- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Kol çevirmeyi kuzu kol anladım bi an :))
Amin Ankara gerçekten aşırı ayazıyla dondurdu gene içimiziNaparsınız bacılar .
Ankara bi sogukkk nasıl ayaz var . Rabbım dışarda olanlara , ısınamayanların yardımcısı olsun
Nakisli kolyelerCas canım benim tv izliycek pek vaktim olmuyor . Kızlarla 2 dizimiz var "kadın ve kızım" onun dışında dizileri pek bilmiyorum.
Akşamları sadece oturma fırsatım oluyor . O vakitdede eşim alıyor kumandayı genelde haber ve siyaset izleniyor . Bu günlerdede nakışa merak saldım kolyedir tablodur yapıyorum bişiler .
Bir basina degilsin biz varizEşim rahatsiz erken uyudu . Oglumda uyudu kaldim bi başima :) gidip spor yapayim birazda :)))
Aynen 90 dk leslie yapmissin gördüm canm oglun ne kadarlık? İyi spor yapiyorsun masallahYok ya ne spor yapicam yeterince yaptim.bugun. yan gelip yaticam. Hatta yatiyorum
Sanki adını bildi
De hele niye sordun?@aeben sen dirilişi izliyor musun ?
Ekmek hesabı psikolojimi bozuyor
Ekmeği boşver
Geçmiş olsun canımEşim rahatsiz erken uyudu . Oglumda uyudu kaldim bi başima :) gidip spor yapayim birazda :)))
Oglum 6 aylik. İhtiyac oldukca sagolsun kayinvalidem bakiyor . Ama oglum da biraz uykucu :) o uyuyunca bende sporumu yapiyorum.Aynen 90 dk leslie yapmissin gördüm canm oglun ne kadarlık? İyi spor yapiyorsun masallah
Kız kırarım kafanıYok ya ne spor yapicam yeterince yaptim.bugun. yan gelip yaticam. Hatta yatiyorum
Amin Ankara gerçekten aşırı ayazıyla dondurdu gene içimizi
Nakisli kolyelerBen
Bir basina degilsin biz variz
Anladım.
Lakin şunu demeliyimki senin diyetisyenin iyi birisi ve seninle çok ilgiliydi , Bu haftaki randevuyuda okudum olamamış ama birden kestirip atma insanlara bi şans daha vermelisin , özellikle işini iyi yapan birine
Yok bilmedi:))Sanki adını bildi
Sagol canim.Geçmiş olsun canım
:))Senin durum farklı baby canım
Menüsünde patat makarna görünce kızmadıgım tek kişisin bu takımda
:)aklın fikrin yemekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?