O dizi de “0 vakit” şeklinde çok kullanılıyor da ondan merak etmiştim
Yanlış tahmin
Evetİşte böyle bak isteyince ne güzel yazıyosun
Ay Allah :)))).
"Lakin" çok kullanırım mesela
Klasik bir kadınım
Maalesef
AnladımSağol canım bu haftaki menülerim diyetisyen menüsü değil malum dün görüşemedik hatun aramadıda bu yüzden bu hafta nasıl besleneceğime bugüne kadar edindiğim tecrübelerle dayanarak kendim karar verecem hatta belki diyetisyeni bile bırakabilirim bu yüzden menü yorumlarınız çok daha önemli benim için
Yok devreler yerinde
Soru bulsam sorun hall olacakta soru yokAybalam karşındakinden konuşmak için adım beklemek yerine soru sormayı tercih etkonuşma ilerleyecektir mutlaka .
Ayrıca enerjin güzel geliyor sadece biraz çekingensin sanırım
AmanınKonuşmeyin uleeeeyn o kedi buraya gelecek
Yok devreler yerindebi onceki mesaji anlamadim bazen anlamiyorum tam yazicaktim esim cagirdi . Yalnislikla mesaji gonderim.
Vay vaySoru bulsam sorun hall olacakta soru yok
Bende uyanırım da kalkmam, geri uyurumBende hiç sevmiyorum gezegenim ya hafta sonu bile erkenden uyanırım
Bugünkü menüm
Sabah kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek arasına 1 k.k yağsız peynir ile tost
6 zeytin çay
Öğlen (spontane gelişti)
1 kase yöresel ıspanaklı mercimekli bulgur köfteli eşkili çorba
Ara 1 portakal
Ara 1 mandalina
Akşam
1 tabak zeytinyağlı kereviz
1 kase yoğurt
1 minik ekmeğin köşesi
Ara 3 kare miniçik çok mahsumcuk sütlü çikolata
Vay vay
İfadelere gel
Boyun kaç baby?Selam kızlarrrr ay dayanamıcam aticam inşallah daha güzellerini atarım
1. foto 20 Aralık
2. foto 25 Aralık
3. foto 16 Ocak yani bugün
1.de korse olmuyordu :))
Abooov, kafanı tencerenin içinde hayal ettim, kaşıkla gülüm kaşıklaDürüstlüğüne hayran kaldım.ben de şuan çocuklara puding yapıyorum sadece tencere dibini yalamayı düşünüyorum
Kafayı gömmeye gerek kalmamışTencerenin dibini tutturmuş oğlumtüm evren benim kilo vermemden yana
O aletler ne büyük nimetBenim menüm her zamanki gibi yapacak bir şey yokama sporu çoğalttım . özellikle benim herif hazır akşamları evdeyken :) çocuğu ona bırakıp ( tabi hep birlikte gidiyoruz) parktaki spor aletleriyle doya doya spor yapıyorum .O olmasa kuzum ,anne gel anne gel oyun oyın diyo. Mecburen iki dakikadan fazla spor yapamıyorum...
Yine geç kalktım
Menüm
Saat 14.00
3 dilim ekmek
Patates kavurması yarım tabağı az geçen
Ara 16.00
Elma
Akşam
1 tabak tavuk sote ( ekmeksiz ) & kuru soğan
Su: 1 litre şimdilik
Spor :
20 dakika bisiklet....
400 kol çevirme
150 bel esnetme
50 uzay yürüyüşü
200 iç bacak dış bacak güçlendirici
200 kol ve bacak güçlendirici
( bunlar parktaki spor aletleri isimleri)
....
Tartıda aman aman bir fark olmada da göbek ve bacaklar toparlanmaya başladı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?