Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nerde bu millet yov ben bu gece başardımm bir şeyler yemeden kendimi tebrik ediyorum , 1.5 senedir ilk defa bu kadar aç hissettim kendimi. Ve hep böyle gidecek inşallah. Başım dönüyor dün de döndü hatta bunu yazarken de ara ara dönüyor . eşim diyor ki kalk bişeyler ye açlıktan oluyo bunlar.saat olmuş 01.50 ..Hayırrrr yememm daha 20 kilo var diyorum :))

Acıkınca tok tutucu şeylerden az miktarda ye

Günaydın

Geçen hafta: 73,9
Bugün: 72,3
Fark: 1,6
Yüzde: 2,16

Tebrikler
Başlarda hızlı gidiyor sonra yavaşlıyor sonra duruyor sen şaşırtıyon vüdücu sonra yavaş yavaş gitmeye devam ediyor süreç böyle

Günaydın kızlar
Dün gece kapattık burayı
Sabah oldu
Yine kimse yok

Ben burdayım kedi kovalıyordum

Günaydın.ben sabitim yine ya.bari 100-200gr gitseydi.genelde ilk haftalar 1-2 kg gider.vücut direnişe geçti ama ben de inatçıyım.
Geçen hafta:67.7
Bu hafta:67.7

Haftaya gider inş.
Vücudun şaşırtma istiyor demek ki sen de şaşırt onu

Bisküvi çok oluyo ama ara öğün ne yesem bilemiyorum iş yerinde olunca çok alternatif de olmuyor
Tatlm süt meyve yesen yada activia yogurt varya sade onunla az kuruyemis meyve artik ne yiyebilirsen. Bide eger cok acikiyorsan arada unonun kitiruno var 1 dilim ekmek yerine geciyor koca paket onu yiyebilirsin
Günaydın

Ooo kuzum süper o bisküviler olmasa belkide -2 kilo bile olacakti olsun bu bile mükemmel tebrik ederim
Teşekkür ederim
İlk hafta olunca gidenin bir çoğunun ödem olduğunu düşünüyorum ama olsun onlarda gitmeli
Ödem gitmeden gercek kilo gitmez ödemi atmak bile cok önemli canm

Tebrikler canim. Haftaya odemde gider insallah :)

Günaydın

Harikasın tebrik ederim.

Günaydın.ben sabitim yine ya.bari 100-200gr gitseydi.genelde ilk haftalar 1-2 kg gider.vücut direnişe geçti ama ben de inatçıyım.
Geçen hafta:67.7
Bu hafta:67.7
Senin ilk haftanmiydi? Detoks falanmi yapsan 2-3 gunluk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…