Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

saram menün hem dolu dolu hemde çok dengeli canım afiyet olsun

He bugun yürek yemişsin belli

Sağol canım bu haftaki menülerim diyetisyen menüsü değil malum dün görüşemedik hatun aramadıda bu yüzden bu hafta nasıl besleneceğime bugüne kadar edindiğim tecrübelerle dayanarak kendim karar verecem hatta belki diyetisyeni bile bırakabilirim bu yüzden menü yorumlarınız çok daha önemli benim için

Aslında aklımdan geçen cevizdi ama kendimi ekmek yerken buldum
Benim de öyle oluyor. Aklımdan sebze haşlayıp yemek geçiyor ama kendimi yemeksepetinden dürüm sipariş ederken buluyorum Yaptığımız diyetin cilveleri.

Bugünkü menüm
Sabah
1 simit

Öğle
1 ceviz
1 kuru kayısı

Akşam
Yoğurtlu haşlanmış brokoli
1 elma
1 muz
1 avuç kadar çekirdek

Su : 2,5 lt

Harika darısı başıma :)

Ya arkadaşlar iştah kesici olarak ne yiyebilirim biliyorsunuz listem sınırlı. Sürekli patates kızartması çekiuor canım. Bu ne ya. Sigara falan içmedim hiç içmiyorum da ama galiba böyle bir bağımlılık . et süt ürünleri , kuruyemiş , elma dışında meyveler yok. Salatalık fomates yok.... Balık tavuk var bakliyat var falan, ne yesem özellikle sabahları acayip oluyorum, siyah zeytin yiyebiliyoruz sadece, o da bitmişti tuzlu diye almıyordum ama alacağım galiba başka türlü doyamıyorum. Hamur işi yiyebiliyorum dermişim :)) şaka şaka ..benim oğlan un helvasını çok seviyor geçen gece saat 23.00 , anne elvi elvi, kalktık yaptık ama brnim yememem lazım maalesef o da çok kalorili

Canım şekersiz kremasız neskafe gold içebikiyprsan onu hem yok tutuyor hem iştah kapatıyor bide çiğ badem yştebiliyordan 6-7 tane ondan ye oda iştahı kapatıp tok tutuyor

Çaresi cesaret.
Ilgini çeken bi sohbete direk dalabilirsin
Sagol. Denicem :)
:))))))
Afiyet olsun tekrardan
Sagol :)

Çok şaşırdım
Kaç yaşındasın peki?
Hem konu bulamıyorsan bile yeme içme ile ilgili yazabilirsin ki
1 aya insallah 23 olacak. :)
Biri beni anlatiyor :))

Oh mis gibi tertemiz olmus buralar. Ellerine saglik.

Bide yulaflı kek yaptım size sabah kahvaltısı için

Mesajların çoğu bana ait
Gördüm

Bugunku menumu yazayim.

Kahvalti 1 kase musli süt eşliğinde ( hazir paket gida biliyorum ama cok seviyorum ozlemisim yemeyi:))

Ara yeşil çay 2 ceviz

Öğle börülce salatası

Ara yeşil çay

Akşam 1 kase yoğurt çorbasi 1 kase salata.

Su 3 litre

Spor 90 dakika leslie 360 pn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…