Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar ben kendime 40 beden yaz elbisesi siparis verdim kii motive olsun, yaza kadar o elbisenin icinde girmem lazim bir umut
İyi yapmışsın aklıma geldi geçenlerde kayınvalidem bana yılbaşı hediyedi almış eşofman takımı. Kilo verdim dedin diye m beden aldım dedi. 56 kiloyum ve burdaki s bedenlere kalıbı dar değilse rahat giriyorum İşin komiği hiç large beden olmadım ki m’ ye düşeyim Ahh dedim kaynanalığı tuttu benimkinin

Gunaydin guzel takim nasilsiniz

Kizlar ben kendime 40 beden yaz elbisesi siparis verdim kii motive olsun, yaza kadar o elbisenin icinde girmem lazim bir umut

Merhaba bende yeni katıldım iyiyim teşekkürler sen nasılsın

Onu bende düşündüm ama şu anda ihtiyacım olsa da bir şey almayacağım diye bir karar aldım 40 beden olana kadar hedef zaten 38 hemencik arkasından gelir inşallah.

Ah ahh kayinvalide seni dusunmus

Hosgeldinn takimimiza
Ben daha oncede ceket almistim olmuyordu, zayifladim o oluyor bana, cok motive oldu ve o ceket ustume harika oldu. O yuzden tekrar yapmaya karar verdim, hem tatil hem o begendigim elbiseyi ustumde gormek istiyorummm

Ben nisanliyken 38 giyordum. 50 kiloydum. Kv bana tunik hediye almisdi 48 nasil olsa hamile kalip kilo alicak diye ...... ah ahhh

Ben nisanliyken 38 giyordum. 50 kiloydum. Kv bana tunik hediye almisdi 48 nasil olsa hamile kalip kilo alicak diye ...... ah ahhh
50 kilo olup nasıl 38 beden giyiyordun ki burda 50 kilo olanlar 34 beden giyiyor
48 beden almak nedir ya ahahahaha şaka gibiler bazen
benim kv iyidir severim ama arada tutuyo damarları işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…