor onu bilmiyorumki canım ama bir an önce 60 lı kilolara gelmem gerek buradan ayrılmam buradanda ayrılırsam diyetten koparım
Korumayı bende beceremedim.Agustos ayına kadar 65 kiloydum sonra yine yeme düzenim bozuldu hipoglisemi krizleri başladı

TV de Zahide Yetişte Prof.Dr Erkan Topuz konuk valla kadına bir dayak atmadığı kaldı böyle insanlardan bir şey öğrenesim içimdem gelmiyor biraz Canan Karataydada bu tavir var
İkisini izlemeye bende dayanamıyorum ikisi de çok abartıyor herşeyi ...onların dediği dünya yok ki

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
1 elma
1 portakal

Öğle
Kıyma kavurma
2,5 dilim ekmek

Ara
1 ceviz içi
1 elma
1 kurabiye

Akşam
Tavuk ızgara

Bugün öğle ve akşam protein ağırlıklı oldu. Akşam son anda çıktı ızgara olayı. Normalde salata vs ile geçirecektim ya da bitki çayı içiyordum olsun. Protein değerlerim sürekli düşüyor zaten vücudumda. Meyve yiyorum sabah ve gündüz. vitamin şurubu almıştım sonra şurup içeceğime doğal besinlerden alayım dedim. Vitamin değerlerim de düşük geliyor genelde. Bir de okulda çok fena grip salgını var çok pis yatırıyor onun için iyi koruma oluyor. Allah nazardan saklasın hafif öksürük filan bile yok maşallah diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…