- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Deniyorum :))happy_mom_ hiç düşünme konulara dahil ol
Aynenhappy_mom_ hiç düşünme konulara dahil ol
Sağır duymaz uydurur gibi:)))) istesem de yiyemem onları , oğlanın alerjisini geçtim , benim şahsi alerjim var kırmızı ete, hatta 15 yaşımdayken bir eve gitmiştik baş ayak pişiriyordu kadın, yemeğin buharından etkilenmiştim de iğne vurulmaya gitmiştik gece yarısı :) ama kuzu kol çok güzel benzetme yaa
Kebap da mı yemezsin mesela:)))) istesem de yiyemem onları , oğlanın alerjisini geçtim , benim şahsi alerjim var kırmızı ete, hatta 15 yaşımdayken bir eve gitmiştik baş ayak pişiriyordu kadın, yemeğin buharından etkilenmiştim de iğne vurulmaya gitmiştik gece yarısı :) ama kuzu kol çok güzel benzetme yaa
Öyle ama
Sağol
Sadece kaloriye bakma dengeye de bakmalısın sağlık için
Az protein var bol karbon var
Ve kolesterol dengelensin diye meyve ve sebze nerede?
Aynen hani derler ya o kadar kusur kadı kızında da olur
Evet alıştın gibi yavaş yavaş olacak zaten bu alışkanlık olayı
Yavaş yavaş arttırıyorsun işte ne güzel. Sen mecbur spora yönelmelisin ki orda toparlayabil. Ve evet yavaş yavaş değişim başlar beden ölçülerini bi yere yaz ne kadar değişim olduğunu ordan takip edersin. Mesela 12 cm inceldim ben
Öyle ama
Ha şöyle diomuşum
Bak kahkaha da attın
Farzet ki sen happy mom diilsin
Ayşesin
Sagol. Denicem :)
Sagol :)
1 aya insallah 23 olacak. :)
Biri beni anlatiyor :))
Oh mis gibi tertemiz olmus buralar. Ellerine saglik.
Gördüm
Senin durum farklı baby canımKaç kez vazgeçtim. Olmayacak bu yağlar yapıştı ömür boyu gitmeyecek . çıkıcam gruptan dedim hele menülerimi yazarken ters bir şey söylerlerse diye yazmak istemediğim zamanlar oldu ama yine de yazdım . ama sizden aldiğim destekle yılmadım şimdi sonucunu görüyorum sag olun var olun arkadaşlarım
Aybalam karşındakinden konuşmak için adım beklemek yerine soru sormayı tercih et
Tamam o vakitSenin durum farklı baby canım
Menüsünde patat makarna görünce kızmadıgım tek kişisin bu takımda
Kaç köfteBugün ne yedim
Sabah
Omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: bir muz, bir mandalina
Akşam:çorba, köfte, salata
Su:1.5 litre
Spor: 10 bin adım
Cas canım benim tv izliycek pek vaktim olmuyor . Kızlarla 2 dizimiz var "kadın ve kızım" onun dışında dizileri pek bilmiyorum.aeben sen dirilişi izliyor musun ?
O dizi de “0 vakit” şeklinde çok kullanılıyor da ondan merak etmiştimCas canım benim tv izliycek pek vaktim olmuyor . Kızlarla 2 dizimiz var "kadın ve kızım" onun dışında dizileri pek bilmiyorum.
Akşamları sadece oturma fırsatım oluyor . O vakitdede eşim alıyor kumandayı genelde haber ve siyaset izleniyor . Bu günlerdede nakışa merak saldım kolyedir tablodur yapıyorum bişiler .
Obezim arandaki meyvenin yanına ya süt ürünü yahut tarçın lazımdıBugün ne yedim
Sabah
Omlet, peynir, zeytin, domates, salatalık, bir dilim ekmek
Ara: bir muz, bir mandalina
Akşam:çorba, köfte, salata
Su:1.5 litre
Spor: 10 bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?