- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Evet ya bir an inceldiğimi görünce heves ettim ama vazgeçtim zaten. Dediğin gibi 5-6 kilo gitsin o zaman yapıcam inşallah :)
Kız gözlerimizle oynama o zaman.
Bari bi 6, 7 kilo verde öncesi sonrası yap
Afiyet olsun canım harika bir menü
Ederim tabii ki etmem mi
afiyet olsun canım sayfaya baktım aynı benim mantığımda besin değişimi vermiş örnek beğendim.
diyette olmayan yiyebilir o zaman
Teşekkürler
Mantıklı yorumlar yapıyorsun
Kimseler yok
İyi geceler herkese
tüm kan gruplarına göre beslenme tablosu:
http://caglayuksel.com/wp-content/uploads/2014/09/Gıda-Tablosu.pdf
Hemen bakıyorum
Evet ya bir an inceldiğimi görünce heves ettim ama vazgeçtim zaten. Dediğin gibi 5-6 kilo gitsin o zaman yapıcam inşallah :)
5 6 kilo gidinceki değişimi gör kendinde ben öncesi yapmadığıma çokpişmanım
Teşekkür ederim canım
Bu tabloya göre benim sevdiğim bir çok şey zararlı görünüyor mesela hamsi, tarçın ayçekirdeği, karabiber, nar bal kabağı, domates gibi abooooov ben bunları yerim bunlar zararlı derken ne kastediliyor acaba kilomu aldırır bu açıdanmı zararlı bu arada çavdar zararlı yulaf yararlıymış bana
Gerçi karabiber mideme dokunur gerçektende tarçın kan şekerimi fazla düşürüyor domates bazen alerji sebebi oluyor hamsi yiyince midem şişiyor bu tablonun gerçeklik payı var şaşırdım
Bu saatte uyunurmu hiç uykucular sizi gelinde sohbet edek
Bari topiği temizleyin uykum kaçmışken sabah gelenler temiz buldun etrafı
iyi misin sara??
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı.elime düşeceksin gezoohiç sanmıyorum, o çok fena biri. Kendi yapmaz, anca millete ahkam keser
Evet
Sağol
Bana da maymun balığı ile salyangoz faydalı diyor ben nerden bulacam onları ha buldum yiyecem mı
Aslında aklımdan geçen cevizdi ama kendimi ekmek yerken buldumGayet güzel karbonhidrat oranı az, vitamin protein oranı iyi bir menü.
Güzel menü, arada dilim ekmek yerine çiğ fındık ceviz içi de yiyebilirsin güzel tok tutuyor. Gerçi ben çok düşkün olduğum için öyle 5 fındık 3 ceviz oranında bırakamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?