- 10 Aralık 2016
- 1.526
- 4.633
- 133
- 41
İyi yapmışsınKizlar ben kendime 40 beden yaz elbisesi siparis verdimkii motive olsun, yaza kadar o elbisenin icinde girmem lazim bir umut
Gunaydin guzel takim nasilsiniz
Kizlar ben kendime 40 beden yaz elbisesi siparis verdimkii motive olsun, yaza kadar o elbisenin icinde girmem lazim bir umut
Tesekkur ederim. İnsallahIyim cok sukur hosgeldin bu takimi secmekle dogru karar vermissin
Mezunum ama gecici olarak cunku hedefime daha cok var, burda kesinlikle basaricaksin
Allah kabul etsinkızlar ben mevlüde kaçar
:)))Kızlar ben bi heyecanlandım şimdi yarın için
İyiyiz şükürGunaydin guzel takim nasilsiniz
Ah ahh kayinvalide seni dusunmusİyi yapmışsınaklıma geldi geçenlerde kayınvalidem bana yılbaşı hediyedi almış eşofman takımı. Kilo verdim dedin diye m beden aldım dedi. 56 kiloyum ve burdaki s bedenlere kalıbı dar değilse rahat giriyorum İşin komiği hiç large beden olmadım ki m’ ye düşeyim Ahh dedim kaynanalığı tuttu benimkinin
Allah kabul etsin.kızlar ben mevlüde kaçar
Ne güldüm yaİki gündür çok mutluyum kilolar bana küsmüş gidiyorlar yine bekleriz diyemedim
Valla bende sabah tartilmamak icin zor tutdum kendimi sonra cumaya suprizi kaciyorKızlar ben bi heyecanlandım şimdi yarın için
SağolsunAh ahh kayinvalide seni dusunmus
Afiyet olsun :)Sütümü de içtim
Hosgeldinn takimimizaMerhaba bende yeni katıldım iyiyim teşekkürler sen nasılsın
Onu bende düşündüm ama şu anda ihtiyacım olsa da bir şey almayacağım diye bir karar aldım 40 beden olana kadar hedef zaten 38 hemencik arkasından gelir inşallah.
Iyim cok sukurİyiyiz şükür
Sen nasılsın.
Ben nisanliyken 38 giyordum. 50 kiloydum. Kv bana tunik hediye almisdi 48 nasil olsa hamile kalip kilo alicak diye ...... ah ahhhİyi yapmışsınaklıma geldi geçenlerde kayınvalidem bana yılbaşı hediyedi almış eşofman takımı. Kilo verdim dedin diye m beden aldım dedi. 56 kiloyum ve burdaki s bedenlere kalıbı dar değilse rahat giriyorum İşin komiği hiç large beden olmadım ki m’ ye düşeyim Ahh dedim kaynanalığı tuttu benimkinin
Cok dusunceliymis yaaBen nisanliyken 38 giyordum. 50 kiloydum. Kv bana tunik hediye almisdi 48 nasil olsa hamile kalip kilo alicak diye ...... ah ahhh
50 kilo olup nasıl 38 beden giyiyordun ki burda 50 kilo olanlar 34 beden giyiyorBen nisanliyken 38 giyordum. 50 kiloydum. Kv bana tunik hediye almisdi 48 nasil olsa hamile kalip kilo alicak diye ...... ah ahhh
Gerçekten çok alemlerBenim kayinvalidemde 1 buyuk beden tunik gondermisti gecen ay
Halbuki yazin yanimdayken yesil caylari beraber iciyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?