Masum değilkızlar patlamış mısır hakkında ne düşünüyorsunuz çok gördüm masum diyorlar ama kalorisine bakıyorum hiç de masum değil ve hiçbir diyetisyenin önerdiğini de duymadım
Yemek yaparken seyrettim sanırım bende kaçırdımEvet bende izledim aynen öyleydi sahiden chia hakkında ne dedi kaçırdım orayı izledinmi
Rica ederimteşekkür ederim
Ben de izliyorum.kadını bir dövmedigi kaldıTV de Zahide Yetişte Prof.Dr Erkan Topuz konuk valla kadına bir dayak atmadığı kaldıböyle insanlardan bir şey öğrenesim içimdem gelmiyor biraz Canan Karataydada bu tavir var
Tarzı bu sanırım döverek anlatıyorBen de izliyorum.kadını bir dövmedigi kaldı
Tarzı bu sanırım döverek anlatıyorBen de izliyorum.kadını bir dövmedigi kaldı
Patates kızartması mı??Iyi akşamlar dünkü menumu yazayyazayım
Sabah
1 bardak ılık su 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim ekmek
Ara
1 kahve 1 fincan yeşil çay
Öğlen
2 haşlanmış but 2 kaşık pilav
Ara
1 kahve 1 kase yogurt
Akşam
Karnabahar ve patates kızartması
3 litre su
Hep birlikte başaralım
Bence de ...Bir dolu insaniz takimda ama genel olarak gündüz burda olanlarin sayisi bir elin parmagini gecmez aksam da iki elin parmagini gecmiyor halbuki mezunlarla beraber nerdeyse 20 ye yakiniz belki.. bazıları sadece menü bildirimi icin kullanıyor burayi.. daha aktif olunsa herkes daha iyi motive olur
İnşallah bir an önce kuvvetin yerine gelirBu ara aksilikler hastalıklar peşimi bırakmadığı için kortizonlu ilaçlarda kullanınca diyetede uymaya çalıştıkça çok yorulduğumu hissediyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum canım hiçbişey yapmak istemiyor bir yandanda altı yedi aylık bir emek var ortada bunları heba etmekte istemiyorum bir halsizlik bir üşengeçlik var üzerimde bana bir akıl verin yardımcı olun buna ihtiyacım var
Evet20 ye yakin insaniz belki dedim az bile demisim 20den cok fazlaymışız eee nerde onca insan nicin sadece kilo bildirimi ve menü bildirimine geliniyor anlamıyorum
Ahahahaaaaa
Duamız aynısağol canım beniminşallah duan kabul olur bebeğim misler gibi gelir benimde hayatım biraz olsun renklenir şenlenir seninde dediğin gibi tamda bu sebepten pes etmek yok öyle bir lüksüm yok
Spor iyi bayaİyi akşamlar sevgili takımım
Biraz fazla olan menumu veriyorum yeme işini erken bitirdim bugün
Sabah
2lokma beyaz ekmek
1tambugday ekmeği
Peynir
OgÖğ
2hs yumurta
Peynir
2dlm tam buğday ekmeği
7zeytin
Domates
3cevix
Ara
1galeta
1bardak sütlü neskafe
Akşam
4-5kadik az bulgurlu mercimekli pilav
Ispanak
1,5dlm tam buğday ekmeği
Ara
Leblebi cekirdek
Acikirsam yoğurt
Şu 2,5-3lt civarında
Spor
30dk kosu bandı
25dk kardio
5dk eliptik
20dk bisiklet
30taneip
345puan
Afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah
1 haşlamış yumurta
1 k.k yağsız peynir
6 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 1 ceviz 1 kahve
Öğlen
1 yumurta ile omlet
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 1 portakal
Akşam
1 kepçe ev erişteli çorba
4 yemek kaşığı zeytinyağı kereviz
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara bir meyve yatmadan süt
moni
Tuzsuz ve yağsız olursa biraz yenilebilir bencekızlar patlamış mısır hakkında ne düşünüyorsunuz çok gördüm masum diyorlar ama kalorisine bakıyorum hiç de masum değil ve hiçbir diyetisyenin önerdiğini de duymadım
Bu kişilerden birimde benim sanırım okuyorum ama yazmıyorum çoğunluklaBir dolu insaniz takimda ama genel olarak gündüz burda olanlarin sayisi bir elin parmagini gecmez aksam da iki elin parmagini gecmiyor halbuki mezunlarla beraber nerdeyse 20 ye yakiniz belki.. bazıları sadece menü bildirimi icin kullanıyor burayi.. daha aktif olunsa herkes daha iyi motive olur
Geçmiş olsun canım bazan herşey üstüste geliyor sen güçlü bir kadınsın hepsi geçecek inşaallah...Tez zamanda bebeğine de kavuşacaksın inşaallahGözle görülür düzelme olması bile gayet güzel, sevindim senin adına.
Diyetisyeninde yaptığı hoş deyil ama olan olmuş, strese girip hastalığı azdırma. Boynun için ağrı kesici, kas gevşetici işe yaramıyormu? Eve gidince sıcak su tuluğu koysan nasıl olur acaba
Korumayı bende beceremedim.Agustos ayına kadar 65 kiloydum sonra yine yeme düzenim bozuldu hipoglisemikoruma nasıl oluyor onu bilmiyorumki canım ama bir an önce 60 lı kilolara gelmem gerek buradan ayrılmam buradanda ayrılırsam diyetten koparım
İkisini izlemeye bende dayanamıyorum ikisi de çok abartıyor herşeyi ...onların dediği dünya yok kiTV de Zahide Yetişte Prof.Dr Erkan Topuz konuk valla kadına bir dayak atmadığı kaldıböyle insanlardan bir şey öğrenesim içimdem gelmiyor biraz Canan Karataydada bu tavir var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?