Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dünkü berbat menü sabah iyiydi bir dilim ekmek, omlet, zeytin 6, yoğurt 5 kaşık
Öğlen otlu börek yarım ay şeklinde olurya yarısını yedim
Akşamda penirlisinj tamamını yedim maalesef kotu bir gündü rapor aldım tekrar annemde böreğini yapacak zamanı buldu bende hazıra kondum
Su 1.5 lt spor yok

Bende bugunki menumu yaziyim, oglene kadar yedim digerini hazirladim ise goturecegim.

Sabah:
1 bardak kahve
2 dilim kepekli ekmek peynirli

Ara
1 kupa yesil cay

Oglen:
1 kase limonlu pirasa corbasi
1 ayran ( 250 ml)
Su

Ara
Kahve

Aksam
Ayran ( 250 ml)
1 kase sulu kofte

Aksam
1 elma
1 bardak yesil cay

Ben nisanliyken 38 giyordum. 50 kiloydum. Kv bana tunik hediye almisdi 48 nasil olsa hamile kalip kilo alicak diye ...... ah ahhh
Ahahahhaha 38 nerde 48 nerde hangi kafayla aldi acaba kendi kilolu mu ? Kendine alip yanlışlıkla sana vermis olmasin ahahhaha
Benim kayinvalidemde 1 buyuk beden tunik gondermisti gecen ay
Halbuki yazin yanimdayken yesil caylari beraber iciyorduk

Gerçekten çok alemler Adım gibi eminin aynı eşofmandan kendine de aldı ve yine eminim m beden aldı kendine de
Ahahahahha cok iyidi
İkimizde rekortmeniz desene
Sorma ya valla kilo konusunda rekortmen olmasaydik iyidi
Bugünde midem bisey almıyor dün güzel baya güzel yedim ama bugün hiç yiyemiyorum hastalık gitmiyor bir türlü üstümden iki küçükle evde tekim off of
Cocuklar kac yasindaydi canm ? Allah sifa versin kolayliklar diliyorum

canım diyetisyenim bugün arayıp halimi hatırımı sordu çocuğu hasta olduğu için arayamadığını bu hafta görüşemediğimiz için diyetimde bir sıkıntının olup olmadığını sorarak gönlümü aldı bende bu hafta nasıl besleneceğimi bilmediğim için kendi tecrübelerime dayanarak menü hazırlıyorum dedim oda bana yeni bir liste gönderdi yarından itibaren bu listeye göre diyete devam edeceğim ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti çünkü kendisini sevdiğimi ve diyetisyenliğine güvendiğimi biliyor 7 aylık süreçte ilk defa böyle bir sorun yaşadık neyseki tatlıya bağladık

Napiyorsunuz kizlar ? Bu ay adet olamadim gene ve karnim nasil şiş yarin tartida yüzüm güler insallah
İyiyim canım çok şükür sabah dìş çektirdim birşey yiyemedim az önce sadece çorba içtim benimde karnım şişti sanki adet olucam gibi bide ben doğumdan sonra olmadım tamda zamanina denk geldi
Bende seninle aynıyım yani bakalım yarın ne olacak bu sabah tartı beni çok sevindirdi ama inşallah yarında aynı sonuç cikar

geçmiş olsun canım diş ağrısınında çektirmeninde ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun bugün ve birkaç gün mümkün olduğunca sulu ve yumuşak şeyler yemeye çalış

Portakallı pırasa

malzemeler
bir kilo pırasa
Bir tane havuç
iki tane portakalın suyu
Zeytinyağı
Tuz

Yapılışı
pırasalar yıkanıp iki parmak enliliğinde doğranır havuçlar yıkanıp yuvarlak yuvarlak doğranır sonra tencereye bir yemek kaşığı zeytinyağı konur pırasalar ve havuçlar eklenir bir iki dakika sotelenir sonra tuzu ve portakal suyu eklenip bir su bardağıda normal su eklendikten sonra kısık ateşte pırasalar ve havuç yumuşayana kadar pişirilir piştikten sonra ılıyınca servis edilir Afiyet olsun

8 aylık ve 32 aylık :)

kereviz salatası

malzemeler
bir tane orta boy kereviz
ceviz
sarımsak
yoğurt
tuz

yapılışı
önce sarımsaklar soyulup ezilir yoğurda eklenir tuzu katılır sonra kerevizin kabuğu soyulup rendelenir ve kararmaması için bekletilmeden yoğurdun içine eklenir güzelce karıştırılıp servis tabağına alınır üzeri irice ufalanmış cevizlerle süslenir

sevgili rakibem yarın için heyecanlımısın obezzto cum ne yapıyor acaba
Heyecanli olmak istiyorum ama senin ödemlerin gitmis olacagi aklıma gelince heycanim kaçıyor
obezzto yemek yiyor zaar hic geldigi felan yok
Aa cok gecmis olsun canm diş sıkıntısı cok yasayan biri olarak seni iyi anlıyorum.. corba ile gecer bugünün de yarina insallah az buçuk toparlamis olursun

ııııımmmm şeeeey galiba sanırsam ödem falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…