- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
İkimizde rekortmeniz deseneAhahhaha bende 30 kilo aldimdünyalari yemisim resmen diyorm asiri ekmek yedim midem bulandi ekmek yedim midem yandi gene ekmek yedim bide hep yatinca her yanimdan et fışkırıyordu
kızlar ben mevlüde kaçar
Ahahahhaha 38 nerde 48 nerde hangi kafayla aldi acabaBen nisanliyken 38 giyordum. 50 kiloydum. Kv bana tunik hediye almisdi 48 nasil olsa hamile kalip kilo alicak diye ...... ah ahhh
Benim kayinvalidemde 1 buyuk beden tunik gondermisti gecen ay
Halbuki yazin yanimdayken yesil caylari beraber iciyorduk
Ahahahahha cok iyidiGerçekten çok alemlerAdım gibi eminin aynı eşofmandan kendine de aldı ve yine eminim m beden aldı kendine de
Sorma ya valla kilo konusunda rekortmen olmasaydik iyidiİkimizde rekortmeniz desene
Cocuklar kac yasindaydi canm ? Allah sifa versin kolayliklar diliyorumBugünde midem bisey almıyor dün güzel baya güzel yedim ama bugün hiç yiyemiyorum hastalık gitmiyor bir türlü üstümden iki küçükle evde tekim off of
Napiyorsunuz kizlar ? Bu ay adet olamadim gene ve karnim nasil şişyarin tartida yüzüm güler insallah
İyiyim canım çok şükür sabah dìş çektirdim birşey yiyemedim az önce sadece çorba içtim benimde karnım şişti sanki adet olucam gibi bide ben doğumdan sonra olmadım tamda zamanina denk geldiNapiyorsunuz kizlar ? Bu ay adet olamadim gene ve karnim nasil şişyarin tartida yüzüm güler insallah
İyiyim canım çok şükür sabah dìş çektirdim birşey yiyemedim az önce sadece çorba içtim benimde karnım şişti sanki adet olucam gibi bide ben doğumdan sonra olmadım tamda zamanina denk geldi
Bende seninle aynıyım yani bakalım yarın ne olacak bu sabah tartı beni çok sevindirdi ama inşallah yarında aynı sonuç cikar
8 aylık ve 32 aylık :)Ahahahhaha 38 nerde 48 nerde hangi kafayla aldi acabakendi kilolu mu ? Kendine alip yanlışlıkla sana vermis olmasin ahahhaha
Ahahahahha cok iyidi
Sorma ya valla kilo konusunda rekortmen olmasaydik iyidi
Cocuklar kac yasindaydi canm ? Allah sifa versin kolayliklar diliyorum
8 aylık ve 32 aylık :)
Heyecanli olmak istiyorum ama senin ödemlerin gitmis olacagi aklıma gelince heycanim kaçıyor
Aa cok gecmis olsun canm diş sıkıntısı cok yasayan biri olarak seni iyi anlıyorum.. corba ile gecer bugünün de yarina insallah az buçuk toparlamis olursunİyiyim canım çok şükür sabah dìş çektirdim birşey yiyemedim az önce sadece çorba içtim benimde karnım şişti sanki adet olucam gibi bide ben doğumdan sonra olmadım tamda zamanina denk geldi
Bende seninle aynıyım yani bakalım yarın ne olacak bu sabah tartı beni çok sevindirdi ama inşallah yarında aynı sonuç cikar
Heyecanli olmak istiyorum ama senin ödemlerin gitmis olacagi aklıma gelince heycanim kaçıyor
obezzto yemek yiyor zaar hic geldigi felan yok
Aa cok gecmis olsun canm diş sıkıntısı cok yasayan biri olarak seni iyi anlıyorum.. corba ile gecer bugünün de yarina insallah az buçuk toparlamis olursun
ben tartıldım dayanamadımAllah kabul etsin.
Ne güldüm ya
Valla bende sabah tartilmamak icin zor tutdum kendimi sonra cumaya suprizi kaciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?