- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
saram menün hem dolu dolu hemde çok dengeli canım afiyet olsun
He bugun yürek yemişsin belli
Teşekkürler. Hep beraber inşallahCanım senin özel bir durumun var elinde olmayan bu yüzden yazdıklarına seni bilen hiç bişey demez burada beraber başaracaz sen rahat ol
Kol çevirmeyi kuzu kol anladım bi an :))
bende kestaneyi dün pişirdim yemedim şimdide pişirdim yemicem
İyi akşamlar...Bugün internet yoktu gelemedim. Gelde şimdi 186 mesaji oku ne konuşmusunuzz yaaa
Afiyet olsun canım ben canım çok şeker çektiğinde 2 kare bitter yiyorum arada.o kesiyor beni.3 kare de abartı değil.sabah tahin pekmez 1 çay kaşığı yediğimde de tatlı krizimi yeniyorum.tabi hergün olmamak kaydıylaÖzlemiştim
Benim de öyle oluyor. Aklımdan sebze haşlayıp yemek geçiyor ama kendimi yemeksepetinden dürüm sipariş ederken buluyorumAslında aklımdan geçen cevizdi ama kendimi ekmek yerken buldum
Aynen.ben ekmek hakkımı akşam yediğim için kestaneyi es geçtimBeyinde bitirmemek lazım aslında 3 tane kestane 1 dilim ekmek yapar. Ona göre ayarlanıp yenebilir.
Harika darısı başıma :)
Sadece kaloriye bakma dengeye de bakmalısın sağlık için
Az protein var bol karbon var
Ve kolesterol dengelensin diye meyve ve sebze nerede?
Aynen hani derler ya o kadar kusur kadı kızında da olur
Evet alıştın gibi yavaş yavaş olacak zaten bu alışkanlık olayı
Yavaş yavaş arttırıyorsun işte ne güzel. Sen mecbur spora yönelmelisin ki orda toparlayabil. Ve evet yavaş yavaş değişim başlar beden ölçülerini bi yere yaz ne kadar değişim olduğunu ordan takip edersin. Mesela 12 cm inceldim ben
Ya arkadaşlar iştah kesici olarak ne yiyebilirim biliyorsunuz listem sınırlı. Sürekli patates kızartması çekiuor canım. Bu ne ya. Sigara falan içmedim hiç içmiyorum da ama galiba böyle bir bağımlılık . et süt ürünleri , kuruyemiş , elma dışında meyveler yok. Salatalık fomates yok.... Balık tavuk var bakliyat var falan, ne yesem özellikle sabahları acayip oluyorum, siyah zeytin yiyebiliyoruz sadece, o da bitmişti tuzlu diye almıyordum ama alacağım galiba başka türlü doyamıyorum. Hamur işi yiyebiliyorum dermişim :)) şaka şaka ..benim oğlan un helvasını çok seviyor geçen gece saat 23.00 , anne elvi elvi, kalktık yaptık ama brnim yememem lazım maalesef o da çok kalorili
Sagol. Denicem :)Çaresi cesaret.
Ilgini çeken bi sohbete direk dalabilirsin
Sagol :):))))))
Afiyet olsun tekrardan
1 aya insallah 23 olacak. :)Çok şaşırdım
Kaç yaşındasın peki?
Hem konu bulamıyorsan bile yeme içme ile ilgili yazabilirsin ki
Biri beni anlatiyor :))Tam olarak ben! Bazen konuşulanlara katılmak istiyorum damdan düşer gibi atlıyormuş gibi hissediyorum menü yorumu yaparken önce kendi hatalarını düzelt denecekmiş gibi hissediyorum bende senin gibi çok çekingenim normal hayatımda da öyle yeni taşındım katımda 4 daire var birini çalıpta kahveye geldim komşum diyemiyorum utanıyorum eski evimde de öyleydi üst komşum sürekli gel oturalım derdi utanır çıkmazdım rahatsız edecekmiş gibi hissederdim ya müsait değilse derdim ayy yazarken bile içim şişti
Oh mis gibi tertemiz olmus buralar. Ellerine saglik.
Bide yulaflı kek yaptım size sabah kahvaltısı için
GördümMesajların çoğu bana ait
Ekmek hesabı psikolojimi bozuyorBeyinde bitirmemek lazım aslında 3 tane kestane 1 dilim ekmek yapar. Ona göre ayarlanıp yenebilir.
MaalesefCanım şekersiz kremasız neskafe gold içebikiyprsan onu hem yok tutuyor hem iştah kapatıyor bide çiğ badem yştebiliyordan 6-7 tane ondan ye oda iştahı kapatıp tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?